Προς το περιεχόμενο

e-shop Crazy Sunday 3-2-13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τρολλαρω είναι απο amazon.co.uk και όχι απο 3ο πωλητή.

Και που περιμένω απο τέλη Νοεμβρίου να παραλαβω το new.

Το μονο που έχω πάρει πίσω είναι τα έξοδα αποστολής

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά δεν είναι θέμα υποστήριξης, ούτε υποστηρίζουμε ομάδες, πολιτικά κόμματα κτλ

την τσέπη μας κοιτάμε και που θα μπλέξουμε λιγότερο σε περίπτωση που πέσουμε σε προβληματικό κομμάτι!

Αν εμένα με καλύπτει το κάθε e-shop, όποιο κι αν είναι αυτό , θα δώσω και κάτι παραπάνω.

Αλλά να βρίσκω καλύτερες τιμές, καλύτερη εξυπηρέτηση, καλύτερο rma και να τα σκάσω σε πιο ακριβό, με χειρότερη αντιμετώπιση κατάστημα - ε μετά δεν θα απορώ που θα με λένε --ΜΠΙΠ--

*και υπόψιν ότι δεν έχω παρει λίγα πράγματα απο eshop και plaisio και multirama σε προσφορά - απλά ήξερα ότι θυσιάζω την ψυχική μου ηρεμία σε περίπτωση προβλήματος για μία καλύτερη προσφορά εκείνη την χρονική στιγμή και χωρίς να σκέφτομαι "α, δίπλα είναι - αν πάθει κάτι θα το πάω"

• Like 2
Δημοσ.

Δεν τρολλαρω είναι απο amazon.co.uk και όχι απο 3ο πωλητή.

Και που περιμένω απο τέλη Νοεμβρίου να παραλαβω το new.

Το μονο που έχω πάρει πίσω είναι τα έξοδα αποστολής

και γιατι δεν πηρες πισω τα χρηματα σου?

εχεις αντιγραφο chat σε email?

τι λενε δηλαδη?

Αν τα είχε κάνει αυτά το eshop θα είχε γίνει διαδύλωση απο μερικούς...για το amazon όλα καλά. 

μπααα, δεν στεκει η ιστορια...

• Like 1
Δημοσ.

Οκ ρε παιδια καλυτερα ειναι να ψωνιζουμε απο ελληνικα μαγαζια.Συμφωνω.

Αλλα γιατι ρε γαμωτο αυτοι δεν προσπαθουν να κερδισουν/διατηρησουν την εμπιτοσυνη μας?

Το pc της υπογραφης μου εκανε 1 μηνα να ερθει με απειρα τηλεφωνα εκ'μερους μου και με ψεματα εκ'μερους τους.

Και μετα το 2βδομαδο θυμηθηκαν να με παρουν τηλ για να μου πουν οτι υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας,

• Like 5
Δημοσ.

και γιατι δεν πηρες πισω τα χρηματα σου?

εχεις αντιγραφο chat σε email?

τι λενε δηλαδη?

μπααα, δεν στεκει η ιστορια...

Γιατί δεν θέλω τις 25.99£ πίσω αλλά το slow cooker. Το item είναι out of stock με last price 49£ η επιστροφή χρημάτων μπορεί να είναι άμεση αλλά δεν με ενδιαφέρει για το συγκεκριμενο.

Αυτά και αρκετά φύγαμε off γιατί στο τέλος θα κάνω report τον εαυτό μου

Δημοσ.

Καλα λενε ρε τα παιδια, ψωνιστε απο το eshop! Το πληρωνετε που το πληρωνετε ολοι με το αρ. 99!

.σωστος αν κ νομιζω απορηφθικε το αιτημα τους να μπουν

Δημοσ.

Ωραία λογική έχεις.

Να ψωνίζουμε από το εξωτερικό επειδή είναι 2€ πιο ακριβό. Και μετά λέμε όλοι γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο

εσενα η λογικη σου ποια ειναι να στιριξουμε μια επιχειρηση που δεν ειναι συνεπης στις υποχρεωσης της  σε αυτους που χρωσταει κ οχι μονο. μονο κ μονο επιδη ειναι ελληνικη? μηπως τελικα για αυτο φτασαμε ως εδω απο επιχειρησεις που δεν ειναι συνεπης κ οχι επιδη αγοραζουμε απο εξωτερικο? γιατι αλλο στηριζω ελληνικη επιχειρηση γενικα αλλο στηριζω επιχειρησεις που δεν ειναι σωστες στις υποχρεωσεις τους κ εχουν κανει ζημια σε πολη κοσμο μονο κ μονο επιδη ειναι ελληνικες

Αν τα είχε κάνει αυτά το eshop θα είχε γίνει διαδύλωση απο μερικούς...για το amazon όλα καλά. 

εαν το αμαζον εχει κανει ορισμενα απο τα πραγματα που εχει κανει το eshop εκει να δεις διαδυλωσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Ο 840 Pro βγαίνει 2 € πάνω από το Amazon (με τον Ελληνικό ΦΠΑ). Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αγοράσετε από το e-shop...

χωρις παρεξηγηση αλλα για 2 ευρω εννοειται οτι τον αγοραζεις απο εδω για τους παρακατω λογους.

α.παραλαβη πιο ευκολη.σε θεμα εγγυησης δεν τον στελνεις εξω.

γ.δεν παιζεις ρισκο να χαθει και να καθεσαι μετα με email να ξαναζητας να στον ξαναστειλουν κτλ.

Δημοσ.

χωρις παρεξηγηση αλλα για 2 ευρω εννοειται οτι τον αγοραζεις απο εδω για τους παρακατω λογους.

α.παραλαβη πιο ευκολη.σε θεμα εγγυησης δεν τον στελνεις εξω.

γ.δεν παιζεις ρισκο να χαθει και να καθεσαι μετα με email να ξαναζητας να στον ξαναστειλουν κτλ.

χωρίς παρεξήγηση αλλά και όλα κακά να πάνε με το αμαζον

το πιθανότερο είναι να έχει λιγότερα παράπονα απο το ι-σοπ

Προσωπικά θα το αγόραζα απο Ελληνικό κατάστημα όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εεεεεεε, αφηστε τον κοσμο να εκφραστει ελευθερα :-)

δωστε φωνη στους εξεγερμενους :-)

δωστε συναισθημα στις αγορες σας, δειξτε τον καημο σας, την χαρα σας, τα λαθη σας, το μερακι σας!

ή κλειδωστε τα ολα να ησυχασουμε!

καταντησε που καταντησε ο κοινωνια μας σαν στρατωνας, μην αφησετε να συμβει το ιδιο και στα φορουμς :-)

ειναι τυχαιο που τα περισσοτερα like τα παιρνουν τα χιουμοριστικα σχόλια?

τα ιδια και τα ιδια λεμε βεβαια σε καθε θεμα, αν μαθαινουμε κ κατι, καλο θα ηταν, αλλα μεγαλυτερη σημασια εχει να νιωθουμε καλυτερα ή να επικοινωνουμε καπως τεσπα :-)

μη μασατε παιδιααααα, ψωνιστε τα πανταααα, ψωνιστε τα ολααα, μην αφησετε τιποτε για τον επομενο, παρτε και απο εδω, παρτε και απ'εξω, απ'όπου γουσταρει ο καθενας, αρκει να αναρωτιουνται οι μεσα κυβερνωντες και οι εξω κεφαλαιουχοι, που στο διαολο βρίσκουν ακομη τα λεφτα οι καταραμενοι γονατισμενοι Ελληνες :-)

υ.γ.

οι δηλωσεις ολων των μελων που αναφερουν εδω οτι αγορασαν μεσα στο 2012, θα προσμετρηθουν σαν ποθεν εσχες στην φορολογικη δηλωση του 2013, επι του παροντος η Τροικα βρισκεται σε διαπραγματευσεις με την διοικηση του ινσομνια, φημες αναφερουν την κα Λαγκαρντ να εχει μεσολαβησει προσωπικως, τα μμε ηδη ψυθιριζουν το επερχομενο νεο σκανδαλο της τρομερης "λιστας ινσομνια"

:-)

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...