samniotis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ελπίζω να μην θεωρείται flame ή off topic το σχόλιο μου ο βασικός λόγος που αγοράζουμε απο ελληνικά μαγαζιά έχει να κάνει με την εγγύηση του προιόντος για τους περισσότερους απο εμάς θέλω να πιστεύω και για την γρήγορη παραλαβή των προιόντων. αν συμφωνούμε μέχρι εδώ καλώς το συγκεκριμένο κατάστημα έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι στο συγκεκριμένο θέμα είναι άθλιο! προσωπικά σε θέμα εγγύησης το amazon που είναι χιλιάδες μίλια μακρυά είναι πολύ πιο άρτιο σε σχέση με το e-shop που είναι μόλις 150 μέτρα απο το σπίτι μου.
demosp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 HGST HTOLDX3EB40001ABB TOURO DESK DX3 4TB USB 3.0 BLACK 168.99 € http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305886&sid=1 τον εχει κανεις? Σκεφτομαι να τον παρω για την τηλεοραση...
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ελπίζω να μην θεωρείται flame ή off topic το σχόλιο μου ο βασικός λόγος που αγοράζουμε απο ελληνικά μαγαζιά έχει να κάνει με την εγγύηση του προιόντος για τους περισσότερους απο εμάς θέλω να πιστεύω και για την γρήγορη παραλαβή των προιόντων. αν συμφωνούμε μέχρι εδώ καλώς το συγκεκριμένο κατάστημα έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι στο συγκεκριμένο θέμα είναι άθλιο! προσωπικά σε θέμα εγγύησης το amazon που είναι χιλιάδες μίλια μακρυά είναι πολύ πιο άρτιο σε σχέση με το e-shop που είναι μόλις 150 μέτρα απο το σπίτι μου. Αυτό ακριβώς. Πριν 2-3 χρόνια ίσως το e-shop ήταν κομπλέ και σε θέμα διαθεσιμότητας προϊόντων, και σε θέμα επιστροφών γιατί προφανώς είχαν και stock. Τώρα απλά δεν υπάρχει, και από τη στιγμή που δε με σέβονται που τους έκανα και την χάρη και ψώνισα από δαυτους ξανά, δε θα τους κάνω τη χάρη να ξαναπάρω από αυτούς τίποτα. Και ναι περιμένω ακόμα προϊόν που έλεγε αναμένεται παραλαβή στις 24/1 (από το παραπροηγούμενο crazysundays) Οπότε κι εγώ θα προτιμούσα amazon όχι για τα ελάχιστα ευρώ διαφοράς, αλλά αφού θα έχω καλύτερη αντιμετώπιση σαν πελάτης. Θα προτιμούσα να δώσω ακόμα και 10 ευρώ παραπάνω σε ελληνικό μαγαζί, αν ήξερα ότι θα ερχόταν το προϊόν στην ώρα του και ότι θα είχα σωστή αντιμετώπιση αν το επέστρεφα. Διάβαζα χτες σχόλιο από έναν πελάτη που πήγε το PC του πίσω για ένα πρόβλημα, και τελικά μετά από 2 βδομάδες δεν ξέρουν καν που βρίσκεται το μηχάνημα. Ε δηλαδή έλεος που θα στηρίζουμε τέτοια καταστήματα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Σιγά την εγγύηση του amazon που την έχετε κανει θεϊκή. Έχω σε επιστροφη ενα slow cooker που τα έφτυσε την πρωτη βδομάδα και ακόμα περιμένω, ΜΟΛΙΣ 3 μηνες.
pascalia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Προτιμάτε ελληνικά προιόντα και ψωνίζεται απο ελληνικές αλυσίδες. Μην κοιτάτε το 1 ευρώ, έλεος... 1
Kill_bill2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ξεφεύγουμε. Πας στο "46 new" και πρώτο πρώτο σου βγάζει το Amazon.co.uk με 105.96. Τελική με Ελληνικό ΦΠΑ = 129€ Βέβαια τώρα είδα το dispatched 1-2 months. Αλλά συνήθως έρχεται πολύ ταχύτερα. Από το eshop έχω αρκετά παράπονα αλλά δεν είναι του παρόντος. Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του όπως και οι προμηθευτές του αρκούν... Για 3 ευρώ θα περιμένεις 1 μήνα και θα ψονίζεις απο Αγγλία; Πάρτο αλλιώς αδελφέ. Τι σχέση έχεις εσύ με τους προμυθευτές τι σε κόφτει; Έχω ψονίζει άπειρες φορές απο το eshop και τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά
tolis_01 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ελπίζω να μην θεωρείται flame ή off topic το σχόλιο μου ο βασικός λόγος που αγοράζουμε απο ελληνικά μαγαζιά έχει να κάνει με την εγγύηση του προιόντος για τους περισσότερους απο εμάς θέλω να πιστεύω και για την γρήγορη παραλαβή των προιόντων. αν συμφωνούμε μέχρι εδώ καλώς το συγκεκριμένο κατάστημα έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι στο συγκεκριμένο θέμα είναι άθλιο! Πάντως όσον αφορά την εγγύηση των προϊόντων, ένα ταμπλετ που πήρα από εκεί και μου χάλασε, δεν είχαν να μου δώσουν το ίδιο (και υποθέτω δεν φτιαχνόταν), μέσα σε 3-4 μέρες μου έδωσαν πιστωτικό για αγορά άλλου προϊόντος. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Για τον χρόνο παράδοσης ναι, αργούν, αν κι εμένα δεν με ενοχλεί αυτό.
Thrylos7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Αμα θελει κανεις την microSD και βαριεται να περιμενει μεχρι 8 φεβ, και θελει να γλιτωσει και ενα 10ρικο, εχω την ιδια απο amazon και καθεται σχεδον αχρησιμοποιητη μιας και πηρα κινητο nexus που δεν παιρνει Ειναι καλη η καρτουλα, εχει 12mb/s write! Αν τη θελει ενα 40ρι καποιος αμεσα ας στειλει PM! Αλα και απο e-shop αν θελετε να την παρετε, γενικα αξιζει! και ολα τα android τη διαβαζουν ασχετα αν λενε μεχρι 32gb! Αποκει και περα, καλη τιμη ο δισκος, αυτον κυριως ξεχωριζω επειδη ειναι και δυνατο προϊον και οχι ξεστοκαρισμα!
Themos3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Που τον είδατε φθηνότερο στο Amazon τον Samsung ρε παιδιά. Εγώ βρίσκω αυτον http://www.amazon.co.uk/Samsung-Series-128GB-Solid-State/dp/B009LI7CKI/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1359889178&sr=1-1 αν εννοείται αυτόν δεν είναι 109 λίρες η τιμή του. Δεν γίνετε dispatch απο το Amazon αλλά απο 3ο μαγαζί του Amazon. Προχώρησα την παραγγελία μέχρι που να κάνω επιβαιβέωση την κάρτα μου και μου έβγαλε 134 λίρες τελική τιμή... Και άμα γινόταν dispatch απο Amazon πάλι δεν θα ήτανε 109 λίρες.. θα πήγαινε +5 με 6 λίρες λόγου VAT, και θα ερχόταν στην ίδια τιμή με Ελλάδα. Μην βλέπετε την τιμή που λέει στο site και κρίνεται απευθείας, το τελικό ποσό βγαίνει παραπάνω πάντα + ότι πληρώνεις 2 με 3 ευρώ στην τράπεζα νταβατζιλίκι για τη μετατροπή. Κοιτα εκει λιγο δεξια στους πωλητες... απλα επειδη δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο και ειναι για dispatch σε 1-2 μηνες(που ποτε δεν ειναι τοσο) δε στο βγαζει στην κεντρικη.
glxakiasss Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 να κανω μια ερωτηση? μονο μεσω ιντερνετ τα αγοραζεις η και απο το καταστημα μπορεισ??επισης ισχθει μονο για κυριακη οι και τις αλλεσ μερες
keysmith Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Οποιος δεν του αρέσει το eshop δεν είναι υποχρεομένος να ψωνίσει. Απορώ γιατί ασχολείται και μπαίνει μέσα να "βρίσει". Αποψή μου δεν είναι καθόλου κακό το eshop, και είναι το μονο που κατα καιρούς βγάζει "καλές" προσφορές σε σχέση με το ολιγοπώλιο (plaiso, getitnow, multirama). Κάνει δικές του εισαγογές και πουλάει φτηνότερα (laptop χωρίς OS, ας το κάνουν και οι άλλοι). Υπό αυτή την έννοια μια χαρά είναι. Δίνει "διαφορετικές" εγγυήσεις καλύτερες στα χαρτιά από τους άλλους (πχ αντικατάστασης και όχι επισκευής, και 2 έτη όχι 1 σε πολλά προϊόντα). Το θέμα είναι αν θα υπάρχει σε δύο χρόνια αλλά το ίδιο είχα αναρωτηθεί και πριν δυο χρόνια και αυτό είναι ακόμα εδώ. Συγκρίσεις με amazon ή ebay είναι για γέλια (μήλα με αχλάδια) ας μην το αναλύσουμε (τελωνεία, ελληνικό ΦΠΑ, ελληνική εγγύηση). Οσο για τα προβλήματα όλα τα καταστήματα έχουν. Οσο για το άρθρο 99 αν δεν αγοράσουμε πως θα ξεπληρώσει τα χρέη του, χειρότερα το πληρώνεις αν το αφήσεις να κλείσει νομίζω (αφού δεν πληρώνει αυτό τίποτα, τα επωμίζεται η κοινωνία). Τες πα.. Είμαστε εκτός θέματος.. Το Acer laptop είναι καλή/τίμια περίπτωση αν και είχε βγάλει τις προάλες καλύτερη προσφορά (newsletter) σε lenovo 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Προτιμάτε ελληνικά προιόντα και ψωνίζεται απο ελληνικές αλυσίδες. Μην κοιτάτε το 1 ευρώ, έλεος... πόσα euro πρέπει να είναι η διαφορά για να την κοιτάμε?
viper2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 εγω παντως τον ζαχαρωνω αυτον τον 4ΤΒ...
nek4d Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 το κεφάλαιο δεν εχει πατριδα. Όμως απορώ που ορισμένοι υπερασπιζονται τόσο εντονα το amazon. Υπάρχει καμια κρυφή ικανοποιηση να πεις στον άλλο οτι εισαι βλάκας που ψωνίζεις από Ελλάδα ενώ μπορείς με τα ίδια λεφτά να ψωνισεις από εξωτερικό? Μια προσφορά κρίνεται αποκλειστικά από την τιμή της, όχι απο την εθνικότητα του πωλητή. Αν το e-shop, to plaisio, o μήτσος από την αργυρούπολη εχουν ιδιες οι 5-10% παραπάνω τιμές από το γολιαθ Amazon, μαγκιά τους και τους προτιμώ σαν πωλητές. όταν όμως 9/10 ο γολιαθ εχει σημαντικά (10%<) καλύτερη τιμή θα πάρω από εκέι. Τι νόημα εχει λοιπόν η παρατήρηση "Εχει τα ιδια λεφτά η 2 ευρώ φθηνότερα από το Amazon???? πραγματικά φιλικά θέλω να μαθω το γιατί....Εκτός αν θέμα να χαμε να λέγαμε και να χαλαμε τα θέματα των προσφορών, όπως κάνω κι εγώ τώρα, και ζητ'αω συγνώμη γι 'αυτό. Η τεραστια διαφορα ειναι στην εγγυηση, δυνατοτητα επιστροφης προιοντος σε 30 μερες, επιστροφη και ταχυδρομικων εξοδων του πελατη και γενικοτερα μιλαμε για την κορυφαια εξυπηρετηση πελατων στον ΠΛΑΝΗΤΗ. Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης, δεν εχει καν νοημα, με το eshop ή οποιο αλλο μαγαζι ελληνικο κ μη. Εχω πολλες θετικες προσωπικες εμπειριες κ διαβαζω αντιστοιχες κ αλλου. 1000% αδιανοητες για ελληνικα μαγαζια πχ οταν ζητησα να επιστρεψω προιον μετα απο 3 μηνες (δεν ειχε προβλημα, ηταν κακη ποιοτητα κ δεν ηθελα να το κρατησω) κ μου πιστωσαν την αξια κ τα μεταφορικα, τι να λεμε τωρα... Προσωπικα αγοραζω κ απο ελληνικα μαγαζια, οτι ειναι σε καλη τιμη ή βιαζομαι κατι, δεν εχω προβλημα με το eshop (παρα την ταλαιπωρια λιγες φορες, ειδικα σε σερβις), το καθε ελληνικο μαγαζι εχει τα + κ τα - του, λιγο πολυ ολοι διαβαζουμε διαφορα θεματα εδω. Σιγά την εγγύηση του amazon που την έχετε κανει θεϊκή. Έχω σε επιστροφη ενα slow cooker που τα έφτυσε την πρωτη βδομάδα και ακόμα περιμένω, ΜΟΛΙΣ 3 μηνες. προφανως troll-αρεις... (οτι ωρα θελεις επικοινωνεις μαζι τους, ασε που εχει εξ'αρχης δικαιωμα επιστροφης προιοντος εντος 30 ημερων χωρις συζητηση). 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 κράτα και μια πισινή ότι μπορεί να ήταν από άλλον seller
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα