vrwmiaris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι, την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα το πληκτρολόγιο σαρκουν που το είχε 15 ευρώ. Ακόμα δεν με ειδοποίησαν και λέω μήπως να το αφήσω και να βάλω αυτό μαζί με το ποντίκι που πάει πακέτο. τι λέτε;
spook Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι, την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα το πληκτρολόγιο σαρκουν που το είχε 15 ευρώ. Ακόμα δεν με ειδοποίησαν και λέω μήπως να το αφήσω και να βάλω αυτό μαζί με το ποντίκι που πάει πακέτο. τι λέτε; Άμα χρειάζεσαι και το ποντίκι. Ακύρωσε την άλλη παραγγελία και βάλε αυτή. Βέβαια δεδομένου της ημερομηνίας που γράφει στο site για παραλαβή και αυτό θα καθυστερήσει... EDIT: Το Bluetooth της nokia θα μπορώ να το συνδέσω με note ii είτε με sgsiii
zorans Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Καλα λενε ρε τα παιδια, ψωνιστε απο το eshop! Το πληρωνετε που το πληρωνετε ολοι με το αρ. 99! Τετοιο μένος κατα ενος μαγαζιου δεν το καταλαβαίνω.... Αφήστε να ενισχυθουν ακόμα περισσοτερο τα ξένα μεγαλομαγαζια και σε καμια 10αρια χρονια θα κραζουμε εδω μεσα για τις μονοπωλιακες τακτικες (ασε που αμα ψαχτεις λιγο στην αγορα ήδη ισχύουν) και το οτι δεν έχουμε εναλλακτικες
circadian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 το eshop δικαιούται τέτοιο μένος από πολλούς εδώ μέσα. όσο για το amazon http://www.slate.com/blogs/moneybox/2013/01/29/amazon_q4_profits_fall_45_percent.html 3
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι, την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα το πληκτρολόγιο σαρκουν που το είχε 15 ευρώ. Ακόμα δεν με ειδοποίησαν και λέω μήπως να το αφήσω και να βάλω αυτό μαζί με το ποντίκι που πάει πακέτο. τι λέτε; Το sharkoon σαν πληκτρολογιο ειναι καλητερο. Και το συγκεκριμενο mouse τις προσφορας δεν νομιζω πως αξιζει τον κοπο. Αλλα αν θες και πληκτρολογιο και ποντικι και δεν εχεις να δωσεις για κατι καλητερο δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις... Εγω λεω να το τσιμπισω καθος χρειαζομαι ποντικι αλλα δεν εχω αυτην την περιοδο να δωσω για ενα απο αυτα που θελω και ενα πληκτρολογιο δεν με χαλαει να βρισκεται, τουλαχιστω θα κανω φτηνα την δουλεια μου μεχρι να εχω την δυνατοτιτα να παρω αυτο που θελω.
tolis_01 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ρε φίλε για 2 ψωροευρό θα προτιμήσω ξένο μαγαζί και όχι ένα Ελληνικό που δίνει ΨΩΜΙ σε εκατοντάδες παιδιά στην Ελλάδα? Δεν μιλάμε για 10 - 20 ευρώ διαφορά! Έχουμε χάσει την λογική εντελώς σε αυτή τη χώρα και δυστηχώς θα πεινάσουμε όλοι... Ψωμί στους απλήρωτους επί μήνες (υπήρχε και θέμα στο ινσομνια πριν καιρό) εργαζόμενους δύσκολο να δώσει, αλλά γενικά συμφωνώ πως για ελάχιστη διαφορά δεν αξίζει να παραγγέλνεις απ'έξω. 1
mpokwsths Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Για το θέμα e-shop vs Amazon. Με κάνουν να γελάω ορισμένοι εδώ μέσα. Μας κάνουν συστάσεις και κριτική για την κατάσταση του εμπορικού μας ισοζυγίου και κάνουν λόγο για ενίσχυση της εργασίας στην Ελλάδα. Έλεος.... Μάλλον με κάλυψαν οι τόσοι που μίλησαν. Να ήταν ένα άλλο σωστό ελληνικό μαγαζί, όπως τα τόσα 4,5/5άστερα του skroutz, να πω ότι αξίζει και 10€ παραπάνω από το Amazon. Αλλά για το απαράδεκτο EShop? Έλεος ρε... 2
fitifititis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Για το θέμα e-shop vs Amazon. Με κάνουν να γελάω ορισμένοι εδώ μέσα. Μας κάνουν συστάσεις και κριτική για την κατάσταση του εμπορικού μας ισοζυγίου και κάνουν λόγο για ενίσχυση της εργασίας στην Ελλάδα. Έλεος.... Μάλλον με κάλυψαν οι τόσοι που μίλησαν. Να ήταν ένα άλλο σωστό ελληνικό μαγαζί, όπως τα τόσα 4,5/5άστερα του skroutz, να πω ότι αξίζει και 10€ παραπάνω από το Amazon. Αλλά για το απαράδεκτο EShop? Έλεος ρε... 10 ευρώ παραπάνω έχει στα περισσότερα ελληνικά μαγαζιά, κυρίως αυτά που αναφέρεις. Γιατί δεν τα δίνεις και κοιτάς την προσφορά του e-shop που δεν το γουστάρεις ακόμη και όταν είναι φθηνότερο; (δεν έχω πάρει ποτέ από e-shop, γιατί το βρίσκω ακριβό γενικά) Απλά όταν λες και 10 € παραπάνω θα έδινα για ελληνικό μαγαζί να ξέρεις ότι τόσο έκαναν όλο το χρόνο φέτος αυτές οι κάρτες... (οπότε καλύτερα να έλεγες 5 € παραπάνω, ή κάτι τέτοιο )
avacan23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 το κεφάλαιο δεν εχει πατριδα. Όμως απορώ που ορισμένοι υπερασπιζονται τόσο εντονα το amazon. Υπάρχει καμια κρυφή ικανοποιηση να πεις στον άλλο οτι εισαι βλάκας που ψωνίζεις από Ελλάδα ενώ μπορείς με τα ίδια λεφτά να ψωνισεις από εξωτερικό? Μια προσφορά κρίνεται αποκλειστικά από την τιμή της, όχι απο την εθνικότητα του πωλητή. Αν το e-shop, to plaisio, o μήτσος από την αργυρούπολη εχουν ιδιες οι 5-10% παραπάνω τιμές από το γολιαθ Amazon, μαγκιά τους και τους προτιμώ σαν πωλητές. όταν όμως 9/10 ο γολιαθ εχει σημαντικά (10%<) καλύτερη τιμή θα πάρω από εκέι. Τι νόημα εχει λοιπόν η παρατήρηση "Εχει τα ιδια λεφτά η 2 ευρώ φθηνότερα από το Amazon???? πραγματικά φιλικά θέλω να μαθω το γιατί....Εκτός αν θέμα να χαμε να λέγαμε και να χαλαμε τα θέματα των προσφορών, όπως κάνω κι εγώ τώρα, και ζητ'αω συγνώμη γι 'αυτό. 3
Themos3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Πως γινεται καθε Κυριακη αυτο το κολοθεμα με το crazy sundays των συνηθως μετριων εως ανυπαρκτων προσφορων να φιγουραρει στην κορυφη δε καταλαβαινω.Μηπως να σκεφτουν οι υπευθυνοι να το κανουν ενα sticky να τελειωνουμε... 4
sabpaxa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 mpokwsths πες μας τι εμπειριες ειχες με το Ε-shop και το απεχθανεσαι;
vrwmiaris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Το sharkoon σαν πληκτρολογιο ειναι καλητερο. Και το συγκεκριμενο mouse τις προσφορας δεν νομιζω πως αξιζει τον κοπο. Αλλα αν θες και πληκτρολογιο και ποντικι και δεν εχεις να δωσεις για κατι καλητερο δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις... Εγω λεω να το τσιμπισω καθος χρειαζομαι ποντικι αλλα δεν εχω αυτην την περιοδο να δωσω για ενα απο αυτα που θελω και ενα πληκτρολογιο δεν με χαλαει να βρισκεται, τουλαχιστω θα κανω φτηνα την δουλεια μου μεχρι να εχω την δυνατοτιτα να παρω αυτο που θελω. πήρα ασύρματο ποντίκι και όλο κολλάει γι αυτό, πιο πολύ με ενδιαφέρει η ποιότητα τους, μην δώσω 11 αντι 15 και του χρόνου θα πρέπει να ξαναπάρω
HellhammeR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Που τον είδατε φθηνότερο στο Amazon τον Samsung ρε παιδιά. Εγώ βρίσκω αυτον http://www.amazon.co.uk/Samsung-Series-128GB-Solid-State/dp/B009LI7CKI/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1359889178&sr=1-1 αν εννοείται αυτόν δεν είναι 109 λίρες η τιμή του. Δεν γίνετε dispatch απο το Amazon αλλά απο 3ο μαγαζί του Amazon. Προχώρησα την παραγγελία μέχρι που να κάνω επιβαιβέωση την κάρτα μου και μου έβγαλε 134 λίρες τελική τιμή... Και άμα γινόταν dispatch απο Amazon πάλι δεν θα ήτανε 109 λίρες.. θα πήγαινε +5 με 6 λίρες λόγου VAT, και θα ερχόταν στην ίδια τιμή με Ελλάδα. Μην βλέπετε την τιμή που λέει στο site και κρίνεται απευθείας, το τελικό ποσό βγαίνει παραπάνω πάντα + ότι πληρώνεις 2 με 3 ευρώ στην τράπεζα νταβατζιλίκι για τη μετατροπή.
mpokwsths Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ξεφεύγουμε. Πας στο "46 new" και πρώτο πρώτο σου βγάζει το Amazon.co.uk με 105.96. Τελική με Ελληνικό ΦΠΑ = 129€ Βέβαια τώρα είδα το dispatched 1-2 months. Αλλά συνήθως έρχεται πολύ ταχύτερα. Από το eshop έχω αρκετά παράπονα αλλά δεν είναι του παρόντος. Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του όπως και οι προμηθευτές του αρκούν...
alfas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι, την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα το πληκτρολόγιο σαρκουν που το είχε 15 ευρώ. Ακόμα δεν με ειδοποίησαν και λέω μήπως να το αφήσω και να βάλω αυτό μαζί με το ποντίκι που πάει πακέτο. τι λέτε; Δεν συγκρίνονται όμως σαν πληκτρολόγια να ξέρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα