mito1988 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, βρήκα το iPhone 5 στο ebay από Ηνωμένο Βασίλειο( δε ξέρω αν επιτρέπεται να ποστάρω το λινκ εδω οπότε θα αναφέρω μόνο το όνομα του πωλητή), είναι κάποιο κατάστημα e-cell. Αναφέρει ότι είναι ξεκλείδωτο και πως δε θα έχω κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία του στην Ελλάδα, αλλά θέλω να ξέρω αν θα αντιμετωπίσω κάποιο άλλο πρόβλημα όπως για παράδειγμα με το τελωνείο. Η διαφορά στη τιμή είναι αρκετή (κοντά στα 100 €) οπότε γιατί να μη το προτιμήσω αν δεν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Τι γνώμη έχετε;
iMarilina Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Με το τελωνείο δε θαχεις θεμα εντός ΕΕ. Σιγουρέψου όμως οτι ειναι ξεκλείδωτο. Sent from my iPhone using Insomnia
mito1988 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Λέει ότι είναι factory unlocked και επίσης αναφέρει επακριβώς τα εξής: "This SIM free iPhone has no network logos and works with any Contract or Pay as You Go SIM". Οπότε δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τη λειτουργία του με τα δίκτυα μας.
nikoskon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δες και την συχνότητα που δουλεύει με 4G. Ποιότητα μοντέλο iPhone 5 είναι ακριβώς; Sent from my iPhone using Insomnia
mito1988 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Τι εννοείς αν ειναι ακριβώς ποιότητα iPhone 5; Αυτές ειναι οι συχνότητες που αναφέρει : 4G: LTE 850/1800/2100 Δε ξέρω αν ειναι ίδιες με της Ελλάδας. Sent from my iPhone using Insomnia
cris41 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη βγαινει γυρω στα 650€; Εχω πετυχει καποιες αγγελιες με κλειστη συσκευασια σε αυτην την τιμη. Γιατι δε βλεπεις και εκει;
spirosd2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Πρόσεξε τον e-cell έχει φάει κινητο σε γνωστή μου 150€
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, βρήκα το iPhone 5 στο ebay από Ηνωμένο Βασίλειο( δε ξέρω αν επιτρέπεται να ποστάρω το λινκ εδω οπότε θα αναφέρω μόνο το όνομα του πωλητή), είναι κάποιο κατάστημα e-cell. Αναφέρει ότι είναι ξεκλείδωτο και πως δε θα έχω κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία του στην Ελλάδα, αλλά θέλω να ξέρω αν θα αντιμετωπίσω κάποιο άλλο πρόβλημα όπως για παράδειγμα με το τελωνείο. Η διαφορά στη τιμή είναι αρκετή (κοντά στα 100 €) οπότε γιατί να μη το προτιμήσω αν δεν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Τι γνώμη έχετε; O e cell έχει φέρει κάτι μπαταρίες fake για iPhone αν σου λέει κάτι για τη αξιοπιστία του.οταν του ζήτησα τον λόγο γι αυτό το θέμα έκανε την πάπια και έστελνε email για να κερδίσει χρόνο και να παραιτηθω από το θέμα..!! Μακριά από τον πωλητή αυτόν.δεν ξέρεις τι iPhone πουλάει.. Μπορεί να είναι refurbished και να μην καταλάβεις και τίποτα.. Αναξιόπιστος !! Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2013 από Prof_Chaos
N3CR4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) mito1988 εκτός από αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω από συμφορουμίτες να προσθέσω ότι όταν βλέπεις μια διαφορά 150€ συγκριτικά με πάρα πολλούς άλλους που πουλάνε iPhone 5 θα πρέπει να το ψάξεις αρκετά καλά πριν προβείς στην αγορά. Τι rating έχει ο e-cell ; edit: Έριξα μια ματιά στο skroutz.gr και πέτυχα αυτό. Δεν είναι 650€ αλλά δεν είναι και ο e-cell. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2013 από N3CR4
mito1988 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 680 το έχω βρει και σε αρκετά ελληνικά site οποτε ποιος ο λόγος να το πάρω απο εξωτερικό; Για το amazon τι γνώμη έχετε; Το έχω βρει απο Αγγλία γύρο στα 600. Λέτε να ειναι μουφα όταν έχουν τόσο μεγάλη διαφορα στη τιμή ή μήπως σε εμάς ειναι υπερβολικά ακριβό ; Γενικά ξέρετε κάποιο site εμπιστοσύνης που θα μπορούσα να το βρω κάπου στα 600 -650 και να μη κλάψω τα λεφτά μου; Sent from my iPhone using Insomnia
N3CR4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 680 το έχω βρει και σε αρκετά ελληνικά site οποτε ποιος ο λόγος να το πάρω απο εξωτερικό; Για το amazon τι γνώμη έχετε; Το έχω βρει απο Αγγλία γύρο στα 600. Λέτε να ειναι μουφα όταν έχουν τόσο μεγάλη διαφορα στη τιμή ή μήπως σε εμάς ειναι υπερβολικά ακριβό ; Γενικά ξέρετε κάποιο site εμπιστοσύνης που θα μπορούσα να το βρω κάπου στα 600 -650 και να μη κλάψω τα λεφτά μου; Sent from my iPhone using Insomnia Από amazon.uk δε νομίζω ότι παίζει θέμα μούφας. Αυτό που δε γνωρίζω όμως είναι αν θα λειτουργεί σε όλες τις συχνότητες κινητής στην Ελλάδα; Οπότε αν το τσιμπήσεις από εκεί για σιγουριά ρώτα τους μέσω email πριν το πάρεις. Ρώτα τους επίσης τι γίνεται αν θελήσεις να το στείλεις πίσω, στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Όλα αυτά όμως αν το πάρεις από εκεί. Στα 657,29€ υπάρχει και σε ελληνικά καταστήματα που δεν θα κλαις τα λεφτά σου. edit: όπως είπα και πιο πάνω κάνε μια αναζήτηση στο skroutz.gr
PanosTs7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,είμαι χρήστης του eBay εδω και 5 χρόνια και μιας που έχουμε καλοκαίρι και βγαίνουν οι προσφορές άρχισα να ψάχνω Iphone μέσω eBay για να μου έρθει πιο οικονομικά..Μετά απο αρκετό ψάξιμο λόγω locked κτλ.,βρήκα μια αγγελία με έναν πωλητή από Ιταλία: Site: εδώ οποιος πουλάει ενα Iphone 5s 16GB στα 350 ευρώ μόνο..στην αρχή μου έκανε τεράστια εντύπωση και είπα με σιγουριά ότι ειναι απάτη,αλλα αφου το έψαξα λίγο,είδα ότι ο πωλητής είναι Superseller πουλάει αρκετά αντικείμενα και όντως η διεύθυνση που δίνει αντιστοιχεί σε κάποιο μαγαζί στην Ιταλία.Μπορείτε να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας;
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,είμαι χρήστης του eBay εδω και 5 χρόνια και μιας που έχουμε καλοκαίρι και βγαίνουν οι προσφορές άρχισα να ψάχνω Iphone μέσω eBay για να μου έρθει πιο οικονομικά..Μετά απο αρκετό ψάξιμο λόγω locked κτλ.,βρήκα μια αγγελία με έναν πωλητή από Ιταλία: Site: εδώ οποιος πουλάει ενα Iphone 5s 16GB στα 350 ευρώ μόνο..στην αρχή μου έκανε τεράστια εντύπωση και είπα με σιγουριά ότι ειναι απάτη,αλλα αφου το έψαξα λίγο,είδα ότι ο πωλητής είναι Superseller πουλάει αρκετά αντικείμενα και όντως η διεύθυνση που δίνει αντιστοιχεί σε κάποιο μαγαζί στην Ιταλία.Μπορείτε να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας; Η τιμή είναι πολύ καλή και ο πωλητής φαίνεται αξιόπιστος! Νομίζω ότι είναι από τις περιπτώσεις που αξίζει να ρισκάρεις! Είναι και καινούργιο άρα δε θα έχεις θέματα με apple id κλπ. 350€ είναι με τα μεταφορικά?
PanosTs7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 τα μεταφορικά είναι δωρεάν και είναι κάπως λογικό επειδή είναι από Ιταλία και εγώ πιστεύω ότι ίσως να αξίζει να ρισκάρω...ευχαριστώ zio10 1
Nikolaosx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Όποιος έχει καλή βαθμολογία 99/100είναι αξιόπιστος 5 χρόνια έχω eBay και έχω αγοράσει αρκετά πράγματα. Καλό είναι βέβαια να παραλαμβάνετε τα προϊόντα και μετά να βαθμολογείτε τον πωλητή. Έτσι δέν θα την πατήσετε και μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα