Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είδα σε ένα σκληρό δίσκο SSD ότι έει σύνδεση SATA 3. Δηλαδή υπάρχει και 2 και 1? τι διαφορά έχουν και πώς μπορ´ω να δω τι σύνδεση έχει ο δικός μου υπολογιστής και ο σκληρός δίσκος που έχω τώρα εγκατεστημένο??

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Πρεπει να γοογλαρεις το μοντελο. Αν προκειτε για το λαπτοπ που βλεπω σιγουρα ειναι 2 δεν ξερω αν ειναι 3 παντος δεν πρεπει να ανησυχεις γιατι ειτε σατα2 βαλεις ειτε 3 θα στον αναγνωρισει δεν υπαρχει προβλημα!

Δημοσ.

οκ αλλά επειδή έχω σκοπό στο μέλλον όταν φτηνύνουν κάπως οι SSD να βάλω στο laptop αλλά βλέπω ότι οι SSD είναι SATA 3. Αν όμως εμένα παίρνει SATA 2 και προφανώς οι διαφορά είναι στην ταχύτητα μετά δεν πάει άδικα ο SSD?

Δημοσ.

Αν δεν υποστηρίζει το σύστημα σου sata 3 και εσυ πάρεις 3 παρολα αυτα θα σου παίξει σε 2 η 1 οτι υποστηρίζεται απο το σύστημα , και ναι ουσιαστικά πληρώνει για την ταχύτητα του 3 που δεν μπορείς να εχεις οποτε παει άδικα ναι, εκτος και τον βάλεις στο μέλλον σε αλλο σύστημα laptop / desktop που υποστηρίζει 3

Δημοσ.

οκ αλλά επειδή έχω σκοπό στο μέλλον όταν φτηνύνουν κάπως οι SSD να βάλω στο laptop αλλά βλέπω ότι οι SSD είναι SATA 3. Αν όμως εμένα παίρνει SATA 2 και προφανώς οι διαφορά είναι στην ταχύτητα μετά δεν πάει άδικα ο SSD?

Καθόλου χαμένος δεν παει. Ό,τι σου προσφέρει ο ssd σου το προσφέρει και σε sata2. Δεν θα δεις διαφορά με το sata3.

Tην διαφορά στη χρήση ο ssd την κάνει με το απειροελάχιστο access time, όxι με το throughput

• Like 1
Δημοσ.

Στο CPU-Z λέει αν δεν κάνω λάθος ότι η motherboard είναι η Intel Sandy bridhe 09. Που μπορώ να δω τι υποστηρίζει?

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι το μοντέλο της motherboard ειναι τι επεξεργαστή υποστηρίζει η τι επεξεργαστή εχεις... δεν καταλαβαίνω που κοιτάς, δες την φωτογραφία που θα δεις το μοντέλο εκει δες τι γράφει η ανέβασε μια φωτογραφία.

post-40279-0-58114300-1359910325_thumb.png

Δημοσ.

Λίγο που το googlαρα και στην toshiba αλλα και γενικότερα μαλλον ειναι sata 1

Και αν ήταν SATA 3 τι παραπάνω θα είχε?

Δημοσ.

Ναι, όντως έχει διαφορά αλλά αν βάλω έναν SSD με μεγάλη ταχύτητα μετά η ταχύτητά του δεν θα περιοριστή στις δυνατότητες της SATA?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...