Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mini review

Καταρχήν,καμία σχέση το κινητό αυτό από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχω δει,από κοντά είναι απλά κόσμημα.με όλη την σημασία τής λέξης!
Φοβερό μέγεθος,τρομερό στο χέρι,βολεύει απίστευτα.
Η ποιότητα κατασκευής του είναι υπεράνω κριτικής,κορυφαία.
Πολύ καλό και το πίσω μέρος που δεν γλιστράει κιόλας.
Το προτίμησα μαύρο-λευκό,μου γυάλισε περισσότερο στο μάτι.
Τοποθετούμε κάρτα SIM και sd και ήμαστε έτοιμοι για το πρώτο άνοιγμα της συσκευής.
Τα γνωστά,λογότυπο,ρυθμίσεις γλώσσας,WiFi,Google account και τσουπ,έτοιμο στην αρχική οθόνη.
Η οθόνη είναι πολύ καλή και αντάξια του συναγωνισμού,δεν είναι τόσο φωτεινή όπως του LG 4x hd όμως προσωπικά με καλύπτει απόλυτα.
Με λίγη πίεση κάνει κυματισμο βέβαια,αλλά εντάξει,δεν έχω και τα δάχτυλα του Tyson οπότε και δεν χρειάζεται πολύ πίεση καθώς δείχνει ευαισθησία η οθόνη.
Πάμε στον τομέα του ήχου,καλό ηχείο με καλή απόδοση αν και λίγο μπουκωμενο,όχι Κακό όμως.
Συνδεσιμότητα WiFi, άριστη.
Bluetooth επίσης,κανένα πρόβλημα.

ηχειο,καλο οταν ομως ακουμπαει καπου και παιζει,λογω του σχηματος στην πλατη ο ηχος παραμορφωνει.

Θερμοκρασία προς το παρόν δεν έχει σηκώσει πάνω από 33 βαθμούς κι αυτό το βρίσκω απολύτως θετικό,το Xperia s με την ίδια χρήση έκαιγε.
Έχω εγκαταστήσει 74 εφαρμογές χωρίς κανένα πρόβλημα.
εν κατακλειδι.προκειται για μια πολυ καλη συσκευη,lag οι χρηστες του δε θα δουν,τουλαχιστον οχι τοσο οσο το πολυ και καλα καλτερο s3 galaxy,στα χαρτια καλυτερο βεβαια.

το μελανο σημειο του xperia t ειναι ισως η καμερα που δεν αποδιδει αυτο που θα ηθελα εγω αλλα κι ενας μεσος χρηστης.

και η οθονη,που ενω ειναι ευκρινεστατη χανει λιγο σε χρωματα.

ειναι παντως ενα κινητο που θα το ευχαριστηθει οποιος το παρει,αν εξαιρεσει ομως την καμερα κυριως.

το κινητο πεταει πραγματικα.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω προκειτε για ένα από τα καλύτερα smartphone στην κατηγορία . Θεωρώ πιο όμορφο από galaxy s3 η οθόνη έχει φανταστικά χρώματα. Ορισε στο manual την φωτεινότητα και όχι στο auto εκεί την κάνει σκοτεινή.πιθανον να διορθωθεί με μελλοντικο update. Για μένα η κάμερα είναι φανταστική. Φυσικά δεν έχω απαιτήσεις dslr επειδή είναι 13 mpx.

Είχα iPhone 3GS και η μετάβαση ήταν ομαλή. αν πρόσεχε η Sony λίγο περισσότερο τα πλαστικά της τότε θα ήταν πολύ μπροστά..

Γενικά είναι ένα κινητο που το ψίλοθαβουν κάποια review και προωθούν το SGS3..

Επίσης λείπει από πολλά stand μεγάλων καταστημάτων σε αντίθεση πάλι με to galaxy...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...