Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω 10 μερες το λαπτοπ αυτο με ι7,8gb ram,2gb gpu,1tb κλπ.και μου κανει εντυπωσω γτ μονο μ ενα μοζιλα ανοιχτο ακουγιεται για ωρα το ανεμηστερακι ενω τις πρωτες μερες δεν ακουγοταν...και επισης δειχνει 35% ραμ συνεχεια...

πηγαινω στις συσκευες κ ηχχος και μου βγαζει στο εικονιδιο του υπολογιστη θαυμαστικο κ λεει αντιμετωπιση προβληματος...παταω εκει κ βγαζει κτ για cd-rom αλλα κ παλι δεν εγκαθισταται...

κ τελος πως μπορω να διαπιστωσω οτι χρησιμοπιειται η καρτα γραφικων AMD Radeon 7730

αντι για το INTEL HD GRAPHICS 4000

ευχαριστω

Δημοσ.

Για το πρόβλημα σου με την ram δες άμα έχεις εγκαταστήσει κάποιο περίεργο πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες και καντο κανα scan με antivirus και άμα θες κανε και μια επαναφορά συστήματος, πιθανόν αυτό να δημιουργεί και το πρόβλημα με το ανεμιστηρακι.

Για να δεις άμα αλλάζουν οι κάρτες γραφικών, εγκατέστησε ένα παιχνίδι και το πρόγραμμα fraps. Μετά πάνε στα εναλλάξιμα γραφικά και επίλεξε να το τρέχει σε power saver τρέξε το παιχνίδι και δες πόσα fps έχει  Έπειτα επίλεξε στα να εναλλάξιμα γραφικά performance και ξανά τρέξε το παιχνίδι  Λογικά θα έχει περισσότερα fps!!!

Δημοσ.

επαναφορα φορματ εννοεις?scan εχω κανει δν εχει δειξει κτ κακοβουλο...μαλλον θα το παω απο εκει που το πηρα μπας κ μου βρουν μια λυση...δεν ειναι δουλεια αυτη καθε λιγο κ λιγακι να δουλευει το ανεμιστηρακι χωρις λογο...

Δημοσ.

επαναφορά συστήματος εννοώ, αμα εχεις windows 7 πας έναρξη ~ όλα τα προγράμματα ~ βοηθήματα ~ εργαλεία συστήματος!

πάντως αμα ειναι πρόβλημα του λαπτοπ εξαρχής παντο για service, η dell εχει την καλύτερη εξυπηρέτηση!!!

Δημοσ.

οχι εξαρχης δεν ειχα καποια ιδιεταιρεη ενοχληση απ το ανεμιστηρακι σχεδον δε δουλευε ποτε...τωρα πλεον δουλευει συνεχεια χωρις λογο...

ασχετο αλλα στο ιντερνετ σε οποιαδηποτε σελιδα μου πεταει κατι διαφημισεις κ αναγκαζομαι να παταω συνεχεια "χ" δεν ξερω γτ βγαινουν κ αυτα...

απο θερμοκρασιες ειχα βαλει ενα προγραμματακι χαμηλες ηταν δν ειχε καποιο θεμα..οπως κ η ραμ ποτε δεν ηταν στο 35% σχεδον μονιμα..τωρα τις τελευταιες μερες το κανει αυτο :S

edit : IUkB.png

Δημοσ.

δοκιμασε αυτο που σου ειπα. (Βαλτο αμα εχει σημειο επαναφορας πριν αρχισει το προβλημα.)

Επισης πανε δες απο διαχείριση εργασιών ποιο προγραμμα σου τρωει περισσότερη ραμ

Δημοσ.

λοιπον πηγα το λαπτοπ εκει που το πηρα...μου ειπε οτι ειναι λογικο να δουλευει σχεδον συνεχεια το ανεμιστηρακη..λεει εχεις μεγαλο επεξαργαστη γι αυτο...κ το οτι ειναι η ραμ μονο μ εναν μοζιλα ανοιχτο στο 35% δεν εχει να κανει...αλλα αυτο που διαπιστωνω τωρα ειναι ανεβαινει κ ο επεξεργαστης παλι μονο μ ενα μοζιλα ανοιχτο στο 12-15% ενω πριν δουλευε στα πολυ χαμηλα....

δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.

edit. μου ειπε οτι εκανε update firewire Καπως ετσι θα σας γελασω...

Δημοσ.

επαναφορά συστήματος εννοώ, αμα εχεις windows 7 πας έναρξη ~ όλα τα προγράμματα ~ βοηθήματα ~ εργαλεία συστήματος!

πάντως αμα ειναι πρόβλημα του λαπτοπ εξαρχής παντο για service, η dell εχει την καλύτερη εξυπηρέτηση!!!

σε windows vista προεγκατεστημενα πως το κανουμε αυτο?

Δημοσ.

μιλα με την dell απευθειας. μαλλον σου εκανε bios update γιατι αυτο συνηθως προτεινει η dell για θεματα με ανεμιστηρες και θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Κατέβασε κανένα προγραμματάκι και κλείσε τελείως τους ανεμιστήρες :-P

Προσωπικά αυτό κανω τα βράδια που δεν θελω θόρυβο στο λαπτοπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...