Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια πληροφορία απο αυτούς που γνωρίζουν. Αν βάλω το VDSL του ΟΤΕ http://oteshop.ote.gr/storefront/-/double-play/-double-play/-font-color-red-strong-strong-font-double-play-vdsl-/prodote_double_play_vdsl_aperiorista.html  και συγκεκριμένα το πακέτο με τα €46,90 τον μήνα αυτά θα μου έρχονται να πληρώσω κάθε μήνα? Θυμάμαι απο παλιά ότι χρέωναν πάγιο και κάποιες άλλες χρεώσεις για την γραμμή επιπρόσθετα απο το κόστος του Internet. Ξέρει κάποιος που έχει VDSL απο τον ΟΤΕ  αν πληρώνει κάτι extra στον μηνιαίο λογαριασμό που του έρχεται και τι ακριβώς είναι αυτό ?

Ευχαριστώ.  :-)

Δημοσ.

ιδέα δεν έχω. Δεν έχω ΟΤΕ χρόνια τώρα, γιαυτό ρωτάω, μην βάλω VDSL και μου έρχεται κάνα 70άρη τον μήνα φοβάμαι  :fear:

Δημοσ.

15,25 είναι το πάγιο του Οτε,αλλά πλέον συμπεριλαμβάνεται σε όλα τα προγράμματα.Η τελική τιμή δηλαδή έχει "μέσα" και το πάγιο.Βέβαια τις λεγόμενες "ψηφιακές ευκολίες" (αναγνώριση κλήσεων,εκτροπή κλπ.) τις χρεώνει ακόμα(ναι,ναι εν έτει 2013,πόσο πιο τραγικοί να γίνουν; ).Νομίζω είναι 1,5 με 2 ευρώ.

@A_panm:Δεν ξέρω αν είσαι συνδρομητής Οτε μα αν δεν είσαι,λέγεται πως πήρε παράταση η προσφορά για 6 μήνες δωρεάν Otetv σε περίπτωση φορητότητας μέχρι 28/2.

Δημοσ.

είμαι συνδρομητής ΟΤΕ (απεριόριστα τηλέφωνα και 24αρα) αλλά στους λογαριασμούς όπως είπες τα έχει όλα στην τελική τιμή...Ήθελα να μάθω το πάγιο που δεν το εχει ξεχωριστά στους λογαριασμούς....

Το σκλεφτομαι για οτε τν πάντως...

Δημοσ.

κάτι άλλο περίεργο δεν παρατηρείτε στους λογαριασμούς έτσι? εκτός απο την αναγνώριση των κλήσεων που το χρεώνει extra.

Δημοσ.

κάτι άλλο περίεργο δεν παρατηρείτε στους λογαριασμούς έτσι? εκτός απο την αναγνώριση των κλήσεων που το χρεώνει extra.

Όχι,απλά να ξέρεις,πως στην ανάλυση του λογαριασμού(όχι κλήσεων) δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.Τα έχουν τόσο περίεργα γραμμένα που πραγματικά θέλω να γνωρίσω αυτόν που το σκέφτηκε.Αν το τελικό ποσό είναι αυτό που θα έπρεπε να πληρώνεις,δεν το αναλύεις καθόλου.

Το σκλεφτομαι για οτε τν πάντως...

Τελείωσε και η προσφορά για 14μηνη δέσμευση,αλλά 12+2 μήνες δωρεάν.
Δημοσ.

παιδια η θεία μου είχε οτε τν μέσω connx, βέβαια πλέον το έχει κόψει όμως στο interface του ρούτερ γράφει ip tv connected...τι παίζει?στο λογαριασμό φυσικά δεν φαίνεται να πληρώνει κάτι εξτρα...

Δημοσ.

παιδια η θεία μου είχε οτε τν μέσω connx, βέβαια πλέον το έχει κόψει όμως στο interface του ρούτερ γράφει ip tv connected...τι παίζει?στο λογαριασμό φυσικά δεν φαίνεται να πληρώνει κάτι εξτρα...

Το ΖΤΕ έχει;Που το γράφει στο ρούτερ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...