Προς το περιεχόμενο

Hitachi Touro 4TB USB 3.0 - 166€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε μα μου έρχεται να πάρω τον USB και να τον ξηλώσω, να πάρω τον δίσκο από μέσα και να τον συνδέσω εσωτερικά.. για να πάρω εσωτερικό σε λογική τιμή... :X

δηλαδή μέσα θα έχουν κάποιον διαφορετικό σκληρό από τους εσωτερικούς 4TB που κυκλοφορούν στο εμπόριο και είναι τόσο ακριβότεροι; έχω απορία δηλαδή..

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Ε μα μου έρχεται να πάρω τον USB και να τον ξηλώσω, να πάρω τον δίσκο από μέσα και να τον συνδέσω εσωτερικά.. για να πάρω εσωτερικό σε λογική τιμή... :X</p>

<p>δηλαδή μέσα θα έχουν κάποιον διαφορετικό σκληρό από τους εσωτερικούς 4TB που κυκλοφορούν στο εμπόριο και είναι τόσο ακριβότεροι; έχω απορία δηλαδή..</p>

σε μερικους εξωτερικους 2,5" ο controller ειναι ενσωματομενος στο σκληρο και δεν μπορεις να τον χρησιμοποιεισεις σαν εσωτερικο, τωρα για 3,5" δεν ξερω αν ισχυει

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή, κρίμα να μην υπάρχουν και στους εσωτερικούς αντίστοιχες τιμές.

Ξέρουμε ποιο μοντέλο σκληρού έχει μέσα; 

Και σε τι interface είναι, αν δηλ είναι Sata ή USB?

Δημοσ.

Στειλε μας κανενα Link να δουμε και εμεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

Αν μπεις στο αμαζον και γραψεις στο search τους 3 TB sata 3/ 3 TB usb 3.0 θα τις δεις τις τιμες και μονος σου

Στις 99-105 λιρες παιζουν εσωτερικοι και εξωτερικοι

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σκληρός με default usb όλοι με controller γίνονται....

Δημοσ.

κατά 99% ναι, απλά θα πρέπει να ξεχαρβαλώσουμε την θήκη, οπότε χάνουμε την εγγύηση

το οποίο ακούγεται κάπως... αλλά παρ'όλα αυτά το σκέφτομαι :ph34r:

Δημοσ.

Το έγραψα γιατι τώρα τελευταία αν ξηλωσεις καμία θήκη, βλέπεις ότι ο σκληρός δεν έχει Sara controller, Κουλο βέβαια, αλλα στους 2,5" ισχύει.

Ξέρουμε ποιον σκληρο φοράει μέσα;

Δημοσ.

κατά 99% ναι, απλά θα πρέπει να ξεχαρβαλώσουμε την θήκη, οπότε χάνουμε την εγγύηση

το οποίο ακούγεται κάπως... αλλά παρ'όλα αυτά το σκέφτομαι :ph34r:

αξίζει άραγε το ρίσκο ? για μένα όχι

Δημοσ.

γενικά όχι, αλλά είναι και λίγο σχετικό..

δηλαδή από την άλλη αξίζει να δώσεις περίπου +80 ευρώ (δηλαδή σχεδόν +50%) για να πάρεις αντίστοιχο εσωτερικό με εγγύηση;
η μπορεί να θες να φτιάξεις NAS με 4-5 δίσκους π.χ... αξίζει να δώσεις +320-400 ευρώ..;

just sayin...

Δημοσ.

επειδη το εχω δοκιμασει και μετα απο λιγες δοκιμες σε σκληρους και λιγη προσωπικη ερευνα πιστευω οτι αξιζει να παρεις εξωτερικο

και να τον κανεισ συμβατο εσωτερικο και 3.5¨  ιντσων μιλαω παντα ,   και επιπλεον οι θερμοκρασιες σε εξωτερικες θηκες ειναι πολυ υψηλοτερες αποτι εσωτερικοι .. 

Δημοσ.

Hitachi Deskstar 7k4000 SATA III εχει ο Touro Pro, ο απλος Touro θεωρητικα εχει τον ιδιο.

Δημοσ.

Επειδή την έχω πατήσει με Deskstar, επί IBM εποχής (οι γνωστοί Deathstar) τότε που θέλαμε 40 λεπτά για να κατέβει ένα τραγούδι, δεν θα έπαιρνα οτιδήποτε έχει σχέση με το ίδιο τμήμα ή την ίδια γραμμή προϊόντων... Εγώ προς το παρόν περιμένω να βγούν και άλλοι 4ΤΒ και να πέσουν οι τιμές σε σημείο να είναι πιο συμφέρουσες αγορές σε E/TB σε σχέση με τους 3ΤΒ...

Προσωπική άποψη βέβαια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...