Dionpetrucci Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Θέλω να φλασάρω την cm 10.1-2013-02-01 (nightly), ενώ στο κινητό μου έχω την cm 7 09-28-2011. Θα χρειαστεί να κάνω τίποτα άλλο εκτώς από backup, wipe data/factory reset??
Gr_Soul Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Όχι αλλά ρίξε μια ματιά και στις οδηγίες που σου δίνει η CM.
Dionpetrucci Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Αυτά ακριβώς λέει και η CM, απλά θυμάμαι σε παλιότερα posts που είχα κάνει κάτι για αλλαγές kernel τα οποία δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράνε ακριβώς. Θα το δοκιμάσω και αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα ξαναρωτήσω εδώ.
Gr_Soul Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 O kernel (πυρήνας) περιλαμβάνεται μέσα στο zip της ROM.
Dionpetrucci Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Όλα καλά, την πέρασα και δουλεύει μια χαρά. Στα updates που κάνει από κει και πέρα, την ξαναφλασάρει από την αρχή? Δηλαδή θα χάσω εφαρμογές και λοιπές ρυθμίσεις εάν κάνω update? Γιατί είδα οτι κατεβάζει το zip της καινούριας έκδοσης..
sakisosf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Όταν είναι να περάσεις Update της ίδιας έκδοσης της CM δηλαδή εσύ έχεις CM10.1 οπότε εάν είναι να περάσεις μία άλλη Nightly δεν χρειάζεται να κάνεις Wipe Data/Factory Reset.Το Backup όμως θα ήταν καλό να το κάνεις μήπως το νέο Update είναι καταστροφικό (πολύ σπάνιο) και να χρειαστεί να επιστρέψεις στην ROM που έχεις τώρα. O kernel (πυρήνας) περιλαμβάνεται μέσα στο zip της ROM. Όχι όμως στα Xperia στα οποία (δυστυχώς) πρέπει να τον περάσεις εξτρά μέσω Fastboot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα