Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διορθωσε το link...

Το dsp δεν είναι τίποτα...απλά αντι να σου έρθει με την κανονική κούτα του θα σου έρθει με μια απλή ;)

Δημοσ.

Διορθωσε το link...

Το dsp δεν είναι τίποτα...απλά αντι να σου έρθει με την κανονική κούτα του θα σου έρθει με μια απλή ;)

ok το διορθωσα.

Ειναι μεταχειρισμενο ομως?

Ποιο να επιλεξω δηλαδη?

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν είναι...

Όποιο σε βολέψει πάρε (καταστημα/τιμη)...

Απλά το retail έρχεται στην κούτα του...τίποτα παρα πανω...

Δημοσ.

Τα δυο πρωτα ειναι με τα ελληνικα γραμματα απο αυτα που εχω στο link?

Μπορεις να μου προτεινεις κανενα κουτι υπολογιστη?

Για δουλεια γραφειου το θελω οχι gaming και τετοια αν αυτο παιζει ρολο.

Δημοσ.

Πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις και για τι σύστημα προορίζεται το κουτί?

Παίζουν μεγάλο ρόλο αυτά που σε ρωτώ. ;)

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα θα το κανει ενας φιλος το pc.

Απλα κουτι θελω και θα παρει τα κομματια απο 4 αλλους υπολογιστες που εχω και θα κανει εναν που να ειναι οκ.

Αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/393994/Sharkoon-MS140.html τι λεει?

Δεν εχω ιδεα για συστηματα και τετοια πολυ λιγα πραγματα εως καθολου.

Πες μου λιγο αν μπορεις για το παραπανω ερωτημα >>Τα δυο πρωτα πληκτρολογια ειναι με τα ελληνικα γραμματα απο αυτα που εχω στο link και το τριτο χωρις?

Δημοσ.

Να σου πω, γιατι δεν διαθετεεις καποια χρηματα παραπανω να περεις ενα μηχανικο. Πιστεψε με θα το ερωτευτεις. Εγω μια ζωη εχω αλαξει ενα σκασμο πληκτρολογια. Πρωτη φορα που εχω μηχανικο (εδω και κανα 8μηνο). Δεν μπορω απλα σε απλο τωρα.

Δημοσ.

Τι εννοεις μηχανικο?

Για τη δουλεια που το θελω ειναι οτι πρεπει.

Το θελω για πολυ απλη δουλεια γι'αυτο θελω το συγκεκριμενο.

Αυτα που χρησιμοποιω στους αλλους υπολογιστες στο σπιτι ειναι το Logitech g15 και g19(μαλλον αυτου του τυπου εννοεις μηχανικο).

Δημοσ.

Οχι τα Logitech που μου λες δεν ειναι μηχανικα. Μηχανικα σημαινει οτι κατω απο καθε κουμπι υπαρχει μηχανισμος (ιδου και η λεξη μηχανικα). Καθε φορα που πατας ενα κουμπι κανει Κλικ. Περα οτι ειναι απιστευτα ξεκουραστα (σε διαβεβαιω καμια σχεση ακομα και με το Logitech που μου λες) με το το κλικ που κανει σε βοηθαει να συνηδητοποιείς ποτε πατας καθε κουμπι. Αυτο σε βοηθαει ωστε να γραφεις ακομα ποιο γρηγορα.

Εγω εχω αυτο και απλα ειναι απιστευτο. Πραγματικα πρεπει να το δοκιμασεις για να καταλαβεις τι εννοω.

Δημοσ.

Καταλαβα τι λες.

Οχι δεν μου αρεσει καθολου ειδικα αν κανουν θορυβο και τα κουμπια.

Τελικα ποιο εχει τα ελληνικα γραμματα απο τα τρια που ανεφερα παραπανω?

Αν γνωριζει καποιος ας μου πει γιατι ρωτησα 3 φορες και δεν ξερω τι να κανω και ποιο να παραγγειλω.

Δημοσ.

Πληκτρολογιο οκ.

Κανενα απλο οικονομικο κουτι και τροφοδοτικο μπορει να μου προτεινει κανενας που γνωριζει?

Οπως ανεφερα και παραπανω για δουλεια γραφειου το θελω αν αυτο μπορει να βοηθησει στην επιλογη.

Δημοσ.

Πληκτρολογιο οκ.

Κανενα απλο οικονομικο κουτι και τροφοδοτικο μπορει να μου προτεινει κανενας που γνωριζει?

Οπως ανεφερα και παραπανω για δουλεια γραφειου το θελω αν αυτο μπορει να βοηθησει στην επιλογη.

Καποιος αν γνωριζει για να βοηθησει γιατι πρεπει να τα παρω αμεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...