Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Επειδή το παλιό μου κινητό βλέπει τα ραδίκια ανάποδα, θα ήθελα την άποψή σας για ένα καινούριο. Το θέμα είναι πως στο καινούριο δε θέλω να κάνω root  γιατί ακυρώνει την εγγύηση. Οπότε για ένα καλό κινητάκι με δυνατό επεξεργαστή, μεγάλη ram και γενικά να είναι γρήγορο στο multitasking, να κρατήσει για μία 2ετία, έχετε καμιά ιδέα;

Σκέφτομαι το galaxy s3 διότι έχει ότι ζητάω, αλλά μήπως είναι υπερβολικό; Κυρίως εφαρμογές όπως quickoffice, antivirus, any.do, mail, internet, google maps κλπ δουλεύω. Απλά το s3 δείχνει να κρατάει για αρκετό χρονικό διάστημα.

Αν πιστεύετε πως έχετε κάποια εξίσου αξιόπιστη και καλή μηχανικά πρόταση ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

έχω σκεφτεί αλλά παραπάει σε τιμή, όχι δηλαδή πως το galaxy s3 είναι πιο φτηνό,απλά δεν ξέρω επειδή δεν έχω ασχοληθεί με iphone αν θα έχει πληθώρα εφαρμογών και αν αξίζει γενικότερα να πάρω μεταχειρισμένο iphone

Δημοσ.

Ψάξε για iPhone 5 σε αυτά τα λεφτά.

Θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις.

Ελαφρώς μεταχειρισμένο εννοείται

Δημοσ.

Galaxy s3, Xperia t , iPhone 5 όλα είναι αξιόλογα κινητά με παρόμοιες δυνατότητες .το iPhone 5 είναι πιο ντιζαινατο και αδικαιολόγητα ακριβό γι αυτά που προσφέρει.

Τα δυο πρώτα τα βρίσκεις από 430 ενώ το iPhone παει στον Θεό(689e!). Επίσης η apple σου δίνει 1 χρόνο εγγύηση έναντι 2 των υπολοίπων..

Αν έχεις 689 ευρώ πάρε με 430 το Xperia ή το Samsung και αγοράζεις με 260 ένα ωραιοτατο android για δεύτερο..galaxy s3 mini για παράδειγμα...!!!

Δημοσ.

Ψάξε για iPhone 5 σε αυτά τα λεφτά.

Θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις.

Ελαφρώς μεταχειρισμένο εννοείται

Σιγα μη δωσει 600€ για 2ο χερι κινητο. Εγω θα περιμενα να ερθει Ελλαδα το nexus 4 αν ηταν να δωσω σε android τοσα χρηματα, αλλιως iphone 4S ή ΗΤC 8X  και θελει να σκεφτει εκτος android

Δημοσ.

το galaxy s3 από 430 στο skroutz το είδες; Από κάτι καταστήματα που το έχουν τόσο φτηνά είναι αξιόπιστά;

Amazon 433 e πιο αξιόπιστο πεθαίνεις που λέει και η φουρεγια :P

http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Super-AMOLED-Touchscreen-Megapixel-metallic-blue/dp/B007VCRRNS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359827538&sr=8-1

Αν θέλεις από Ελλάδα πάρε το Xperia T 426 ε από αξιόπιστο ελληνικό skroutzoμαγαζο ( βλέπε αξιολογήσεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...