_Mike_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα Forum, έχω την εξής απλή απορία: Πρόσφατα αγόρασα ένα laptop, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν έχει κάτι σε αντιανακλαστικό επίστρωμα, αφού βλέπω καλύτερα τη μούρη μου ( ) παρά την οθόνη. Βέβαια είναι το πρώτο laptop που παίρνω ( ) οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Σε σχέση όμως με οθόνες για desktop η ανάκλαση είναι πολύ έντονη. Και το κύριο ερώτημα είναι αν υπάρχουν αντιανκλαστικά επιστρώματα τύπου φιλμ ή κάτι αντίστοιχο που να μπορούν να κολλήσουν πάνω στην οθόνη. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μοιραστεί τη γνώση με την κοινότητα.
haris013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 προφανώς το λαπτοπ σου έχει glossy οθόνη όπως και τα περισσότερα λαπτοπ που δεν ανήκουν στις επαγγελματικές(και ακριβές) σειρές. όσο για την ερώτηση θα μάθεις να ζείς με αυτό
_Mike_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 [...] όσο για την ερώτηση θα μάθεις να ζείς με αυτό Fair enough Υπάρχουν και χειρότερα. Αλλά η μλκια είναι όταν η διαφορά με τις ακριβές σειρές καταλήγει να είναι 100 ευρώ και με το πίρι πίρι παίρνεις το 'φθηνό' και σιγά σιγά ανακαλύπτεις αυτές τις μικρές, αλλά τόσο εκνευριστικές λεπτομέρειες. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν θεωρώ τα 100 ευρόπουλα ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά σε σχέση με την τελική τιμή του μηχανήματος μάλλον τα δίνεις και πας σε κάτι αξιόπιστο και περιποιημένο.
haris013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Fair enough Υπάρχουν και χειρότερα. Αλλά η μλκια είναι όταν η διαφορά με τις ακριβές σειρές καταλήγει να είναι 100 ευρώ και με το πίρι πίρι παίρνεις το 'φθηνό' και σιγά σιγά ανακαλύπτεις αυτές τις μικρές, αλλά τόσο εκνευριστικές λεπτομέρειες. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν θεωρώ τα 100 ευρόπουλα ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά σε σχέση με την τελική τιμή του μηχανήματος μάλλον τα δίνεις και πας σε κάτι αξιόπιστο και περιποιημένο. συμφωνώ μαζί σου. γενικά πιστεύω οτι έπρεπε όλα τα λαπτοπ να έχουν mat οθόνες εφόσον είναι λαπτοπ! δηλαδή σε εξωτερικούς χώρους με ηλιοφάνια είναι σχεδόν άχρηστα όσα έχουν glossy οθόνες! 1
Millennium Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 +1 στον haris013.Το χουμε αναφέρει ξανά αυτό με τις glossy και τα laptop και είναι να απορεί κανείς με τις εταιρίες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 προφανώς το λαπτοπ σου έχει glossy οθόνη όπως και τα περισσότερα λαπτοπ που δεν ανήκουν στις επαγγελματικές(και ακριβές) σειρές. όσο για την ερώτηση θα μάθεις να ζείς με αυτό πόσα netbooks είχαν glossy monitor? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα