Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι τωρα θα δωσω καποια πραγματα καινουργια και θα μου βγει κοστος 20-30 ευρω ενω του χρονου θα θελω 100-150 ευρω για τον I7 και αμα θελω να κλοκαρω θα θελω και αλλη μητρικη

Τι να σου πω, το μεταθέτεις και μακρυά χρονικά. Ό,τι και να πάρεις του χρόνου θα έχει ήδη ένα διάστημα στην πλάτη του. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι δεν θα ανταπεξέλθει το σύστημά σου και δεν θα έμπαινα από τώρα σε διαδικασίες αλλαγών. Αν του χρόνου δεν είσαι εντάξει, βλέπεις τι επιλογές θα έχεις τότε τόσο από καινούρια, όσο και από μεταχειρισμένα. Να δεσμευτείς από τώρα ειδικά αφού σε καλύπτει το μηχάνημα, δεν βρίσκω το λόγο.

Να αλλάξεις και μητρική για να πάρεις 8320 δεν το θεωρώ λογικό γιατί με τα ίδια λεφτά και λιγότερα παίρνεις και τώρα i5, χωρίς μάλιστα να αλλάξεις μητρική.

Γενικά για να έχει νόημα μια αναβάθμιση, δεν φτάνει μόνο αυτό που θα πάρεις να έχει μια αξία, αλλά να έχει και αρκετη διαφορά από αυτό που είχες, ώστε να δικαιολογεί την αλλαγή. Τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι εγώ.

Όλα αυτά με βάση ένα α σκεπτικό. Αν απλά το βαρέθηκες και θέλεις να το αλλάξεις, αλλάζουν τα πράγματα.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει πολύ μεγάλη διαφορά και είναι και αναβαθμίσιμο !

Αν είχε καμιά καλή μητρική θα του έλεγα να μείνει με αυτή και I5k αλλά δεν έχει.

Ωραίο το νέο account ...

Δημοσ.

ναι εχεις απολυτο δικιο αλλα για να παρω i5 τωρα θελω 150 ευρω απο την τσεπη μου γτ θα πουλησω μονο cpu και επεισης δεν θα εχω καλη Mobo.αν παω για amd θα βαλω απο την τσεπη μου <50 ευρω.οποτε με συμφερει να γινει τωρα ολικη αναβαθμιση

Δημοσ.

ναι εχεις απολυτο δικιο αλλα για να παρω i5 τωρα θελω 150 ευρω απο την τσεπη μου γτ θα πουλησω μονο cpu και επεισης δεν θα εχω καλη Mobo.αν παω για amd θα βαλω απο την τσεπη μου <50 ευρω.οποτε με συμφερει να γινει τωρα ολικη αναβαθμιση

Γιατί να βάλεις 150? Πουλάς τον δικό σου πχ. 80 και βάζεις άλλα 90. Η διαφορά που έχει ο 6300 από τον i3 είναι αρκετά μικρότερη από την διαφορά που έχει ο i5 με τον 6300. Μητρική δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξεις. Με ποιά εννοια δεν είναι "καλή"? Sata3 έχεις, 4 slots έχεις, μόνο που δεν κλοκάρει αλλά δεν βλέπω που σου χρειάζεται.

Δεν είναι λάθος επιλογή ο 6300, καλύτερος γενικά είναι από αυτόν που έχεις αλλά όπως σου είπα κατά τη γνώμη μου δεν έχει τόσο νόημα η μετάβαση.

Δημοσ.

η μητρικη μου δεν εχει raid και εχει μονο ενα sata3 που για μενα ειναι αρνητικο.επισησ επδ με ξερω ξερω οτι καποια στιγμη θα θελω να πειραματιστω και παλι θα ψαχνομαι.με το σετακι το amd θα εχω και raid και πολλα σατα 3 και θα μπορω να κλοκαρω οταν θα μ ερθει

Δημοσ.

ναι ετσι λεω και εγω.βεβαια αν η διαφορα για τον 8απυρηνο ειναι 20 ευρω οπως λεει το παλικαρι παραπανω θα το σκεφτω.

Δημοσ.

Ωραίο το νέο account ...

Ρε συ, και τον έβλεπα κανα δυο μέρες τώρα τον area51 πως έγραφε και έλεγα "τι μου θυμίζει..τι μου θυμίζει?" 

Anyway..welcome back :-D

Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα μου με την gigabyte οτι πρεπει να βρω rev 3.και κανενα σιτε δεν αναφερει.οποτε η τηλεφωνα η αγορα απο καταστημα για να το δω ο ιδιος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...