Προς το περιεχόμενο

Wind Mobile Broadband Control 30GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το προγραμμα αυτο αν θελω 2η sim θα μου δωσουν για να την βαλω σε αλλο stick;το εχρι ρωτησει καποιος;

Ώστε να έχεις 2 στικάκια που να εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό εννοείς;

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με το προγραμμα αυτο αν θελω 2η sim θα μου δωσουν για να την βαλω σε αλλο stick;το εχρι ρωτησει καποιος;

Ενα 3G router θα έλυνε το πρόβλημά σου;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μπορείς με ένα μικρό έξτρα ποσό να πάρεις το WiFi hotspot και να κάνεις την δουλειά σου άψογα, η Wind δίνει ένα ZTE εξαιρετικό 

Δημοσ.

Παιδια εχω ηδη το wifi hotspot απλα θελω και η sim για να την βαλω σε αλλο στικ για την κοπελα μου...

Οχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο με καμία εταιρία, δεν μπορείς να δουλεύεις δυο sim ταυτόχρονα

Δημοσ.

Ρε παιδια ρωταω αν υπαρχει δυνατοτητα δεν σας ρωταω αν θα δουλευουν ταυτοχρονα...λογικο να μην δουλευουν ταυτοχρονα...την θελω μια για μενα και την αλλη θα την δωσω αν φυγει για γιορτες να εχω εγω που ειμαι επαρχια και εκεινη αν φιγει και παει αθηνα λογο αποστασεις και να εχουμε 2συσκευες που δεν θα δουλευουν ταυτοχρονα.

Δημοσ.

Ρε παιδια ρωταω αν υπαρχει δυνατοτητα δεν σας ρωταω αν θα δουλευουν ταυτοχρονα...λογικο να μην δουλευουν ταυτοχρονα...την θελω μια για μενα και την αλλη θα την δωσω αν φυγει για γιορτες να εχω εγω που ειμαι επαρχια και εκεινη αν φιγει και παει αθηνα λογο αποστασεις και να εχουμε 2συσκευες που δεν θα δουλευουν ταυτοχρονα.

Από χλωμό έως αδύνατον. Ρώτα στη Wind για να είσαι σίγουρος όμως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...