ariannaki85 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Είσαι σίγουρος για αυτό, πρόσφατα γνωστός μου με Vodafone και πάγιο στα 15ευρώ αν θυμάμαι καλά μου ανέφερε πως δεν μπορεί να κάνει skype και γενικότερα Voip, από την άλλη Wind ξέρω πως σε όλες τις τις συνδέσεις, ακόμη και στο internet με κάρτα παίζει απροβλημάτιστα Και εγω με καρτοκινητό voda έχω θέματα με viber, αλλα και voxer καμμιά φορά...Τελικά παίζει το Voip στη voda? Και αν ναι, πως γινεται να φταίει το σήμα ενω δείχνει ότι έχει???
nikoskon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Για να γίνει κλήση Viber πρέπει αφενός μεν και οι 2 που μιλάνε να έχουν VoIP αλλά και καλή ποιότητα(ταχύτητα πρακτικά DL/UL) internet. Αν δεν τηρούνται και από τις 2 πλευρές αυτά, τότε δεν έχουμε επιτυχή κλήση Viber/Skype κλπ. Το Viber ωστόσο, τουλάχιστον σε iPhone 5, από WiFi έχει κάποια θεματάκια. Συγκεκριμένα σε δύο iPhone 5 συνδεδεμένα σε ξεχωριστά εταιρικά(leased lines) WiFi δίκτυα με ταχύτητες 40Mbps/5Mbps(μετρημένα από τα iPhones), το Viber στο ένα iPhone 5 έβγαζε κόκκινη ένδειξη για poor quality και η επικοινωνία είχε lags και κενά. Με Skype όλα λειτουργούσαν κανονικά(και με video call) αλλά και με Facetime. Επομένως καμιά φορά δεν ευθύνεται μόνο το δίκτυο αλλά μπορεί να έχει πρόβλημα και ίδια η εφαρμογή. Επίσης αν στο καρτοκινητό που έχεις, δεν έχει βάλει κάποιο πακέτο mobile internet και μπαίνεις με το Internet Όλη Μέρα, μετά τα 15ΜΒ η ταχύτητα σου λόγω ΠΟΧ χαμηλώνει περίπου σε επίπεδα GPRS, επομένως παρόλο που έχεις 3G σήμα, δεν εκμεταλλεύεσαι την ταχύτητα του πρωτοκόλλου αυτού. Ωστόσο μια κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών για έλεγχο της γραμμής σου δεν βλάπτει.
ariannaki85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 @nikoskon, thanks για την πληροφορία!
Galaxia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Όπου έχεις σήμα Wind 3G με το κινητό σου θα έχεις και με το στικάκι δεν αλλάζει κάτι Κι εγώ αυτό ξέρω. Μ' αυτή τη λογική, το broadband Wind είναι υπερcool λοιπόν!
iznodur Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Κι εγώ αυτό ξέρω. Μ' αυτή τη λογική, το broadband Wind είναι υπερcool λοιπόν! Νομίζω πως είναι μια από τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις, μακάρι να το συνεχίσουν και μετά τον Φεβρουάριο
platinum Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Νομίζω πως είναι μια από τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις, μακάρι να το συνεχίσουν και μετά τον Φεβρουάριο Αν θέλει η wind να εκμεταλευτεί το momentum που έχει τελευταία αποκτήσει με τις σούπερ προσφορές της, αυτό θα πρέπει να κάνει...Θέλω να ελπίζω ότι τα κεφάλια της θα κάνουν την έξυπνη κίνηση
humanoid Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Αν θέλει η wind να εκμεταλευτεί το momentum που έχει τελευταία αποκτήσει με τις σούπερ προσφορές της, αυτό θα πρέπει να κάνει...Θέλω να ελπίζω ότι τα κεφάλια της θα κάνουν την έξυπνη κίνηση Ακριβώς όπως το λες. Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Ακριβώς λοιπόν επειδή το συγκεκριμένο πακέτο είναι το πιο συμφέρον οικονομικά, δεν έχει λόγο η εταιρία να το σταματήσει
Chrisigia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά είναι πολύ οικονομικό... Θα το συνεχίσει τελικά; Ακούσατε τίποτα;
humanoid Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Παιδιά είναι πολύ οικονομικό... Θα το συνεχίσει τελικά; Ακούσατε τίποτα; Το συνεχίζει κανονικά 50% έκπτωση για πάντα το αναφέρει στο site της. Απλά εξαιρετική προσφορά.
PsyGreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν συμφέρει καμία εταιρεία να κόψει τις προσφορές.
morby Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ακριβώς δεν γίνεται να κόψεις τις προσφορές, ειδικά η Wind με το πρόγραμμα που σου δίνει 30 GB είναι βάλσαμο στα 25 ευρώ
ariannaki85 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ακριβώς δεν γίνεται να κόψεις τις προσφορές, ειδικά η Wind με το πρόγραμμα που σου δίνει 30 GB είναι βάλσαμο στα 25 ευρώ και εις ανώτερα λοιπόν! Ελπίζω να συνεχίσει τις ευχάριστες εκπλήξεις!
Galaxia Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Το συνεχίζει κανονικά 50% έκπτωση για πάντα το αναφέρει στο site της. Απλά εξαιρετική προσφορά. Για ΠΑΝΤΑ ακούω! Ακούω και βιολιά ευτυχίας... Viva la Wind
georsev Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Με το προγραμμα αυτο αν θελω 2η sim θα μου δωσουν για να την βαλω σε αλλο stick;το εχρι ρωτησει καποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα