iznodur Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά ψάχνω εδώ και καιρό να κάνω σύνδεση με στικάκι καθώς με εξυπηρετεί στην δουλειά μου πέρα από το DSL, με μεγάλη μου χαρά είδα πως η προσφορά της Wind για το πρόγραμμα με 30GB θα συνεχιστεί όλο τον Φεβρουάριο στα 24,90 ευρώ. Τι λέτε ;
Galaxia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Λέμε ότι κι εγώ χθες το έμαθα ότι θα συνεχιστεί και ψήνομαι να το προτείνω στο αφεντικό μου (για να το πάρει σ' εμένα που το χρειάζομαι πολύ άσχημα για τη δουλειά μου και για την ψυχική και πνευματική μου υγεία και ηρεμία γενικότερα). Είναι τζάμπα!
humanoid Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Θεωρώ ότι για mobile internet δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή. Και ταινίες να πεις ότι κατεβάζεις -που λέει ο λόγος- με 30GB δύσκολα θα ξεμείνεις από data... 1
Chrisigia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ρε σεις, είναι πολύ καλή προσφορά!!!! Και πριν λίγο σχολίαζα περί καταναλωτικής συνείδησης και έρευνας αγοράς. Αυτό δεν χρειάζεται καν να το ψάξεις. Βγάζει μάτι!
platinum Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Αν είσαι φοιτητής συμφέρουν τα πακέτα της voda, αλλιώς είναι μακράν η πιο συμφέρουσα προσφορά για mobile broadband...μα βρε vodafone γιατί μόνο προσφορές στους φοιτητές? Οι μεγαλύτεροι στο πηγάδι κατ...?
Hopi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Αν είσαι φοιτητής συμφέρουν τα πακέτα της voda, αλλιώς είναι μακράν η πιο συμφέρουσα προσφορά για mobile broadband...μα βρε vodafone γιατί μόνο προσφορές στους φοιτητές? Οι μεγαλύτεροι στο πηγάδι κατ...? Χαχαχα. Βασικά στη Voda όλοι στο πηγάδι... καταλήγουν. Έφυγα από εκεί, πήγα στη Wind και οι λογαριασμοί μου έρχονται σχεδόν στα μισά λεφτά! Άντε γεια!
nikoskon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Χαχαχα. Βασικά στη Voda όλοι στο πηγάδι... καταλήγουν. Έφυγα από εκεί, πήγα στη Wind και οι λογαριασμοί μου έρχονται σχεδόν στα μισά λεφτά! Άντε γεια! Vodafone & Cosmote έχουν μακράν καλύτερη κάλυψη και ταχύτητα από το δίκτυο της Wind. Για αυτό και διαφοροποιούνται στις τιμές. Είναι λογικό όταν δεν έχεις ένα καλό προϊόν, να ρίξεις την τιμή. Εφόσον δεν μπορείς να φέρεις πελάτες παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες, προσπαθείς να τους φέρεις παρέχοντας φθηνές υπηρεσίες. Είναι κάτι σαν την Apple και τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Η προσφορά συμφέρει μόνο όσους έχουν επιβεβαιώσει πως στους χώρους που θα το χρησιμοποιούν, υπάρχει ισχυρό 3G+ σήμα. Για όσους μετακινούνται συνεχώς ακόμα και στις μεγάλες πόλεις της χώρας, δεν ενδείκνυται το δίκτυο της Wind. Είναι συχνό φαινόμενο νέοι πελάτες Mobile Broadband στην Wind να κάνουν αποσυνδέσεις εντός της 1ης εβδομάδας από την έναρξη του συμβολαίου τους, λόγω μη επαρκούς κάλυψης ή slow performance. Το QoS είναι όντως χαμηλό αλλά ΟΚ, μόνο ένας εταιρικός πελάτης ίσως να είχε τέτοιες απαιτήσεις για δέσμευση bandwidth κλπ.
helldiver Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Χαχαχα. Βασικά στη Voda όλοι στο πηγάδι... καταλήγουν. Έφυγα από εκεί, πήγα στη Wind και οι λογαριασμοί μου έρχονται σχεδόν στα μισά λεφτά! Άντε γεια! Σε καλυψη Vodafone κ Cosmote ειναι χαλαρα καλυτερες. Σε Vodafone επισης εχει κοφτη πλεον οταν φτασεις το μαξιμουμ του ογκου σου και μετα πρεπει να αγορασεις πακετο εξτρα πριν κλεισει ο μηνας για να συνεχισεις, εκτος και αν ζητησεις να το αφησουν ελευθερο οποτε και υπαρχει ο κινδυνος να ξεφυγει η χρεωση. Η προσφορα βεβαια της wind που τρεχει εδω και μηνες ειναι η καλυτερη της αγορας χαλαρα αλλα φοβαμαι μην ισχυει το οτι δινει παιρνεις...
PsyGreg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 lol εξαρτάται τις περιοχές. δεν υπάρχει "χαλαρά καλύτερη" , υπάρχει "αυτή που με εξυπηρετεί/καλύπτει περισσότερο εκεί που πηγαίνω"
helldiver Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 lol εξαρτάται τις περιοχές. δεν υπάρχει "χαλαρά καλύτερη" , υπάρχει "αυτή που με εξυπηρετεί/καλύπτει περισσότερο εκεί που πηγαίνω" Φιλε μου εννοειται αυτο που λες. Ειδικα αν μιλαμε να εισαι σε συγκεκριμενο σημειο/περιοχη. Γενικα ομως αν το δεις οι αλλοι εχουν καλυτερη καλυψη στον τομεα 3G.
PsyGreg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε μου εννοειται αυτο που λες. Ειδικα αν μιλαμε να εισαι σε συγκεκριμενο σημειο/περιοχη. Γενικα ομως αν το δεις οι αλλοι εχουν καλυτερη καλυψη στον τομεα 3G. με πιο κρητήριο αν επιτρέπεται? γιατί αν δούμε τους επίσημους χάρτες κάλυψης τότε αλλάζουν τα πράγματα
helldiver Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Πρακτικα στο λεω βασει συγκρισεων με φιλους για το αν εχει καλυψη και τι ταχυτητες εχει, γιατι μου εχει τυχει πχ στο ιδιο σημειο 3G και οι δυο και ο ενας να κατεβαζει με 1,5-2 και ο αλλος με 0,3...Απο χαρτες καλυψης ολοι το ιδιο φαινονται.
PsyGreg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 άρα το "γενικά" είναι εσυ κι οι φίλοι σου. δεν το λες και γενικά αυτό
helldiver Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 και αυτο αλλα οχι μονο. ειχα για πολυ καιρο αρκετα μεγαλη επαφη με το χωρο και εχω κανεις αρκετες παρατηρησεις πιστεψε με...και σιγουρα ολοι παρουσιαζουν προβληματα ανα περιοχες...δεν λεω το αντιθετο. απλα αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο! Παντως για να επανελθουμε στην αρχικη ερωτηση... αν ο φιλος στις περιοχες που σκοπευει να κινηθει εχει δει οτι υπαρχει καλυψη και ικανη για να μην εχει θεμα στη δουλεια του, τοτε η προσφορα αυτη της wind ειναι η καλυτερη με αυτα που προσφερει στα χρηματα που τα προσφερει.
PsyGreg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 στο συγκεκριμένο ζήτητα του MOBILE BROADBAND -για μένα- η Vodafone είναι καλύτερη κι αυτό όχι απο θέμα κάλυψης αλλά από θέμα πρωτόκολλου/ συσκευών που χρησιμοποιεί γενικά για 3G τουλάχιστον για την Αθήνα, για άλλες περιοχές δεν γνωρίζω, αν εξαιρέσουμε την Κηφησιά που δεν έχει σε κανέναν πάροχο (τουλάχιστον μέχρι και πριν μερικές βδομάδες που πήγα) από Μαρούσι-Κέντρο-Πειραιά κι από Καματερό-Ραφήνα, δεν υπάρχει διαφορά βέβαια σε πολύ συγκεκριμένα μέρη δεν μπορώ να πω, αλλά η κάλυψη είναι πάνω κάτω η ίδια. τώρα αν δεν πιάνει στο ισόγειο της πολυκατοικίας η Wind 4παύλες 3G αλλά 3, ενώ της Vodafone πιάνει 4 παύλες, δεν ξέρω. όπου έχω βάλει παύλες στις περιοχές εννοώ "έως"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα