Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι δεν τον αναγνωρίζει, οκ, αλλά ασ' το. Το ότι ΣΕΡΝΕΤΑΙ (μάλλον αυτό εννοείς) το σύστημα, ακόμα χειρότερα, αλλά δοκίμασε να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων (πχ το Active File Rceovery, σε Super Scan mode), μπας και βγει τίποτα...

Επίσης, αν υπάρχει άλλη θήκη, δοκίμασε να τον συνδέσεις μέσω USB (ΙΣΩΣ γλυτώσεις το σούρσιμο έτσι), για να τρέξεις το AFR.

Δημοσ.

* ...το "καλό σέρβις" (....που"φημίζεται" κι όλας! Παναγιά μου!) του εν λόγω ζαγαμιού (no typos here), το κρίνω ως οφτόπικ πρόταση. Να μπει στο section με τα "Ανέκδοτα"...

χαχαχαχα ωραιος ρε μπαγασακο !!! εισαι απο τους κλασικους τυπους που θελουν να πουν παντα την τελευταια κουβεντα αλλα δε πειραζει  ολα οκ ! δε τρομοκρατω κανεναν ρε φιλαρακι μιλησα γιατην προσωπικη μου εμπειρια κ τιποτε αλλο ! τον δισκο τον αντικατεστησα με καινουργιο με αυτον https://www.skroutz.gr/s/311694/Seagate-FreeAgent-GoFlex-USB-3-0-Kit-1-5TB.html?from=account_favorites που μαμαει και ειναι πολυ καλυτερος απο αυτον που μου χαλασε ! αλλες εποχες βεβαια τοτε καμμιασχεση ! τον δισκο τον κοιτανε εξονιχιστικα για την παραμικρη γρατζουνια ! το μονο που ειπα ειναι πως αν ειναι εμφανες η πτωση θα εχει προβλημα το παιδι !  οσο αναφορα το πλαισιο δε ξερω για σενα εγω οτι εχω παρει απο κει κ δε το γουσταρω το αλλαζω παντα ! πχ πριν κανα δυο χρονια πηρα εναν σκληρο 1τερα εσωτερικο κ εκανα την μαλακια ηταν στισ 5400 στροφες κ οχι στις 7200 τον εβαλα πανω ειδα ποσο αργος ειναι κ τι πακετο εφαγα κ ξερεις τι εκανα ? του εκανα μια γρατζουνιτσα στην τρυπα που βυδωνει τον πηγα καπακι πισω μετα απο 1 ωρα κ τους λεω τι ειναι αυτο που μου δωσατε ειναι ανοιχτος ! ο υπευθυνος του καταστηματος μου τον αλλαξε αμεσως με αυτον που γουσταρα !

αυτα απο μενα φιλικα παντα φιλαρακι .. αντε πες τωρα την τελευταια κουβεντα  ολα οκ .. ¨))))))

Δημοσ.

Αs μου αποδειξει κανειs οτι η ταδε γρατζουνια ειναι απο πτωση και οχι απο κακα φινιρισμενο εσωτερικο του tower η κατσαβιδι.

Τωρα αν οντωs μου εχει πεσει δεν θα με νοιαξει. Στην τιμη αγοραs εχουν συμπεριλαβει και τιs ζημιεs. Αυτοι ειναι καλυμενοι. Ο καταναλωτηs την πληρωνει αν δεν μιλησει.

ΥΓ.Παλια δεν ειμουν ετσι.Αφου εφαγα στη μαπα διαφορα χαλασμενα και χιλιεs δικαιολογιεs να μην τα αλλαξουν πλεον δεν χαριζω

Δημοσ.

χαχαχ φίλε Enantia είσαι απλά τραγικός... (και καλά κάνει και ο wascloud και δεν ασχολείται άλλο...)

ενας εξωτερικος με 5 χρ εγγυηση μου χαλασε ακριβως 1 μηνα πριν τελειωσει η εγγυηση !

Εξωτερικός δισκος με 5 χρόνια εγγύηση??

Δεν ισχύει καν αυτό που λες...

και μετα απο μια ωρα που τον ξεψαχνιζε βρηκε μια γρατζουτιτσα στην γωνια .. μου λεγε σου επεσε κ δε δικαιολογητε εγγυηση ! εννοειται πως πηρα ολοκαινουργιο με τα ιδια χρηματα 130 ευρο

Επίσης πιστωτικό δίνουν νομίζω αν δεν μπορούν να τον αντικαταστήσουν (δηλαδή να μην έχουν ίδιο σκληρό...χωρίς να είμαι σίγουρος σε αυτό...)

Άσε που δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτό που λες...δεν χάνει κάτι να στον στείλει πίσω...και δεν τον ενδιαφέρει αν έχει μια γρατζουνιά...

Αυτό ακριβώς που είπε και ο wascloud

Διότι κατά βάση δεν τους κοστίζει κάτι η αντικατάσταση, καθώς κι αυτοί με τη σειρά τους στην παραγωγό εταιρία τον στέλνουνε.

μιλαμε για ενα μαγαζι που για το καλο σερβις του τουλαχιστον φημιζεται ..

Εδώ αποκαλύφθηκες φίλε μου :)

τον δισκο τον αντικατεστησα με καινουργιο με αυτον https://www.skroutz....count_favorites που μαμαει και ειναι πολυ καλυτερος απο αυτον που μου χαλασε !

1)Μαμάει και δέρνει...

Μάλιστα...

Τι γαμάτο έχει πάνω του ακριβώς?

Οι 5400 στροφές?

τα 8 mb cache?

Τα 1-2 χρόνια που έχει εγγύηση?

Που αν σου χαλάσει μέσα στην εγγύηση πρέπει να τον στείλεις πίσω χάνοντας τα δεδομένα σου?

Αν ήσουν σχετικός και ήξερες 2-3 πραγματάκια θα ήξερες ότι είναι καλύτερα να ''φτιάξεις'' μόνος σου τον δίσκο και να τον κάνεις εξωτερικό...

πχ πριν κανα δυο χρονια πηρα εναν σκληρο 1τερα εσωτερικο κ εκανα την μαλακια ηταν στισ 5400 στροφες κ οχι στις 7200 τον εβαλα πανω ειδα ποσο αργος ειναι κ τι πακετο εφαγα κ ξερεις τι εκανα ? του εκανα μια γρατζουνιτσα στην τρυπα που βυδωνει τον πηγα καπακι πισω μετα απο 1 ωρα κ τους λεω τι ειναι αυτο που μου δωσατε ειναι ανοιχτος ! ο υπευθυνος του καταστηματος μου τον αλλαξε αμεσως με αυτον που γουσταρα !

Μάγκας...

Υ.Γ.Και πρόσεχε λίγο την συμπεριφορά σου...μόλις γράφτηκες στο forum!

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχ φίλε Enantia είσαι απλά τραγικός... (και καλά κάνει και ο wascloud και δεν ασχολείται άλλο...)

Πολύ τραγικός όμως.

του εκανα μια γρατζουνιτσα στην τρυπα που βυδωνει τον πηγα καπακι πισω μετα απο 1 ωρα κ τους λεω τι ειναι αυτο που μου δωσατε ειναι ανοιχτος ! ο υπευθυνος του καταστηματος μου τον αλλαξε αμεσως με αυτον που γουσταρα !

Και τώρα θεωρήσε μάγκας και λες παντού ότι μπορείς να αγοράζεις κάτι όποτε θες λέγοντας ότι είναι ελαττωματικό ε?

απλα σκεφτομαι πως αν το χτυπημα ειναι εμφανες τοτε σιγουρα υπαρχει προβλημα !  εδω με μια γρατζουνια και εγινε χαμος ! και μιλαμε για ενα μαγαζι που για το καλο σερβις του τουλαχιστον φημιζεται ..

Πολύ καλό σέρβις τι να σου πω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...