Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!!!

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούριο laptop τον τελευταίο καιρό αλλά δεν ξέρω τι είδους σκληρό δίσκο με συμφέρει να έχει...

Γιαυτό θέλω να σας ρωτήσω ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στους SSD και στους HDD κυρίως ως προς το βάρος , την τιμή ,τις επιδώσεις και την αντοχή!!!

Ποιόν από τους 2 να επιλέξω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

για τον χρόνο σας!!!

:-D :-D :-D

Δημοσ.

Oι ssd έχουν τεράστια πλεονεκτήματα όσο αφορά την απόδοση, το λειτουργικό φορτώνει σφαίρα όλα μέσα στα windows γίνονται αισθητά πιο γρήγορα στα παιχνίδια δεν θα δεις διαφορές μόνο ότι το παιχνίδι στην αρχή ξεκινάει λίγο πιο γρηγορα. Τώρα στα λαπτοπ οι ssd έχουν ένα για εμένα τεράστιο πλεονέκτημα, άμα έχεις πάνω μόνο ssd ( υπάρχουν λαπτοπ που έχουν εναν μικρό ssd και ενα κανονικό μηχανικό δίσκο) τότε το λαπτοπ επιτέλους αποκτάει την απύλυτη ελευθερία κινήσεων μπορείς όσο λειτουργεί να κάνεις ότι κίνηση θέλεις χωρίς να ρισκάρεις να χτυπήσει ο σκληρός σου, μπορείς π.χ. να το πετάξεις στον αέρα και να το πιάσεις δεν θα πάθει τίποτα. Γενικά αποκτάει την απόλυτη φορητότητα.

edit: σε λαπτοπ μέχρι 600€ δύσκολα θα βρεις να έχουν μέσα ssd

• Like 1
Δημοσ.

Καθαρά για θέμα αξιοπιστίας  +1 και απο εμένα για Toshiba. Απο εκεί και πέρα για specs και για χρηματικό ποσό,ειναι καθαρά δική σου επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες που θέλεις να σου καλύψει.

Δημοσ.

Παίρνεις φορητό με hdd κα προθέτεις μόνος σου ssd (128/256gb). Τον σταθερό τον κάνεις εξωτερικό με ένα μικρό κουτάκι

Δηλαδή ο ssd μπαίνει στο ίδιο μέρος με τον hdd χωρίς περαιτέρω επεξεργασία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...