D0D0S Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 εδω και 2-3 μερες το λαπτοπ 5-6 χρονων εχει προβλημα να ανοιξει....μιας και η μπαταρια του ειναι χαλασμενη δουλευει μονο οταν το φορτιζω...το θεμα ειναι οτι εχθες που το ανοιξα ειχε προβλημα και δεν δεχοταν τον φορτιστη...Πηγα και πηρα αλλον φορτιστη ολοιδιο για το ιδιο μοντελο...αλλα παλι τιποτα ....ενας φιλος που ψιλοξερει μου ειπε οτι εχει προβλημα η πλατινα που δεχεται τον φορτιστη...Λοιπον η απορια μου ειναι αν φτιαχνεται,ποσο ειναι η τιμη ,αν συμφερει,και αν μπορω να το φτιαξω μονος μου
doakes Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καταρχας δωσε περισσοτερες πληροφοριες οπως ποιο μοντελο ειναι.
doakes Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ναι φυσικα κι επισκευαζεται το βυσμα τροφοδοσιας της μητρικης.
D0D0S Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 και ποσο περιπου θελει ολο αυτο... ερωτηση...μπορει να αναβαθμιστει το λαπτοπ γενικα και αν θα συμφερει?? ευχαρηστω
tasos555 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 το να το επισκευασης σε ηλεκτρονικο θα σου παει 15-20 από την άλλη αν έχεις κολλητήρι και ξέρεις από κολλησης ένα καλώδιο είναι. τώρα αναβάθμιση θα μπορούσες να βάλεις έναν ssd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα