ANDREDIMO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα ,,,,, έχω κάποιες εφαρμογές για iphone 4 στο pc μου (windows 7) και θα ήθελα να κάνω μεταφορά των εφαρμογών από το pc στο iphone .... ξέρετε κανένα εύκολο τρόπο??
parasaser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 μεσω itunes τις εχεις ή ειναι αρχεια .ipa ? επισεις εχεις JB ?
ANDREDIMO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 jailbrake εχω......και εχω αρχεια ipa το itools που το βρισκω??
parasaser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 itunes (κανε authorize computer). το itools δεν το εχω δοκιμασει σε εφαρμογες αλλα λογικα θα γινετε
ANDREDIMO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 μπορεις να μου πεις τον τροπο μεσω itunes??
evoracing Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 iTools :/ τώρα το είδα πρέπει να έχεις και το iTunes στο PC. Άμα το έχεις κατέβασε το iTools είναι πολύ εύκολο.
ANDREDIMO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ok σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητη και Σταθερη Τηλεφωνια. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
iMarilina Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 <p>Γεια σας παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα ,,,,, έχω κάποιες εφαρμογές για iphone 4 στο pc μου (windows 7) και θα ήθελα να κάνω μεταφορά των εφαρμογών από το pc στο iphone .... ξέρετε κανένα εύκολο τρόπο??</p> Μέσω itunes απλά συνδέεις το κινητό, μπαινεις στην καρτέλα εφαρμογές και τικάρεις ποιες θες και περνιούνται. Αν δεν τις έχεις στο ιτουνς και εχεις απλά τα ipa απλά κανεις διπλό κλικ στο ipa και περνιέται στο ιτουνς. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα