dimitris2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα μετατροπέα για να μετατρέψω τις video κασέτες σε ψηφιακή μορφή και έχει μέσα το cyberlink powerdirector. Η συσκευή αναπαραγωγής του video έχει scart στο οποίο κούμπωσα το scart-αντάπτορα όπου αυτό έχει έξοδο svideo και composite. Αν συνδέσω το composite δεν έσω καθόλου εικόνα, ενώ με το svideo έχω μόνο ασπρόμαυρη εικόνα. Πώς γίνεται να έχω έγχρωμη; Να σημειώσω πως το καλώδιο-μετατροπέας καταλήγει στο pc με θύρα USB.
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ρύθμισε και από το vhs αλλά και από το cyberlink να είναι η μορφή του βίντεο σε PAL,αυτήν την στιγμή πρέπει να είναι σε ntsc ενώ η κασέτα είναι γραμμένη σε pal
dimitris2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Από το cyberlink έβαλα σίγουρα pal, θα δω και από το VHS αν έχει την επιλογή
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Η κασέτα είναι γραμμένη εδώ στο ελλάδα;;; Γιατί αν είναι του εξωτερικού μπορεί να είναι άλλου είδους.
dimitris2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δε νομίζω να παίζει κάποιο κλείδωμα γιατι ειναι οι κλασσικές από γάμους βαφτίσια κλπ και ειναι όλες γραμμένες Ελλάδα. Sent from my iPhone using Insomnia
dimitris2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Σύνδεσα το VHS με scart to scart με dvd player και κατάφερα να τα γράψω στο σκληρό του δίσκο με επιτυχία. Άρα κάποιο πρόβλημα υπήρχε με τα καλώδια του αντάπτορα ή με το cyberlink..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα