Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πήραν οι δικοί μου ένα καλώδιο σύνδεσης του κινητού για pc μέσω usb

εγώ δεν έχω ιδέα από κινητά, και όταν το συνδέω στο pc βγάζει κλασσικά unknown device κτλ

χρειάζεται drivers και πού θα βρώ? πώς κάνω troubleshooting γενικότερα?

δεν βρίσκω κάτι στο internet, οι περισσότεροι λένε πως όταν βγάζει unknown device είναι θέμα hardware, καλωδίων κτλ

το κινητό είναι το Sony Ericsson T280i και το pc έχει xp πάνω

ευχαριστώ

Δημοσ.

μπα - ευχαριστώ δεν παίζει να το βρισκα μόνος μου αυτό που έδωσες - αλλά το suite είναι κάτι που λειτουργεί μετά την αναγνώριση της συσκευής

ναι λέει ότι εγκαθιστά usb drivers αλλά εγώ δεν βρήκα να έχει αλλάξει κάτι στα σχετικά αρχεία και επίσης καμμία αλλαγή στο πρόβλημα

αυτοί που κάνουν επισκευές κινητών πως να αντιμετωπίζουν το θέμα για να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κάθε διαφορετικό μοντέλο?

Δημοσ.

Όλα τα κινητά έτσι συνδέονται με τον Η/Υ,περνάς την σουίτα συνδέεις το κινητό αναγνωρίζεται από την σουίτα και σου το περνάει στον Η/Υ.

Αν γίνει αυτό μια φορά μετά μπορείς να κρατήσεις αυτόν τον driver με οποιοδίποτε πρόγραμμα που κρατάει backup από driver και να περνάς μόνο αυτόν.

Δημοσ.

ωραίο ακούγεται αλλά δεν λέει να το δει με τπτ  :) anyway thnx θα το ψάξω με υπομονή και αν το δει

όχι τπτ, τους γδύσανε και με το καλώδιο 8 ευρώ και στην αρχή τους είπανε και 28 ευρώ.. ευτυχώς είχαν δει πόσο κάνει πριν πάνε και πήρανε τον προμηθευτή τηλέφωνο.. αλλά και πάλι 8 ευρώ είναι πολλά

μιλάμε για δούλεμα έπρεπε να ξαναπάω εγώ να πλακωθώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...