alextrela172 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι προσλαμβανει μεχρι 28 ετων. Μολις γινουν 29 ετων,εργαζονται ακομα στο πλαισιο τα νεα παιδια.Μαθε για τους μισθους πεινας.Στο amazon τουλαχιστον θα μου αλλαξουν το οποιο προβληματικο προιον αμεσα.. Ένας κάδος ιδιωτικού καθεστώτος που όμοιος του δεν υπάρχει. Ένας κάδος που έχει ανακυκλώσει χιλιάδες υπαλλήλους και... ταυτόχρονα αδειάζει σαν το καλαθάκι των αχρήστων,είναι η μόνη εταιρία που μονίμως στο site της έχει νέες θέσεις και μονίμως προσλαμβάνει ΤΩΡΑ.! Και πως αυτό; Να πως ,όταν ο υπάλληλος που ήδη έχει 2 χρόνια στην εταιρία η πχ κλείνει τα 30 του, η παντρεύεται έχει κάποιες παραπάνω αποδοχές. Τι; Στον κάδο.Βλέπεις έναν πωλητή την μια μέρα, τον επόμενο μήνα έχει γίνει υπεύθυνος τμήματος, τον μεθεπόμενο υποδιευθυντής κοκ , και αναζητώντας τον ξανά, μαθαίνεις από τον επόμενο ότι δεν εργάζεται πλέον στην εταιρία. Πολυ σωστα ολα οσα αναφερετε οι διακρισεις και ο κοινωνικος ρατσισμος πανε συννεφο σε αυτην την εταιρεια,ελα ομως που για αυτο του ειδος των διακρισεων σε ηλικιες δεν υπαρχει τιποτα να προστατευει κανεναν. Οτι προσφερες εγω ουτε σεντς σε αυτους,ασε που τα αγοραζουν απ εξω απο σκρουτζομαγαζα εξωτερικου και τα πουλανε ακριβοτερα. 1
axel12p Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 -Τα λεφτά σου πάνε σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιχείρηση (και όχι στους Άγγλους και στις τράπεζες) Αγόρασε το τότε από το Amazon και πάνε δώσε το επιπλέον 20άρικο στο ΠΛΑΙΣΙΟ για να τους στηρίξεις Αυτό με το ότι ζητάνε μόνο μέχρι 28ετών ισχύει...
ilion10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Πααιδια εγω που δεν εχω, δεν αξιζει λετε? Να παω για samsung 840;
maxdore217 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά μην τα μπλέκουμε κανένας δεν είπε ότι δεν αξίζει. Πααιδια εγω που δεν εχω, δεν αξιζει λετε? Να παω για samsung 840; την τιμή συζητάμε για ώρα τον αν αξίζει ( επειδή τον αγόρασα αξίζει windows σε 10 λεπτά έβαλα ) σε τι ποσό είναι το θέμα σίγουρα όχι πάνω από 70€ γιατί κατα καιρούς έχουν βάλει καλύτερους στα 80€ (-+). αν το βάλει πάλι το άμαζον στα 60€ μια χαρά είναι!
MakisCE Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 7.3 ο windows index για τον δισκο (60ε τον πηρα απο αμαζον)
kondoras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Η τιμή μου φαίνεται αξιόλογη. 128άρης, καλή μάρκα, sata 3, 10 ευρώ κάτω από το MSystems, χωρίς μεταφορικά. Για κάποιον που χρειάζεται τώρα SSD, είναι μια χαρά λύση. Τα υπόλοιπα εργασιακά θέματα του Πλαισίου, δεν είναι ψέματα, αλλά είναι μάλλον off-topic. Ανοίχτε ένα αντίστοιχο θέμα να το συζητήσουμε. Και να πεις ότι συγκρίνουμε την αλυσίδα Πλαίσιο με κανένα μικρομάγαζο-οικογενειακή επιχείρηση, να συμφωνήσω. Αλλά να θέτουμε ως πρότυπο εργασιακών συνθηκών το... Άμαζον (με τους χιλιάδες αποθηκάριους), αυτό δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Τον πήρα από το amazon 61 euro και τον εβαλα σε ενα Acer M3 581T που ειχε μεσα εναν msata 20GB. Δεν αξιζει παραπάνω και φυσικα τα 80 μονο πρoσφορα δεν ειναι.
android7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά αν δεν βιάζεστε το έχουν πει είδει η μαμάδες εταιρίες ότι φέτος θα είναι η χρονιά των ssd, θα παίσουν οι τιμές
giorginho Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 128άρης, καλή μάρκα, sata 3, 10 ευρώ κάτω από το MSystems, χωρίς μεταφορικά. Δεν αξιζει παραπάνω και φυσικα τα 80 μονο πρoσφορα δεν ειναι. Φυσικα το μεγεθος και η μαρκα δεν λενε τιποτα οσο το... μοντελο! Αλλο ο 128αρης αυτος και αλλο ο... "Extreme" της sandisk, οπως αλλο ο 840 και αλλο ο 840 Pro της samsung! ΥΓ. Για τα μεταφορικα, λαθος μου δεν ειδα τον αστερισκο, και παλι ομως με -25% για πολυ καιρο μεχρι πριν λιγες μερες ειναι τραγικο να θεωρειται τωρα αυτη η τιμη προσφορα, ειδικα σε ενα προϊον που ακολουθει ραγδαια πτωτικη πορεια η τιμη του κατα κανονα!
maxdore217 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 και εγώ εδώ είμαι : http://www2.picturepush.com/photo/a/12097715/640/Anonymous/SSD-SANDISK-128GB.jpg edit ερώτηση πώς βάζετε κατευθείαν την εικόνα ... για να μην την ανεβάζω αλλού ( ας στείλει κάποιος πμ).
kondoras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Giorginho, μαζί σου. Δεν έγραψα εγώ προσφορά, έγραψα αξιόλογη τιμή. Καλό είναι όμως όταν (κατα)κρίνουμε κάτι, να προτείνουμε κάτι καλύτερο. Στα 79€ ποιόν καλύτερο 128άρη SSD μπορώ να πάρω άμεσα; Σήμερα, όχι πριν μια εβδομάδα/ένα μήνα/ένα χρόνο που είχε τρέξει η τάδε προσφορά από το δείνα κατάστημα. Σήμερα, όχι σε μια εβδομάδα/ένα μήνα/ένα χρόνο που θα πέσουν οι τιμές (που κατά κανόνα πέφτουν σε όλα τα είδη πληροφορικής). Καμιά φορά σκέφτομαι ότι αν βγει αύριο η Microsoft και προσφέρει τα 8άρια (ή ακόμη καλύτερα τα... 7άρια) π.χ. στα 40€, θα βγούμε και θα πούμε «σιγά την προσφορά, προχθές είχαν 15€».
johnny.tifosi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις τον παρήγγειλα. Σκοπεύω να φτιάξω ένα νέο pc και είναι το πρώτο εξάρτημα που αγοράζω. Αρχικά σκόπευα να βάλω έναν 60άρη ssd γύρω στα 60 ευρώ. Για +20 ευρώ πήρα διπλάσια χωρητικότhτα, και 120gb ssd δεν βρίσκεις από Ελλάδα σε καλύτερη τιμή. Πιστεύετε ότι είναι καλή αγορά; Δεν έχω τρομερές απιατήσεις, αρκεί να δω την διαφορά με τους κλασικούς hdd.
Sotosgl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Αν ο controller σου δεν ειναι για κλωτσιες μια χαρα θα εισαι. Εννοειται οτι θα δεις διαφορα ειδικα αν ειχες κλασσικους HDD
nektar73 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλή τιμή για ελληνικό κατάστημα. Χθες βέβαια εγώ τον παρέλαβα από amazon αλλά για κάποιον που δε θέλει να ψωνίζει από έξω η τιμή είναι άψογη, μη λέμε ότι θέμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα