Προς το περιεχόμενο

ΠΛΑΙΣΙΟ - SanDisk SSD 128GB - 79 Euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους τους έρχεται το Newsletter του Πλαισίου έχουν ενημερωθεί ήδη, για όσους δεν τους έρχεται: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/ssd/SanDisk-SDSSDP-128G-G25-128GB-SSD-2-5-Sata-6Gbs.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20130201-Weekend-Offer&NewsLetterActivate=E26AD797712D52F185EE001CC494BA7E

Τι λέτε???

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mια που μαλλον αυτο ειναι το 1ο απο τα 3 θεματα που ανοιξε ας το γραψω εδω (αν και θα κλειδωθουν και τα 3)...

Για όσους τους έρχεται το Newsletter του Πλαισίου έχουν ενημερωθεί ήδη,

"για οσους μπαινουν στις προσφορες του ινσομνια το ξερουν, οσοι περιμενουν τα newsletters του καθε Πλαισιου ας δουν ενα θεμα που εφτασε μεχρι πριν 4-5 μερες τις ... 18 σελιδες στο παρον φορουμ"!!!!

http://www.insomnia.gr/topic/472307-ssd-sandisk-50-%CE%BB%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%82-amazon-uk-128-gb-ssd/

Δημοσ.

Σίγουρα η προσφορά του Amazon ήταν πολύ καλύτερη αλλά για κάποιον που δεν την πρόλαβε είναι επίσης πολύ καλή η προσφορά του Πλαισίου, όπως επίσης, για εμένα αξίζει να δώσεις τα περίπου 18 Ευρώ παραπάνω γιατί:

-Το πολύ σε 2 εργάσιμες θα το έχεις στην πόρτα σου (και δεν θα περιμένεις κανένα μήνα να του έρθει η όρεξη του Amazon να τον στείλει)

-Τα λεφτά σου πάνε σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιχείρηση (και όχι στους Άγγλους και στις τράπεζες)

Δημοσ.

Πάντως το διαφημίζουν σαν το όγδοο θαύμα του κόσμου ένα τεμάχιο ανά πελάτη και τα λοιπά. :lol:

-Τα λεφτά σου πάνε σε ΕΛΛΗΝΙΚΉ επιχείρηση (και όχι στους Άγγλους και στις τράπεζες)

Από ότι έχω ακούσει πάντως το Amazon έχει Α.Φ.Μ και πληρώνει Ελληναράδικο Φ.Π.Α.  ;)  :P

Και σκέψου ότι το έχει και το πατριωτάκι μας ο Μπέζος είδατε πως μεγαλουργούν οι Ελληνες έκτος Ελλάδος

(Ναι το ξέρω ότι δεν είναι Ελληνας αλλά αφού το όνομα μοιάζει μας δικός μας είναι) :P

• Like 2
Δημοσ.

Σίγουρα η προσφορά του Amazon ήταν πολύ καλύτερη αλλά για κάποιον που δεν την πρόλαβε είναι επίσης πολύ καλή η προσφορά του Πλαισίου

Mα ακομα και σημερα απο αμαζον σου ερχεται στα 81,κατι ευρω, οταν το Πλαισιο στα 79 σου χρεωνει και εξοδα αποστολης!!!

Δημοσ.

Στην προκειμενη μιας και το βρισκουμε ιδια τιμη με αμαζον δεν συμφερει καλυτερα απο πλαισιο μονο και μονο για λογους εγγυησης και πιο αμεσης αποκτησης?

Δημοσ.

[quote=<br>

<p>-Τα λεφτά σου πάνε σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιχείρηση (και όχι στους Άγγλους και στις τράπεζες)</p><br>

<br>

Οι ελληνικές επιχειρήσεις μας πιάνουν τόσα χρόνια τον κώλο. Φτάνει πια. <br><br>

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως το διαφημίζουν σαν το όγδοο θαύμα του κόσμου ένα τεμάχιο ανά πελάτη και τα λοιπά. :lol:

Από ότι έχω ακούσει πάντως το Amazon έχει Α.Φ.Μ και πληρώνει Ελληναράδικο Φ.Π.Α.  ;)  :P

Δεν μου καίγεται καρφί για τον Ελληνικό Φ.Π.Α... Αυτό που με νοιάζει είναι ότι αυτό το μαγαζί δίνει δουλεία κυρίως σε νέα παιδιά που ζουν στην χώρα αυτή, και προτιμάω να τα πάρουν αυτοί τα λεφτά μου πάρα οι οι πολυεθνικές!!!

Mα ακομα και σημερα απο αμαζον σου ερχεται στα 81,κατι ευρω, οταν το Πλαισιο στα 79 σου χρεωνει και εξοδα αποστολης!!!

Δεν σε χρεώνει έξοδα αποστολής, το λέει στο mail... Αλλά ακόμα και να χρέωνε, νομίζω ότι οι λόγοι που παραθέτω παραπάνω υπερκαλύπτουν την χρηματική διαφορά!!!

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι προσλαμβανει μεχρι 28 ετων.  Μολις γινουν 29 ετων,εργαζονται ακομα στο πλαισιο τα νεα παιδια.Μαθε για τους μισθους πεινας.Στο amazon τουλαχιστον θα μου αλλαξουν το οποιο προβληματικο προιον αμεσα..

• Like 7
Δημοσ.

Ένας κάδος ιδιωτικού καθεστώτος που όμοιος του δεν υπάρχει. Ένας κάδος που έχει ανακυκλώσει χιλιάδες υπαλλήλους και... ταυτόχρονα αδειάζει σαν το καλαθάκι των αχρήστων,είναι η μόνη εταιρία που μονίμως στο site της έχει νέες θέσεις και μονίμως προσλαμβάνει ΤΩΡΑ.! Και πως αυτό; Να πως ,όταν ο υπάλληλος που ήδη έχει 2 χρόνια στην εταιρία η πχ κλείνει τα 30 του, η παντρεύεται έχει κάποιες παραπάνω αποδοχές. Τι; Στον κάδο.Βλέπεις έναν πωλητή την μια μέρα, τον επόμενο μήνα έχει γίνει υπεύθυνος τμήματος, τον μεθεπόμενο υποδιευθυντής κοκ , και αναζητώντας τον ξανά, μαθαίνεις από τον επόμενο ότι δεν εργάζεται πλέον στην εταιρία.

• Like 7
Δημοσ.

Δεν έχω είναι δίκαια σίγουρα η σύγκριση οπουδήποτε  Ελληνικού μαγαζιού με Άμαζον αλλά μερικοί κατεβάστε κάποια πατώματα την τεχνική εξυπηρέτηση του πλαισίου γιατί εμένα και σε άλλους ήταν τραγικοί , τώρα το αν ο δίσκος αξίζει σε αυτά τα λεφτά πιθανόν όχι γιατί με άλλα 10€ πάλι κάτι βρίσκεις άλλωστε επιλογές θα δοθούν. 

εμείς το πήραμε το προϊόν 60.50€ ( δηλαδή 18.5€ κάτω ακόμα από την έκπτωση ) και σίγουρα θα ξανά βγει σε αυτά ,όποιος έχει υπομονή!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...