Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ , το computerbeast βλέπω ότι τα έχει σε χαμηλές τιμές και με αυτό που έπαθα πλάκα είναι ότι η 7870 tahiti Ταχύτητα Μνήμης

έχει 6000mhz   :o . Βέβαια με βάζει σε σκέψεις ότι έχει αναφορές για υψηλές θερμοκρασίες στα reviews που βρήκα :S

Για την μητρική να πάω στην asrock τελικά ή την gigabyte που έχω βάλει την UD3 ?

Δημοσ.

Αφού διάβασα μερικά ακόμα reviews αποφάσισα ότι θα πάρω την tahiti απλά θα χρειαστώ πίο δυνατό τροφοδοτικό γιατι βαράει κάτι 300+ όταν παίζει games. 

Για την ram και την CPU έχεις να προτείνεις κάτι Ipath? 

Δημοσ.

Για όλο το σύστημα είναι.Με ένα καλό 500+ είσαι καλυμμένος εκτός και θελήσεις να κάνεις CF/SLI αργότερα.

Cpu σε αυτό το budget 6300 και με αυτή τη τιμή.

Η 7870 η απλή στο eshop που πε το alani ισχύει ακόμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον, το μηχανημα το αγορασα πριν 2 εβδομαδες και φυσαει μεχρι στιγμης, η τελικη συνθεση ειναι:

CPU - AMD FX8320

GPU - Gigabyte GTX 660 OC version

Case - Storm Scout 2

Motherboard - Gigabyte 990XAUD3

CPU cooler - Coolermaster Hyper TX3

Το μονο μικρο θεματακι ειναι οτι πρεπει να βαλω εξτρα ανεμιστηρες γιατι η CPU οταν παιζω ενα συγκεκριμενο game (darkfall unholly wars) πιανει  70C το οποιο με ανυσηχει λιγο αλλα παιζει να φταιει και το οτι εχω μονο ενα ανεμιστηρα στο πισω μερος του κουτιου απλα να βγαζει αερα.

Δημοσ.

Αυτην μου προτειναν απο το καταστημα (msystems) και δεν ειχα καν υποψιν μου να παρω ψυκτρα, ασε που το σκεφτομαι να βαλω liquid cooling μιας και ειναι σχετικα οικονομικα

Δημοσ.

Σου την πρότειναν αλλά η ψύκτρα δεν κάνει ... :-D

Αν πας για άλλη πόσταρε να σου πούμε που θα πας και το budget !

Βάλε και τον 120άρη ανεμιστήρα πίσω ...

Δημοσ.

Γιατι δεν κανει? Δεν ειναι αξιοπιστη σαν μοντελο η παιζει κατι αλλο?  :fear:

Εχει εναν ανεμιστηρα στο πισω μερος του κουτιου λεω να βαλω 2 απο πανω να τραβανε αερα και 1 μπροστα να στελνει μεσα καθως και τον ενα εξτρα ανεμιστηρα πανω στην ψυκτρα ετσι θα εχει 1 να φυσαει μεσα στην ψυκτρα και εναν ακομα να τραβαει τον αερα απο την ψυκτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...