pabou13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Toν εχω ανεβασει και μεχρι 4.8-4.9ghz αλλα μονο για benchmarks, για 24/7 μπορεις να τον εχεις γυρω στα 4.5-4.6ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά. Κάπου εκεί λέω να το δουλεύω και γω. Έβαλα και μια αγγελία για το τροφοδοτικό. Μέχρι να βρεθεί κάποιος θα βάλω μόνο την μία κάρτα πανω μη πάθω καμιά ζημιά... Στις καρτουλες που έχεις τα ρολόγια τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά. Κάπου εκεί λέω να το δουλεύω και γω. Έβαλα και μια αγγελία για το τροφοδοτικό. Μέχρι να βρεθεί κάποιος θα βάλω μόνο την μία κάρτα πανω μη πάθω καμιά ζημιά... Στις καρτουλες που έχεις τα ρολόγια τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ανάλογα το κομμάτι είναι για τον 8350. Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό φτάνει για 2 7950 άνετα αλλά δεν έχει πολύ headroom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Τι εννοείς ανάλογα το κομμάτι δε κατάλαβα. Και το headroom τι είναι; Στο σύστημα ξέχασα να γράψω και μια corsair h60 και 4 fun στο κουτί. Θα είμαι ο δηλαδή όταν έρθουν οι καρτουλες να τις βάλω και τις δύο πάνω; Και όταν βρω κάποιον να δώσω το τροφοδοτικό τότε να πάω σε 850 και OC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Τα μόνα παρτς που περίμενω είναι οι δύο gpu όλα τα άλλα είναι έτοιμα στημένα. Και απλά όταν έρθουν μέσα στην βδομάδα δεν θέλω να κάνω καμιά ζημιά... προλαβαινεις να ακυρωσεις τη gpu? τσαμπα λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Έχουν παραδοθεί στην μεταφορική. Οπότε δε νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ε τοτε απλα απολαυσε το κτηνος (οπου δουλευει το cross fire γιατι συνηθως θα καθεται ή δε θα χει νοημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Χαχαχ αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να μην πάθει καμιά ζημιά το κτήνος λόγο τροφοδοτικόυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον εκατσα και εψαξα reviews κτλ , οπου εβλεπα διαφορα νουμερα στα οποια αποφασισα να μη δωσω σημασια αυτο ομως που κραταω ειναι τι λεει επισημα η ιδια η amd σχετικα με τις προτεινομενες απαιτησεις σχετικα με το τροφοδοτικο και αυτο που λεει για cf ειναι 750 Watt (και δε νομιζω να εννοει καποιο τροφοδοτικο της πλακας) οποτε μη τις βαλεις να δουλεψουν σε 650αρι και λινκ 750W (or greater) power supply with four 75W 6-pin PCI Express power connectors recommended for AMD CrossFire™ technology http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7950/Pages/radeon-7950.aspx#2 ζημια το κτηνος μπορει να μην παθει , αλλα θα παθει το τροφοδοτικο δεν αξιζει να το ζορισεις για να δεις αν θα δουλεψει και ποσο , εδω που εφτασες πλεον (απο χρηματα ) θα πρεπει να ειναι το τελευταιο που θα σκεφτεις.. παρε ενα μεγαλυτερο και πουλα στη συνεχεια αυτο που εχεις για να μειωσεις τη χασουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δε θα πάθει τίποτα και με το corsair απλά δεν θα χει headroom,δηλαδή εξτρα χώρο τροφοδοσίας. Η amd όπως όλες οι εταιρίες υπερβάλλουν πάντα με τις απαιτήσεις για να'ναι καλυμμένες και βάζουν μέσα ακραία σενάρια υπερφορτωμένων συνθέσεων. Έχω δει πόσα Α προτείνουν εταιρίες για 2 7950 και το corsair τα ξεπερνά,και βγάζει και 600w+ από τα 12v. Εγώ στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα τόσο αν και με ποιοτικό 750 θα κάνεις και oc. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Έχω βάλει και μια αγγελία εδώ στο σαιτ. Θα φανεί αν ενδιαφερθεί κάποιος. <br> Αν και τώρα κοντά μάλλον θα κάνω ένα pc και για ένα φίλο. Οπότε ίσως το βάλω και εκεί. <br> Μέχρι τότε την 2η καρτουλα λέω να την δώσω στον αδερφό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Η amd όπως όλες οι εταιρίες υπερβάλλουν πάντα με τις απαιτήσεις για να'ναι καλυμμένες και βάζουν μέσα ακραία σενάρια υπερφορτωμένων συνθέσεων. ισως το κανουν και για τροφοδοτικα που δεν ειναι εξισου ποιοτικα με το συγκεκριμενο corsair γιατι 750 λενε πολλοι, το τι πραγματικα αποδιδουν ειναι αλλο θεμα Μέχρι τότε την 2η καρτουλα λέω να την δώσω στον αδερφό μου... και θα του τη παρεις μετα ? σκληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον θα είναι σκληρό ναι. Εκτός και αν το δοκιμάσω το σύστημα απλά χωρίς oc. Και τίποτα άλλο δεν προβλέπεται να μπει πάνω. Ούτε dvd drive δεν θα βάλω. :–D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα