Προς το περιεχόμενο

7950 crossfire.

Donacgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ξεκινήσει να φτιάχνω ένα καινούργιο σύστημα.

Απλά νομίζω κάπου ξέφυγα και δεν ξέρω αν τώρα. Ούτε αρκεί το τροφοδοτικό μου.

Λοιπόν εχω

Board : Asus crosshair V Formula z

CPU : amd 8350

Ram : 4x4 4gb crosair

Ssd : 90gb

Hdd : 1tb

Έχω πάρει το τροφοδοτικό tx 650 της crosair γιατί στο μυαλό μου αρχικά είχα να βάλω μια 7950. Τελικά άλλαξα γνώμη και παραγγιλα δύο 7950 για crossfire.

Η ερώτηση μου είναι αν μου αρκεί το τροφοδοτικό που έχω πάρει Ίδη; αν θα μου μείνει αχρησημοποιητο και θα πρέπει να πάρω ποιο μεγάλο. Η αν το χρήσημοποιησω θα κάνω ζημιά;

Τα μόνα παρτς που περίμενω είναι οι δύο gpu όλα τα άλλα είναι έτοιμα στημένα.

Και απλά όταν έρθουν μέσα στην βδομάδα δεν θέλω να κάνω καμιά ζημιά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το οριακά δεν με ενοχλεί. Ακόμα δεν θα πάω σε oc. Μιας και το μηχάνημα θα πετάει ούτος η άλλος. Αργότερα που ίσως κάνω παίζει να το αλλάξω κιόλας. Απλά δεν το έχω χρήσημοποιησει ακόμα και θα πονέσουν αν παίξω έτσι Τα 110 εύρος που έδωσα περίπου χωρίς να το δουλέψω κάν.

Ακόμα και μια 7950 μόνη της, είναι υπεραρκετή για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν. Εγώ θα σου έλεγα να την βάλεις μεν πάνω και την δεύτερη, αλλά να την χρησιμοποιείς μόνο όταν την έχεις πραγματικά ανάγκη. Μετά απο καμια διετία, που θα βγουν πιο απαιτητικά παιχνίδια, την βάζεις 24/7 την δεύτερη, με ένα καλύτερο ίσως τροφοδοτικό.

Oxi. Απλά απενεργοποιείς το cf απο το catalyst και οταν την χρειάζεσαι (πράγμα δύσκολο, εκτός αν παίζεις με 3 οθόνες eyefinity σε ultra), την ξαναενεργοποιείς.

Ναι αυτό θέλω να πω. Γιατί δεν έχω ξανα βάλει crossfire. Το τροφοδοτικό αρκεί; η Θα πάω να ανοίξω το pc και θα μου κάνει κανένα μπαμ.

Γενικά ήμουν console gamer. Και είναι το πρώτο πολύ καλό pc που κάνω. Γενικά μέχρι τώρα έκανα ποιο απλούς υπολογιστές.

Όπως σου είπε και ο salonika είσαι οριακά, αλλα αν και δεν πιστεύω να σου κάνει πρόβλημα, καλό θα ήταν να μην παίρνεις περιτό ρίσκο. Το καλό όμως είναι οτι και μόνη της η 7950 είναι super καρτα, οπότε θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να χρειαστείς την συνδρομή της δεύτερης. Πάντως το τροφοδοτικό μπορείς να το πουλήσεις με λίγη σχετικά χασούρα και να πάρεις ένα καλό 850 watt και να είσαι ήσυχος. Δοκίμασε και εδώ στις αγγελίες.

Αν τη βάλω πάνω και δεν την αντέχει το τροφοδοτικό του μπορεί να γίνει; απλά δεν θα ανοίξει η θα κάψει τίποτα;

Με βλέπω να ψάχνω να πουλήσω το τροφοδοτικό που δεν έχει δουλέψει καθόλου.

Αν τη βάλω πάνω και δεν την αντέχει το τροφοδοτικό του μπορεί να γίνει; απλά δεν θα ανοίξει η θα κάψει τίποτα;

Είναι δύσκολο να προβλέψεις ακριβώς τι θα γίνει, αλλα αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει 99% πάνω σε παιχνίδι οχι στην εκκίνηση.

Με βλέπω να ψάχνω να πουλήσω το τροφοδοτικό που δεν έχει δουλέψει καθόλου.

Φίλε μου, αν είναι αχρησιμοποίητο ή ακόμα καλύτερα σφραγισμένο, το συζητάς? Άντε να χάσεις 20-25ε απο την πώληση. Αξίζει τώρα για τέτοιο μικροποσό να αγχώνεσαι και να ρισκάρεις και την υπολογιστάρα σου?

Oντως οριακα και παλι δεν ειμαι σιγουρος, πουλα το και παρε αλλο καλυτερα.

Με το τροφοδοτικο της υπογραφης μου παιζουν ανετα, τα μηχανηματα μας μοιαζουν πολυ, οποια απορια εχεις ρωτα ελευθερα!

Την υπογραφή σου δεν μπορώ να την δω μιας και είμαι από κινητό και την εφαρμογή. Λόγο του ότι είμαι δουλειά.

Αν πάω στο ίδιο μοντέλο σε 850 θα είμαι εντάξει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...