daimonakos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας, σκέφτομαι να αγοράσω οθόνη IPS 23 ιντσών. Είμαι ανάμεσα στις LG IPS237L και Dell UltraSharp U2312HM . Οι τιμές είναι περίπου οι ίδιες! Εσείς τι προτείνετε;
kosmasgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Dell όπως θα έλεγε και ο thresh Και οι δύο καλές ειναι φίλε. Παίζεις games ?
daimonakos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δεν παίζω games.. Το IPS το θέλω γιατί κάνω επεξεργασία εικόνων..
Millennium Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Υπερέχει λίγο η dell σαν πακέτο αλλά σε αυτά τα χρήματα και η LG είναι καλή.
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας, σκέφτομαι να αγοράσω οθόνη IPS 23 ιντσών. Είμαι ανάμεσα στις LG IPS237L και Dell UltraSharp U2312HM . Οι τιμές είναι περίπου οι ίδιες! Εσείς τι προτείνετε; η LG εχει το πιο μικρο bezel που μπορεις να βρεις. Αν ενδιαφερεσαι για eyefinity that is
Tenshi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 η LG εχει το πιο μικρο bezel που μπορεις να βρεις. Αν ενδιαφερεσαι για eyefinity that is Έχει και εσωτερικό bezel, οπότε δέν είναι τόσο λεπτό όσο προσπαθούν να δείξουν οι φωτογραφίες.
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 okay αλλα ειναι λεπτοτερο απο της DELL, σωστα?
daimonakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους! Κάτι με ωθεί προς την LG αν και χρησιμοποιώ οθόνη DELL πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 απλως θυμισου οτι 2 ips οθονες, κανουν θαυματα και μειωνουν τον χρονο επεξεργασιας στο lightroom... ΥΓ: αν εισαι "serious photo editor", τοτε θα πρεπει να κοιταξεις για λιγο ποιο ακριβες οθονες...
Tenshi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 okay αλλα ειναι λεπτοτερο απο της DELL, σωστα? Ναι μωρέ,δέν αντιλέγω.Το θέμα είναι ο τρόπος που την προωθούν... Προσωπικά αν αγόραζα χωρίς να την δώ απο κοντά (πράγμα που δέν κάνω) και αντίκριζα αυτό στο γραφείο μου,θα την πακετάριζα έτσι όπως είναι και θα την εστελνα πίσω.
GI@RG@S Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 συγνωμη αυτη ειναι που διαφημιζουν οτι δεν εχει πλαισιο;; Αυτη εχει κανονικα πλαισιο οπως και η δικη μου που εχω μια αλλη lg κανονικο λεπτο
daimonakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 @viper2005Δεν είμαι serious photo editor, απλά μου αρέσει να επεξεργάζομαι τις φωοτογραφίες μου, κυρίως τα χρώματα και τη θερμοκρασία τους. @TenshiΔεν με ενδιαφέρει τόσο η αισθητική εμφάνιση της οθόνης, αλλά δεν το είχα προσέξει το πλαίσιο, όντως την "χαλάει" αρκετά. Πάντως και η DELL πρέπει να είναι πολύ καλή. Επίσης άλλο ένα + της LG είναι το HDMI..
ReaperX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Η dell έχει dvi,display port,usb hub και βάση που ρυθμίζεται σε ύψος και κάνει pivot. Όλα αυτά δεν τα έχει η lg,αλλά έχει hdmi,mhl(σύνδεση smartphone με hdmi-περιλαμβάνεται το καλώδιο) και εκπληκτικό design με μηδαμινό πάχος,πράγματα που στερείται η dell. Eπίσης νομίζω πως η lg έχει λίγο πιο ήπιο antiglare coating. Αναλόγως τις ανάγκες σου διαλέγεις και παίρνεις..Κατά τ' άλλα και οι δύο ίδια panel της lg φοράνε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 επίσης +1 χρόνο εγγύηση η Dell...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα