Spyrus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Kαλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Πάντως παιδιά δυστυχώς το σπίτι έχει μια μπρίζα και αυτό που πρέπει να κάνω είναι: 1)Ή να βρω καλώδιο 10 μέτρων γραμμής U δισύρματης, δηλαδή αυτό που συνδέει το netmod με την πρίζα του τηλεφώνου (άραγε είναι εύκολο και φθηνό κάτι τέτοιο); 2)Να τραβήξω ένα σειριακό ή usb καλώδιο 10 μέτρων (για το usb άκουσα ότι υπάρχουν απώλειες) 3)Να τραβήξω ένα isdn καλώδιο (το οποίο είναι το ίδιο με το καλώδιο της περίπτωσης (1); ) και να βάλω ένα άλλο isdn modem κοντά στο PC; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Το πρωτο θα κανεις! Πολυ ευκολα να βρεις το καλωδιακι.! Εγω αγορασα το εργαλειο που πρεσαρει τους ακροδεκτες για να μου μεινει κιολας, ηταν πολυ φτηνο και το εφτιαξα μονος μου. Αλλα μπορεις να μετρησεις την αποσταση που θες και να στο φτιαξουν στο μαγαζι (αν δεν εχουν ετοιμο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Που βρίσκω τέτοιο; Μένω Ζωγράφου και εδώ οι ηλεκτρολόγοι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoDeX Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Toufas έγραψε: parte ena isdn ta kai ksemperdevete me tin metriotita pou legete net mod.... Σωστα...Κι εγω εχω το TA 128 Crypto αλλα παλι πρεπει να ειναι κοντα στο netmod...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoDeX Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Το καλωδιο usb παιζει μεχρι 5m μετα θα εχεις πρόβλημα.Για μεταφορα του Netmod τηλ. καλωδιο πανω απο 3 euros δεν προκειται να δωσεις.Καλυτερη λυση πιστευω ειναι το Crypto modem 128 κ με καλωδιο UTP 5 οσο μακρια απο το pc σου ειναι το Netmod θα παιξει ενω τα utilities που εχει το cd θα σου φανουν χρησιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Ζωγραφου εχει μαγαζι απεναντι απο το ΙΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Το καλωδιο usb παιζει μεχρι 5m μετα θα εχεις πρόβλημα.Για μεταφορα του Netmod τηλ. καλωδιο πανω απο 3 euros δεν προκειται να δωσεις.Καλυτερη λυση πιστευω ειναι το Crypto [/b']modem 128 κ με καλωδιο UTP 5 οσο μακρια απο το pc σου ειναι το Netmod θα παιξει ενω τα utilities που εχει το cd θα σου φανουν χρησιμα. Nαι αλλά πρέπει πάλι να βρω καλώδιο γιατί δε νομίζω να δίνει με το μόντεμ και 10 μέτρα καλώδιο, σωστά; Το UTP 5 είναι αυτό που έχουν και οι κάρτες δικτύου, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.