Thruba Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Ήρθε λοιπόν ο OΤΕτζής, σύνδεσε το netmod στην κεντρική πρίζα του τηλεφώνου και ...έφυγε. Εγώ, τώρα, θέλω να μεταφέρω το netmod στο γραφείο μου, δίπλα στον υπολογιστή μου. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω με την συνδεσμολογία ή οτιδήποτε άλλο, ώστε μετά την μεταφορά να δουλεύουν όλες οι τηλεφωνικές πρίζες του σπιτιού;
steliosdj Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Οπου και αν βαλεις το netmod να ξερεις οτι μονο απο εκει θα μπορεις να συνδεσεις αλλες συσκευες ...(απο τις εξοδους του netmod δηλαδη) Δηλαδη αν το βαλεις στο γραφειο σου , τοτε δεν θα μπορεσεις να βαλεις μια τηλεφωνικη συσκευη στη μπριζα του σαλωνιου πχ. ...Θα πρεπει απο το netmod να τραβηξεις καλωδια που θα πηγαινουν στα δωματια που θελεις τηλεφωνο. Για να δουλεψουν ολες οι μπριζες του σπιτιου ειναι αρκετα δυσκολο , αλλα ταυχτοχρονα και εφικτο ... αν βοηθαει και η καλοδιωση του σπιτιου.
Thruba Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Ευχαριστώ steliosdj, το έλυσα το πρόβλημα και όλα δουλεύουν ρολόι.
Spyrus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Δεν μας λες και εμάς πως το έλυσες, μιας και σύντομα θα βάλουμε ISDN;
steliosdj Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Spyrus κοιταξε στις τηλεφωνικες μπριζες του σπιτιου σου μηπως εχει διπλη καλωδιωση. Αυτο βοηθαει ! Στελνεις δηλαδη το σημα απο την κετρικη μπριζα στο δωματιο που θα βαλεις το netmod. Και απο εκει το ξαναστελνεις σε ολο το αλλο σπιτι. Αν ειναι καινουριο το σπιτι σου λογικα θα εχει , γιατι τα παλια δεν ειχαν τετοια πραγματα ...οποτε και εκει θα αναγκαστεις να περνας καλωδια απο τους τοιχους ...
Spyrus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 H Διπλή καλωδίωση είναι όταν έχουμε τα τέσσερα καλωδιάκια, αλλά χρησιμοποιούμε τα δύο; Πως στέλνεις το σήμα; Δε το κάνει ο τεχνικός του ΟΤΕ; Ή θέλει ηλεκτρολόγο; Είμαι άσχετος με τέτοια, οπότε μάλλον θα σε φωνάξω... :wink:
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Spyrus κοιταξε στις τηλεφωνικες μπριζες του σπιτιου σου μηπως εχει διπλη καλωδιωση.Αυτο βοηθαει ! Στελνεις δηλαδη το σημα απο την κετρικη μπριζα στο δωματιο που θα βαλεις το netmod. Και απο εκει το ξαναστελνεις σε ολο το αλλο σπιτι. Αν ειναι καινουριο το σπιτι σου λογικα θα εχει ' date=' γιατι τα παλια δεν ειχαν τετοια πραγματα ...οποτε και εκει θα αναγκαστεις να περνας καλωδια απο τους τοιχους ...[/quote'] Και αν δεν εχει διπλα ζευγη καλωδια τραβας ενα εξωτερικο απο το netmod στην κεντρικη πριζα του σπιτιου και εισαι ΟΚ. Αυτο εκανα κι εγω οταν εβαλα ISDN.... :roll: :roll: :roll:
steliosdj Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2003 Σωστος Γιαννη ! Γι αυτο λεω οτι μπορει το σπιτι να μην εχει διπλα ζευγαρια . Παντα υπαρχει λυση.
Toufas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 parte ena isdn ta kai ksemperdevete me tin metriotita pou legete net mod....
steliosdj Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Kαι πολυ ψηλα το βαζεις που το λες μετριοτητα ... πατος ειναι !
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 parte ena isdn ta kai ksemperdevete me tin metriotita pou legete net mod.... Σωστα...Κι εγω εχω το TA 128 Crypto αλλα παλι πρεπει να ειναι κοντα στο netmod......
Dvs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 to ISDN TA kanei omos kai kapoia lefta e.... eno to netmod einai jampa
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 to ISDN TA kanei omos kai kapoia lefta e.... eno to netmod einai jampa Φυσικα οτι πληρωνεις παιρνεις...ή δεν παιρνεις.Το ΤΑ κανει κι αλλα πρασγματα βεβαια.
Spyrus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 to ISDN TA kanei omos kai kapoia lefta e.... eno to netmod einai jampa Φυσικα οτι πληρωνεις παιρνεις...ή δεν παιρνεις.Το ΤΑ κανει κι αλλα πρασγματα βεβαια. Τι ακριβώς κάνει; Να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2003 to ISDN TA kanei omos kai kapoia lefta e.... eno to netmod einai jampa Φυσικα οτι πληρωνεις παιρνεις...ή δεν παιρνεις.Το ΤΑ κανει κι αλλα πρασγματα βεβαια. Τι ακριβώς κάνει; Να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι... Για μενα το οτι δουλευει με το ISDN Caller του Γιαννη Κοκκινακη που το δινει free και σου βγαζει στο pc το ονομα ' date=' την διευθυνση και το τηλεφωνο αυτου που σε καλει και κραταει και ιστορικο κλισεων ειναι αρκετο. [/color']
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.