GoldenAssassin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας , εχω αγορασει προσφατα μια καρτα γραφικων http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=b77289d0-8723-4af1-8bd7-1deae6193bdc και οταν παιζω Assassin's Creed 3 κολαει υπερβολικα ασχημα .....3ερετε τι φταιει??
GoldenAssassin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 δλδ να δοκιμασω αυτο γιατι η καρτα δεν νομιζω να φταιει και ειδικα αν τα χω ολα normal....
gamer hd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μπορω να δω το λινκ συγνωμη , δοκιμασε να βγαλεις τους παλιους με driver fusion se safe mode και μετα να βαλεις τουσ πιο προσφατους
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Για δοκιμασε νεους δριβερσ δλδ να δοκιμασω αυτο Δεν μπορω να δω το λινκ συγνωμη χαχαχα μλκ ο τυπος δεν υπάρχει...πραγματικά!!!αχαχαχα :lol:
gamer hd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Αντε παλι τι εκανα τωρα.... Δεν εχει βαλει λινκ ετσι?.... Τελος παντων. , ναι για δοκιμασετο
gamer hd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ακου επειδη το τραβηξαμε το θεμα , κομμενοι οι χαρακτηρισμοι...Οτι θελω ειμαι , δεν εισαι καλυτερος μου για να με κρινεις αμα σα αρεσω αμα δεν σα αρεσω κρατα την αποψη για τον εαυτο σου
GoldenAssassin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ρρρρ κοφτε το πια εκανα μια ερωτηση και περιμενω απαντηση ποιο ειναι το προβλημα σας ? αν δεν μπορει να μ εξηγησει κανεις γιατι πιανει 7 frames στο παιχνιδι αυτο ας μην απαντησει....
gamer hd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 7 φπς!!! Ειλικρινα δοκιμασε νεους δριβερς. Και μηπως τρωει μπουκαλι απο επεξεργαστη?
GoldenAssassin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 δε νομιζω....πως θα το εξακριβωσω ?και η καρτα ειναι μια AMD 6870
petranthe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Παρατράβηξε το αστείο με τους διπλούς λογαριασμούς σου πιτσιρικό. Report από μένα
GoldenAssassin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ????? Ιntel Core 2 Quad gamer hd
Mns 21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ????? Ιntel Core 2 Quad gamer hd παιδια ο επεξεργαστης του ειναι Core 2 Quad Q8200S... δε νομιζω να τρωει μπουκαλι απ'τον επεξεργαστη... μαλλον οι drivers ειναι γιατι του βγαζει μηνυμα μολις μπει στα windows... (και παρεπιπτοντως ειμαι φιλος του...! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα