Evoliasmenos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα,τρεχω backtrack 5 kde με την περιεργεια του πως κλεβεις ιντερνετ καθαρα για γνωσιακους λογους( σοβαρα ε τι,ψεμματα να πω...)και την ωρα που επιλεγω το δικτυο που θελω να συνδεθω περιμενω μετα απο καποια φαση για να μαζεψει η κεραια μου πακετα...στα windows εχω 4γραμμες σημα(ειναι κοντα δηλαδη)και στο backtrack ειναι στα πρωτα 2 με 3 δικτυα...ενω κινουνται beacons πολυ γρηγορα το data μενει πολυ σταθερο π.χ παει απο το 0 μεχρι το 8 και σταματαει εκει η δεν ξερω αν περασει κανενα 3ωρο τι θα κανει...(η κεραια παντως πιανει πολλα δικτυα που εχει η γειτονια περιπου 16 ισως και παραπανω)το λεω αυτο επειδη σκεφτηκα λογω συμφορησης πακετων να καθυστερει κτλ...οποιος γνωριζει κατι παρακαλω να με βοηθησει...ευχαριστω
goldenlion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Είναι καταπληκτικό που δεν έχει γράψει κανείς σχόλια του τύπου "τι μας το παίζεις hacker" και άλλα τέτοια. Πες μου λίγο τι είναι το data γιατί αν και έχω κάνει την διαδικασία δεν θυμάμαι :|
Evoliasmenos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ειναι το capture πακετων απο την κεραια οταν απομονωνεις ενα δικτυο για να το σπασεις... βρηκα μια εικονα απο το google(ασχετο το βελακι βεβαια που εχει δες το data που γραφει λιγο πιο αριστερα) http://imageshack.us/photo/my-images/35/screenshot1neu.jpg/
goldenlion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Πόση ώρα το αφήνεις για να μαζεύει πακέτα?
Evoliasmenos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Πόση ώρα το αφήνεις για να μαζεύει πακέτα? αναλογα το δικτυο,την ενταση του σηματος κτλ...αν υπαρχουν πολλα δικτυα σε ενα καναλι υπαρχει μια σχετικη δυσκολια στην συλλογη πακετων(εχει φτασει και 24ωρες λειτουργιας σε μια περιπτωση)αλλα εχει και αλλες φορες που σε 15 με 20 λεπτα ειναι ετοιμο...παιζουν αυτα γενικοτερα απο πολλες παραμετρους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα