kropilack Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Οκ, καταλαβα (ξερω για τους κρυφους φακελους). Γυρισα στην 2.9.3.1433_KMPlayer2931433 και δεν υπηρχε το "Games", αλλα δεν ειχα και ελληνικο μενου (οταν παταγα δεξι κλικ). Ετσι δοκιμασα την 3.2.0.13 η οποια και σε αυτη δεν υπηρχε το "Games",και ειχε και ελληνικο μενου (οταν παταγα δεξι κλικ), ομως οχι σε ολες τις επιλογες. Και εχω την εντυπωση πως εχει καλυτερη συμπεριφορα στην αναπαραγωγη (ειναι πιο ομαλη) απ' ο,τι με την 3.9.0.128_20140916045038 (εκτος αν θα επρεπε να πειραξω κατι στις ρυθμισεις). Στην 3.9.0, οταν εσουρα την μπαρα προοδου (κατα την αναπαραγωγη), μου εμφανιζε και ενα παραθυρο ωστε βλεπω σε ποια σκηνη θα σταματησω. Κατι που δεν το κανει η 3.2.0. Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις, η δεν το εχει καθολου σαν επιλογη? Φευγω για Αθηνα τωρα. Θα δοκιμασω οταν γυρισω αυτο που (πολυ κατατοπιστικα!) μου ειπες.
kropilack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Πετυχε! Ευχαριστω!!! Κατι αλλο.. Οταν παω τους υποτιτλους πανω κατω.. δειτε την φωτο. Τι ρυθμιση πρεπει να κανω ωστε να φαινονται οι υποτιλοι?
iodna2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Πετυχε! Ευχαριστω!!! Κατι αλλο.. Οταν παω τους υποτιτλους πανω κατω.. δειτε την φωτο. Τι ρυθμιση πρεπει να κανω ωστε να φαινονται οι υποτιλοι? - alt + R καθώς παίζει η ταινία - ή αλλιώς δεξί κλικ-> subtitles -> Draw to Overlay Surface Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις καποιον άλλο video renderer που "επιτρέπει" να φαινονται τα subs σε οποιαδηποτε θέση (πχ ο VMR9 Renderless ) renderer αλλάζεις με δεξί κλικ-> video(advanced) ->video renderer Μπορεί να ακουσεις λίγο περίεργο τον ήχο πχ πιο αργό μετά την αλλάγη αλλα αν κλείσεις τον kmp και τον ξανανοιξεις θα ειναι οκ. Ps: εβαλα και γω τον τελευταίο kmp πριν λίγο σε καινούρια windows εγκατάσταση και φρίκαρα με τα extra προγράμματα που αν δε προσέξεις(πολύ) μπαίνουν μαζί με τον Player. Χτύπησε και το Norton σε κάποια φάση. Καλός ο kmp αλλά με τέτοια υπουλα installation(μιλάμε για original installation file απο το official site) μάλλον θα αλλαχθεί την επόμενη φορά που θα ζητήσει update. 1
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Για την ρημάδα την ειδοποίηση κάθε Σ/Κ για απντέητ, ξέρεις να γίνεται τίποτα ώστε να μην βγαίνει; (Χωρίς προσθήκη στο hosts file αν παίζει κάτι...)
KilliK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 γιατι δεν χρησιμοποιειτε τον PotPlayer, ο οποιος ειναι ο πνευματικος διαδοχος του KMplayer?
iodna2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Για την ρημάδα την ειδοποίηση κάθε Σ/Κ για απντέητ, ξέρεις να γίνεται τίποτα ώστε να μην βγαίνει; (Χωρίς προσθήκη στο hosts file αν παίζει κάτι...) Δεν έχω βρει κάτι. ίσως αν μπει σε αποκλεισμό με το firewall του internet security. Υπόψιν : ο αποκλεισμός να γίνει αμέσως μετά το installation πριν προλάβει να πεταξει μνμ για Update. @ Killik σωστοός, κουράζει πλέον ο kmp .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα