Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα χρησιμοποιω σαν media player τον KmPlayer εδω και καιρο χωρις προβλημα και μετα απο ενα update που εκανα σημερα οταν πηγα να ανοιξω μια ταινια ενω εχει ηχο δεν εχει καθολου εικονα δεν εχω πειραξει καμια ρυθμιση απλα εκανα την εγκατασταση ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

Αυτό εννοεί, αλλά μόλις λες έκανες νέα εγκατάσταση του ΚΜΡ...

(...θα στο έλεγα κι εγώ, αλλά για μετά απ' το ρηστάρτ -που δεν είπες αν έκανες- που ρώτησα. Τεσπα, αν το κάνεις, ΠΡΙΝ το κάνεις, σώσε τις ρυθμίσεις πρώτα με το άλλο κουμπάκι) 

Δημοσ.

ok παιδια καταλαβα ναι εκανα restart δεν αλλαξε κατι ενω μετα απο τσεκαρισμα ειδα οτι παιζει αρχεια flv και mkv αλλα οχι avi αυτο πως εξηγειται?

Δημοσ.

Το είχα και εγώ αυτό ακριβώς το πρόβλημα φίλε μου. Σήμερα το διόρθωσα. Κάνε πλήρη απεγκατάσταση(χωρίς να κάνει save τις προτιμήσεις σου - θα σε ρωτήσει στην απεγκατάσταση) και ξανά κάνε εγκατάσταση από την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού δεν έστρωσε με reset πήγαινε και βρες που είναι το video renderer (δες στο video processing) και δες τι έχει επιλεγμένο. Βάλε evr custom pres ή vmr9.

Μετά από κάθε αλλαγή πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση το km.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

τελικα το εφτιαξα σχεδον αμεσως μετα πρεπει να εφταιγε το οτι ηταν επιλεγμενο στο μενου-->βιντεο για προχωρημενους --> βιντεο αποδοση -->ενισχυμενη συσκευη απεικονισης βιντεο (C/A) ενω θα επρεπε να ειναι επιλεγμενο το ακριβως απο πανω -->ενισχυμενη συσκευη απεικονισης βιντεο χωρις το (C/A)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρα.
Οταν ανοιγω να παιξω μια ταινια, μαζι με την ταινια μου ανοιγει και ενα παραθυρο που λεει "KMP Games".
Το κλεινω και ειμαι οκ.
Αλλα καθε φορα γινεται τιο ιδιο.
Πως μπορω να το κανω να μην εμφανιζεται καθολου?

Δημοσ.

Έχω καιρό να βάλω νέα έκδοση ΚΜΡ, και δεν ξέρω αν τυχόν έχει να κάνει ΚΑΙ με τo λειτουργικό που χρησιμοποιείς - αλλά αυτό το "Games" δεν το έχω πετύχει ποτέ.

Γενικά πάντως, κάνε (ΑΝ θες) ένα σώσιμο των ρυθμίσεων που έχεις τώρα (θα δημιουργήσει ένα αρχείο .reg το οποίο όποτε το διπλοκλικάρεις θα τις επανενεργοποιήσει), και μετά ξανατρέξε την εγκατάσταση του ΚΜΡ, επιλέγοντας (όταν σου δώσει την επιλογή), να είναι "custom", και όχι η default. Στη συνέχεια, και καθώς σου δίνει συνεχώς παράθυρα, μελέτα τα καλά και ίσως κάπου θα σου δώσει επιλογή να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις κάτι σχετικό (πχ το ίδιο έκανα κάποτε όταν με είχε ζαλίσει μήνυμα σφάλματος σχετικά με την "album art" δυνατότητα του, για την οποία υπήρχε επιλογή κατά την εγκατάσταση).

(...ή δες και αυτό : http://forums.kmplayer.com/forums/showthread.php?p=147902. Δεν το πολυτσέκαρα, δεν ξέρω αν είναι η σωστή λύση - κοίταξε το...)

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση. 

windows 7 εχω.

Εκανα εγκατασταση απο την αρχη, "custom", κι επειδη δεν ηξερα τι να τικαρω και τι οχι, δεν τικαρα τιποτα! 

Ε, και παλι μου εβγαλε αυτο..

post-280447-0-94288900-1412203129_thumb.png

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση. 

windows 7 εχω.

Εκανα εγκατασταση απο την αρχη, "custom", κι επειδη δεν ηξερα τι να τικαρω και τι οχι, δεν τικαρα τιποτα! 

Όσο πιο αναλυτικά μπορω:

1.

Ψάχνεις για το αρχείο hosts:

πας στο φάκελο c:/windows/system32/drivers/etc/

Αν δε βλέπεις κάτι στο φάκελο πρέπει να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα προβολής κρυφών αρχείων στα windows:

Δες εδώ πώς

2. κάνε μια αντιγραφή στο αρχείο hosts στην επιφάνεια εργασίας(ή όπου σε βολέυει)

3. ανοιξε το αρχείο (δεξί κλικ -> ανοιγμα με..με wordpad ή notepad ) που αντεγραψες (αυτό που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας)

4. προσθεσε τη γραμμή:

127.0.0.1 player.kmpmedia.net

στο τέλος(κάτω-κάτω).

5. κλείσε-αποθήκευσε αλλαγές.

6. κάνε αντιγραφή-επικόλληση στον αρχικό προορισμο του hosts file

c:/windows/system32/drivers/etc/

για την αντιγραφή(αντικατάσταση) θα σου ζητηθούν δικαιώματα διαχειριστή.

7. απόλαυσε Kmp χωρίς διαφημίσεις και παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...