CHRIAC Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια καλησπερα χρησιμοποιω σαν media player τον KmPlayer εδω και καιρο χωρις προβλημα και μετα απο ενα update που εκανα σημερα οταν πηγα να ανοιξω μια ταινια ενω εχει ηχο δεν εχει καθολου εικονα δεν εχω πειραξει καμια ρυθμιση απλα εκανα την εγκατασταση ξερει κανεις τι παιζει?
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Σε οποιοδήποτε format video; Κα'να restart του πισού, έκανες;
micos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Κάνε ένα reset στα settings του km, μάλλον έχει αλλάξει ο video renderer.
CHRIAC Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Κάνε ένα reset στα settings του km, μάλλον έχει αλλάξει ο video renderer. τι εννοεις πως κανω reset?
washcloud Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό εννοεί, αλλά μόλις λες έκανες νέα εγκατάσταση του ΚΜΡ... (...θα στο έλεγα κι εγώ, αλλά για μετά απ' το ρηστάρτ -που δεν είπες αν έκανες- που ρώτησα. Τεσπα, αν το κάνεις, ΠΡΙΝ το κάνεις, σώσε τις ρυθμίσεις πρώτα με το άλλο κουμπάκι)
CHRIAC Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ok παιδια καταλαβα ναι εκανα restart δεν αλλαξε κατι ενω μετα απο τσεκαρισμα ειδα οτι παιζει αρχεια flv και mkv αλλα οχι avi αυτο πως εξηγειται?
washcloud Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό που σου είπε ο Μίκος. Το λινκ το είδες;
CHRIAC Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό που σου είπε ο Μίκος. Το λινκ το είδες; το ειδα εκανα reset δεν εγινε τιποτα
Warner Bro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Το είχα και εγώ αυτό ακριβώς το πρόβλημα φίλε μου. Σήμερα το διόρθωσα. Κάνε πλήρη απεγκατάσταση(χωρίς να κάνει save τις προτιμήσεις σου - θα σε ρωτήσει στην απεγκατάσταση) και ξανά κάνε εγκατάσταση από την αρχή. 1
micos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Αφού δεν έστρωσε με reset πήγαινε και βρες που είναι το video renderer (δες στο video processing) και δες τι έχει επιλεγμένο. Βάλε evr custom pres ή vmr9. Μετά από κάθε αλλαγή πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση το km. Sent from my iPhone using Insomnia
CHRIAC Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 τελικα το εφτιαξα σχεδον αμεσως μετα πρεπει να εφταιγε το οτι ηταν επιλεγμενο στο μενου-->βιντεο για προχωρημενους --> βιντεο αποδοση -->ενισχυμενη συσκευη απεικονισης βιντεο (C/A) ενω θα επρεπε να ειναι επιλεγμενο το ακριβως απο πανω -->ενισχυμενη συσκευη απεικονισης βιντεο χωρις το (C/A)
kropilack Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Γεια χαρα.Οταν ανοιγω να παιξω μια ταινια, μαζι με την ταινια μου ανοιγει και ενα παραθυρο που λεει "KMP Games".Το κλεινω και ειμαι οκ.Αλλα καθε φορα γινεται τιο ιδιο.Πως μπορω να το κανω να μην εμφανιζεται καθολου?
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Έχω καιρό να βάλω νέα έκδοση ΚΜΡ, και δεν ξέρω αν τυχόν έχει να κάνει ΚΑΙ με τo λειτουργικό που χρησιμοποιείς - αλλά αυτό το "Games" δεν το έχω πετύχει ποτέ. Γενικά πάντως, κάνε (ΑΝ θες) ένα σώσιμο των ρυθμίσεων που έχεις τώρα (θα δημιουργήσει ένα αρχείο .reg το οποίο όποτε το διπλοκλικάρεις θα τις επανενεργοποιήσει), και μετά ξανατρέξε την εγκατάσταση του ΚΜΡ, επιλέγοντας (όταν σου δώσει την επιλογή), να είναι "custom", και όχι η default. Στη συνέχεια, και καθώς σου δίνει συνεχώς παράθυρα, μελέτα τα καλά και ίσως κάπου θα σου δώσει επιλογή να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις κάτι σχετικό (πχ το ίδιο έκανα κάποτε όταν με είχε ζαλίσει μήνυμα σφάλματος σχετικά με την "album art" δυνατότητα του, για την οποία υπήρχε επιλογή κατά την εγκατάσταση). (...ή δες και αυτό : http://forums.kmplayer.com/forums/showthread.php?p=147902. Δεν το πολυτσέκαρα, δεν ξέρω αν είναι η σωστή λύση - κοίταξε το...)
kropilack Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση. windows 7 εχω. Εκανα εγκατασταση απο την αρχη, "custom", κι επειδη δεν ηξερα τι να τικαρω και τι οχι, δεν τικαρα τιποτα! Ε, και παλι μου εβγαλε αυτο..
iodna2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση. windows 7 εχω. Εκανα εγκατασταση απο την αρχη, "custom", κι επειδη δεν ηξερα τι να τικαρω και τι οχι, δεν τικαρα τιποτα! Όσο πιο αναλυτικά μπορω: 1. Ψάχνεις για το αρχείο hosts: πας στο φάκελο c:/windows/system32/drivers/etc/ Αν δε βλέπεις κάτι στο φάκελο πρέπει να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα προβολής κρυφών αρχείων στα windows: Δες εδώ πώς 2. κάνε μια αντιγραφή στο αρχείο hosts στην επιφάνεια εργασίας(ή όπου σε βολέυει) 3. ανοιξε το αρχείο (δεξί κλικ -> ανοιγμα με..με wordpad ή notepad ) που αντεγραψες (αυτό που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας) 4. προσθεσε τη γραμμή: 127.0.0.1 player.kmpmedia.net στο τέλος(κάτω-κάτω). 5. κλείσε-αποθήκευσε αλλαγές. 6. κάνε αντιγραφή-επικόλληση στον αρχικό προορισμο του hosts file c:/windows/system32/drivers/etc/ για την αντιγραφή(αντικατάσταση) θα σου ζητηθούν δικαιώματα διαχειριστή. 7. απόλαυσε Kmp χωρίς διαφημίσεις και παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα