Προς το περιεχόμενο

note 10.1 ? note 2? να περιμένω ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρα πλέον την αγορά tablet  . κυρίως έγω εντυπωσιαστεί με την σειρά note 

με τις δυνατότητες που σου δίνει η γραφίδα...  επίσης διαβασα πως το επόμενο μοντέλο θα είναι 8 inch.

το note 2 φανταστικό , αλλά περισσότερο το βλέπω ως μικρό tablet , παρα ως μεγάλο τηλέφωνο....

άρα τείνω προς το 10.1 .  Οι τιμές τους βέβαια είναι λίγο τσιμπημένες ... άρα κοιτάζω συνέχεια για καλή προσφορα.

τι λέτε?

Επεξ/σία από naturegodtm
Δημοσ.

με τον καιρό δεν σε κουράζει να το κρατάς στην τσέπη σου και να το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο? έχω το n900 και είναι καπως κουραστικό, βέβαια είναι και χοντρό το n900.

ακόμα σκέφτομαι για note 2 , αλλά έχασα μεγάλη προσφορά στα 450 .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν αμφιβάλω , απλά σκεφτομαι και για το 10.1  και άμα βγεί κάτι άλλο σε 8 inches όπως φημολογείτε(να περιμένω δηλαδη.),

αρα θα πέσουν και οι τιμές , άρα θα έχω και άλλες επιλογες.

Επεξ/σία από naturegodtm
Δημοσ.

Μα τι λετε?

Το Note 2... αν κάτι δεν ειναι, αυτο ειναι tablet. Οπως θελετε πείτε το, tablet δεν ειναι... ουτε καν τα 7αρια ειναι tablets. Απο εκει και πέρα, το Note 10.1 υπαρχει τωρα και το βρίσκει κανεις στα 493ευρώ τελική με το κλειδί στο χέρι (amazon.it). Το Note 8, είναι ακομα ενα tablet στην γκάμα των tablet της Sammy. Δεν αντικαθιστά κανένα. Ποτέ ενα 8αρι δεν θα αντικαθιστούσε ενα 10αρι... αλλες ανάγκες, αλλοι αγοραστες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το καθένα έχει τα αρνητικά του και τα θέτικά του όσον αφορά την εργονομία, λόγω μεγέθους.

απλά θέλω να δω πως το βλέπουν το θέμα και άλλοι 

και άμα πιστεύεται ότι  αξίζει έναντι ενος 133 ευρο tablet όπως βλέπουμε σε άλλα threads.

Επεξ/σία από naturegodtm
Δημοσ.

εγω φιλε επειδη καταφερα να παρω και τις 2 συσκευες θα σου πω οτι και οι 2 ειναι αξιολογες συσκευες.το note2 το δουλευω ολη τη μερα που λειπω απο το σπιτι και το note 10.1 μολις γυρισω σπιτι.τα εχω και τα 2 μαζι μου παντα βεβαια και αναλογως δουλευω οποιο με βολευει.απο θεμα ταχυτητας δεν εχω καποια αισθητη διαφορα.για να μην σε μπερδεψω θα σου ελεγα οτι το note2 ειναι για πιο on the go χρηση ενω το ταμπλετ ειναι για πιο χαλαρη χρηση.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το note 10.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια νομίζω ότι πρέπει να μας πεις για τί χρήση το θέλεις το tablet. Πάντως εγώ και το 10.1 το έχω μαζί μου έξω χωρίς πρόβλημα, μια και το κουβαλώ στην τσάντα μου. Απόλυτα εύχρηστο για σημειώσεις, ατζέντα, internet, emails κλπ. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος εδώ και 15 ημέρες του Note 2 θα πω ότι για εμένα είναι ό,τι καλύτερο σε τηλέφωνο είχα ποτέ. Και αν δεν έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια.

Αλλά ταμπλέτα δεν θα το έλεγα... κατ αρχάς δεν τρέχει προγράμματα για ταμπλέτες. Το μέγεθός του δίνει εξαιρετικό για υποκατάστατο ταμπλέτες όμως.

• Like 1
Δημοσ.

θα κάνω υπομονή μέχρι το MWC  25-28 Φεβρουαριου . μπας και πέσει καμια τιμή αφού ανακοινωθεί κάτι καινούριο.

για την χρήση που το θέλω στην ταμπλετα καταλήγω ..  αλλά δεν είναι και λίγα τα 450

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...