eimaiapokavala Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ναι για το skin λεω και εγω, κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Χάρηκα αν βοήθησα, να είσαι καλά φίλε μου! 1
sylvester73 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ναι για το skin λεω και εγω, κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Χάρηκα αν βοήθησα, να είσαι καλά φίλε μου! Εμεις ευχαριστουμε παραααπολυ για την βοηθεια σας
sylvester73 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το forum εχει αλλαξει, εχουν προστεθει νεα σκιν, και λειτουργειες. Σας περιμενουμεεεεε!!
kostas.K Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το forum εχει αλλαξει, εχουν προστεθει νεα σκιν, και λειτουργειες. Σας περιμενουμεεεεε!! ωραιο φαίνεται
fidolos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καταρχην πολυ πιο ωραιο το μπλε θεμα. Θα σου προτεινα να το κανεις default. Δευτερον κανε κατι με την μπαρα την επανω γιατι με το ipad οσο σκρολιν και να κανω ειναι μες τη μεση. Σε υπολογιστη δεν ξερω. αυτο εννουσα αλλα τωρα που ξαναμπηκα στην σελιδα διορθωθηκε. 1
sylvester73 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το forum εχει αλλαξει, εχει προστεθει νεο σκιν. Περιμενουμε τη γνωμη σας Σας περιμενουμεεεεε!!
sylvester73 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 και τώρα δεν δουλεύει καθόλου; Καλησπερα Δυστηχως αντιμετωπιζαμε καποια προβληματα με την εταιρια που μας φιλοξενουσε, με αποτελεσμα να μην δουλευε το φορουμ για πολλες μερες. Τωρα μεταφερθηκαμε σε νεα εταιρια, και ολα δουλευουν κανονικα
sylvester73 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Στο forum εχουνε γίνει πολλές βελτιώσεις το τελευταίο διάστημα, σε θέματα σχεδιασμού έχει βελτιωθεί παρα πολυ αλλα εχει μεγαλώσει και η παρεα μας, εχει ξεπεράσαμε τα 2.900 μελη Σας περιμένουμε http://fantastic-forum.info/
sylvester73 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 η εικόνα κανονικά δεν έχει background από πίσω, απλά επειδή είναι άσπρη δεν έμπαινε αλλιώς.. Καλημέρα σας, Το forum άλλαξε domain name και έγινε GreekHacking.com με περιεχόμενο περισσότερο το hacking. Έχει αναβαθμιστεί πλήρως, και έχουν προστεθεί πολλές νέες λειτουργίες. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ http://www.greekhacking.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα