Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας
Εχω το forum http://fantastic-forum.info/ και μετα απο σχεδον ενα χρονο λειτουργιας και πολλων αναβαθμησεων ειπα να ανοιξω θεμα.
Ψαχνουμε ατομα για συντονιστες,.
---Τι είναι Moderator?---
Moderator είναι άτομο που ασχολείται με το Φόρουμ, δηλαδή κάνει ποστ, ελέγχει τα άλλα ποστ κ.λ.π.
---Πως μπορώ να γίνω Moderator?---
Moderator μπορείς να γίνεις εύκολα!
Θα πρέπει πρώτα να ανοίξεις νέο θέμα εδω http://fantastic-forum.info/index.php?/ ... oderators/ και να το ζητήσεις!

Ακομα θελουμαι να ακουσουμε ιδεες, τι δεν σας αρεσει κ.τ.λ. ολες οι γνωμες ειναι ευπρόσδεκτες :)

Να πω την αληθεια, δεν εχουμε ασχοληθει αρκετα με τον σχεδιασμο :)
Συνολικα εχουμε 1152 μελη και πανω απο 22.000 θεματα.
Ακομα θελω να σημειωσο οτι το ατομο που επιθυμει να γινει συντονιστης στο forum, δεν θα εχει καποιο χρηματικο οφελος, γιατι ποτε μας δεν ειχαμε σκοπο να βγαλουμαι χρηματα απο το forum, και οσες φορες θελανε να μας κανουνε δωρεες παντα της αποριπταμε.

Συγνωμη για τα ορθογραφικα μου
Ευχαριστούμε,
Η ομάδα του Fantastic Forum!

Δημοσ.

υπαρχει section για hardware υπολογιστων?

Καλησπέρα

Υπήρχε σχεδόν πριν από έναν μηνα, αλλά διαγράφτηκε λόγω ότι δεν υπήρχε αρκετή συμμετοχή.  :)

Δημοσ.

εγω προτείνω την ξανα εντάξετε στο site και αν το κανετε μπορω να δώσω ενα χεράκι εκτελώντας χρεοι mod..

Καλησπερα

Ευχαριστως δεν εχουμε προβλημα, καντε μια εγγραφη εαν θελετε ετσι ωστε να μιλησουμε απο εκει περα :)

Δημοσ.

Γινεται καποιος να ζητησει να κανει δωρεα για ενα σιτε ενος χρονου?Κουφο μου ακουγεται. Και αν οντως εγινε γιατι να το απορριψετε βρε παιδια?

Παντως γενικα μου αρεσε το σιτε σας!

• Like 1
Δημοσ.

Γινεται καποιος να ζητησει να κανει δωρεα για ενα σιτε ενος χρονου? Κουφο μου ακουγεται. Και αν οντως εγινε γιατι να το απορριψετε βρε παιδια?

Παντως γενικα μου αρεσε το σιτε σας!

Η δωρεες δεν ειτανε για εναν ολοκληρο χρονο, αλλα απο εναν μηνα και λιγο  παραπανω.

Ο Λογος που τους αποριψαμε ειναι οτι εγω πρωσοπικα σαν δειαχειριστης, μισω της δωρεες.

Δηλαδη δεν μου αρεσει οταν μπαινει καποιος σε μια σελιδα, να πρεπει να πληρωσει ενα παραπανω ποσο για να εχει εξτρα προνομια κ.τ.λ. Και ποτε μας δεν ειτανε ο σκοπος μας τα λεφτα, εξαλλου τα χρηματα ειναι λιγα, και μπορουμε να τα βγαλουμαι περα :)

Οι σελιδα περισσοτερο εχει φτιαχτει για να γινουμε μια παρεα εστω και απο το ιντερνετ, και να συζηταμε για διαφορα πραγματα :)

Συγνωμη για τα ορθογραφικα :)

Δημοσ.

Δενειραζει για τα ορθογραφικα, δεν τρεχει τιποτα, ολοι κανουμε φιλε. Καλη επιτυχια σας ευχομαι!!

Ευχαριστουμε παρααααπολυ.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον φαίνεται και μου αρέσει ο τρόπος σου. 

Αλλά πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου! Ούτε warez-αδικο να είχες! :P

χαχαχαχαχαχαχα

Δοκιμασε απο κατω χαμηλα και βαλε το σκιν Μπλε :P

Δημοσ.

χμμ τωρα βλεπω πρωτη φορα αυτο το forum, Μονο το σκιν ειναι ιδιο :)

Μαλλον καταλαβα τι εννοεις, ειναι λιγο πιο χαμηλα και ακουμπαει στην γραμμη που εχει; :P

Θα προσπαθησω να το διορθωσο. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...