keftes48 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Έχω αυτά τα ηχεία Creative T6160 και αυτήν την τηλεόραση LG 32LE7500. Μπορώ να συνδέσω τα ηχεία στην τηλεόραση και να έχω 5.1 ήχο;
veteranos123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 τι inputs έχουν τα ηχεία?? 3 inputs έχουν τα ηχεία Ένα πράσινο που δίνει ήχο στα 2 μπροστινά ηχεία Ένα πορτοκαλί που δίνει ήχο στο μεσαίο ηχείο και στο subwoofer ένα μαύρο που δίνει ήχο στα 2 πίσω ηχεία Και όλα είναι jack 3.5mm
profi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ok so no optical in 2 επιλογές... αλλά μία απορία πρώτα υπάρχει τηλεοπτικό κανάλι που να εκπέμπει 5.1 ήχο??
keftes48 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τα inputs είναι όπως τα είπε o veteranos123. Για τις ταινίες το θέλω και για τα games του play αν γίνεται.
profi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 οπότε θέλεις ένα εξωτερικό dac ( digital to analog converter ) που να δέχεται οπτική ίνα να κάνει την επεξεργασία του σήματος (DD DTS κ ό,τι βγάζουν τα παιχνίδια ) κ να στο βγάζει σε αναλογικό ( με τα κανάλια έτοιμα χωρισμένα)...κάτι σαν κ αυτό http://www.ebay.in/itm/300659790894 δεν το έχω ψάξει το θέμα απλά σου έστειλα ένα ΤΥΧΑΙΟ για να το δείς σαν εικόνα!! σιγουρέψου πρώτα όμως για δύο πράγματα 1) οτι η τηλεόραση μπορεί να πάρει το Dolby Digital και to DTS των .mkv κ να το βγάλει από την οπτική (θυμάμαι είχαν κάτι τέτοια θέματα οι LG με τα usb τους ) 2) το ίδιο κ για τον ήχο του PS ( αν το ps έχει optical out το συνδέεις στο DAC κατ'ευθείαν αν δεν μπορεί να το βγάλει η tv από την οπτική έξοδο) δες αυτά κ μετά βρίσκουμε κ DAC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα