karaLRS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 http://www.aliexpress.com/store/product/Pipo-max-m1-9-7-tablet-pc-ips-capacitive-screen-dual-core-1-6GHz-RAM-1GB/103919_592269204.html?promotionId=200433842&_componentAcceptorEnabled_=false Pipo Max M1 , διπύρηνο rk3066 , 1gb ram ddr3 , 16gb 118 ευρώ με hong kong post , 129 με EMS 1
mikegad Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν κάνω λάθος το ali δεν δέχεται paypal (για όποιον είναι πρόβλημα βέβαια)
IVIetaCreatoR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δεν δέχεται αλλά η τιμή είναι πολύ καλή.
karaLRS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 πάντως και το aliexpress εχει Money back guarantee σαν το ebay. έχω κάνει πάνω απο 40 αγορές απο εκεί και γενικά ισχύουν τα ίδια με πωλητές με πολλές καλές αξιολογήσεις.
sabpaxa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 DVB-T / DVB-T2 δεκτη εχει αυτο; ή υπαρχει σαν εξτρα για το συγκεκριμενο;(αν υπαρχει,λινκ)
alfas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 πάντως και το aliexpress εχει Money back guarantee σαν το ebay. έχω κάνει πάνω απο 40 αγορές απο εκεί και γενικά ισχύουν τα ίδια με πωλητές με πολλές καλές αξιολογήσεις. ;Hθελα να σε ρωτήσω τι αξίας πράγματα είχες αγοράσει στο περίπου και αν είχες θέμα με τελωνείο. Σε άλλο σιτε που είχα αγοράσει με ems, 2 φορές μου ήρθαν σπίτι και είχα πληρώσει ενα 3ευρώ σε αυτόν που μου τα είχε φέρει σαν εκτελωνισμός- κάτι τέτοιο έλεγε στην αποδειξη πουθ μου ειχε δώσει. Έγινε και σε εσένα κάτι τέτοιο στις αγορές σου; Αυτό που σου περιγράφω πάνε 4 χρόνια σίγουρα.... Εκεί πληρώνεις κατευθείαν με πιστωτική να φανταστώ αφου δεν δέχεται το paypal,σωστά;
karaLRS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πληρώνεις με πιστωτική και το aliexpress Κάνει τον ενδιάμεσο σε σένα και τον πωλητή. οταν έρθει η παραγγελία κάνεις confirm οτι ήρθε σώστά και τότε τα λεφτά σου πάνε στον πωλητή. Κυριώς tablets με hong kong post και δεν αντιμετώπισα τελωνειο. μακριά απο dhl , ups 1
durutti Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 δεν ειναι υπερβολικα φτηνο ρε παιδια? αλλα ασιατικα μαγαζια που ειναι (σχετικα) αξιοπιστα το δινουν 170 δολλαρια.. παντως προσοχη αυτες τις μερες στις παραγγελιες εχουν γιορτες οι Κινεζοι, ισως γι'αυτο κανουν και τις εκπτωσεις
harut2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Όχι ρε παιδιά, μια χαρά τιμούλα είναι τα 120 ευρώ.Πλέον βρίσκεις 7" από 50 ευρώ μονοπύρηνους, από 90 ευρώ διπύρηνους και από 120-130 ευρώ αυτά που έχουν 9".Υπάρχουν αρκετά ασιάτικα eshop, και τώρα με τις προσφορές της Πρωτοχρονιάς τους μπορεί κανείς να βρει πολύ καλές προσφορές, απλά θα περιμένει αρκετά παραπάνω γιατί γίνεται της μουρλής στα ταχυδρομεία τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα