AggTs Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Παλιο το post και λεω να το επαναφερω!! Γνωριζετε μηπως καποια συσκευη ποπ κορν με καλες κριτικες που να εχει και υποδοχη για βουτυρο;; Ευχαριστω
Αντικειμενικός Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Στις 1/2/2013 στις 5:28 ΜΜ, NikosKallithea είπε Υπάρχουν στο σουπερ μαρκετ ετοιμα σακουλάκια τα βαζεις στο φούρνο μικροκυμάτων και σε 1 λεπτο εχει τέλεια ποπ κορν. Δεν ξέρω αν έχει ίντερνετ, αλλά μπορείς εύκολα να βρεις ότι σε 1 λεπτό έχεις έτοιμο τον τέλειο καρκίνο. Καλύτερα κάπνισε.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από που θα πάθει καρκίνο και τον λες ότι είναι καλύτερα να καπνίσει, από το καλαμπόκι ή από τα μικροκύματα; Πάντως από το 2013 έχουν περάσει 7 χρόνια και δεν φαίνεται να έπαθε τίποτα . Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Αντικειμενικός είπε Δεν ξέρω αν έχει ίντερνετ, αλλά μπορείς εύκολα να βρεις ότι σε 1 λεπτό έχεις έτοιμο τον τέλειο καρκίνο. Καλύτερα κάπνισε.. Εχω ανοσία στον καρκίνο
phanispal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μιας και ξεθάφτηκε, παίζει καμιά καλή σε νορμάλ τιμή που να βγάζει γευστικά και όχι σκέτα που δεν κάθεται ούτε το αλάτι πάνω;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Αν ρίξεις αλάτι μαζί με το καλαμπόκι στη μηχανή δεν κολλάει;
phanispal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δεν έχω πάρει ακόμα, το λέω γιατί έχω διαβάσει πολλά τέτοια σχόλια στο skroutz. Δε νομίζω όμως ότι θα δουλέψει και πολύ αυτή η μέθοδος. Βέβαια ίσως κάπως έτσι τα φτιάχνουν στον κινηματογράφο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Εγώ παρήγγειλα αυτή, όταν έρθει στα χέρια μου θα δοκιμάσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Ήρθε στα χέρια μου σήμερα η Esperanza EKP005W. Κάνει αυτό που υπόσχεται ταχύτατα ( από 1 έως 2 λεπτά το πολύ), δεν μένει άσκαστο καλαμπόκι μέσα! Το μόνο σοβαρό αρνητικό είναι ότι λόγω των explosions εκτινάσσονται και μερικά που δεν πρόλαβαν να σκάσουν. Τα έριξα πάλι μέσα... και έσκασαν . Δεν λερώνει κουζίνα/τιγάνι, δεν καίγονται. Έχουν ευχάριστη ελαφριά γεύση και είναι λίγο spongy όσο είναι ακόμα ζεστά. Το αλάτι πρέπει να πέσει γρήγορα όσο είναι ακόμα ζεστά. Για τα 15€ συν μεταφορικά την βαθμολογώ 8/10.
margaritagr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Τι θρενταρα είχα ανοίξει ρε for the record, ποτέ δεν πήρα μηχανή 😂
panoskatos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Και στην κατσαρόλα έχω φτιάξει ποπκόρν και στο τηγάνι, για σπιτικό μια χαρά είναι. Σαφώς για επαγγελματικό ποπκόρν που υπάρχει ας πούμε στους κινηματογράφους απαιτείται ειδικό βούτυρο και αλάτι τα οποία είναι πανάκριβα και δεν συμφέρουν για το σπίτι. Πολλές φορές φτιάχνω ποπκόρν με το εξής τρόπο: σε χαρτοσακουλα του μανάβη βάζω λίγο καλαμπόκι και αλάτι, κλείνω την χαρτοσακουλα από πάνω και στον μικροκυμάτων έχεις μια χαρά ποπκόρν σε 3 λεπτά.
czarjuly Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Αν και παλιό το θέμα πήρα την περασμένη εβδομάδα από το eshop μια μηχανή ποπ κόρν esperanza που έβγαλε στο crazy sundays και έφτιαξα δύο τρεις δόσεις,το ποπ κόρν γίνεται μέσα σε δύο τρία λεπτά ,δεν παίρνει βούτυρο μέσα,λειτουργεί με ζεστό αέρα και είναι οικονομικό και γρήγορο το μόνο που χρειάζεται ένα μεγάλο μπωλ γιατί εκτοξεύονται περίεργα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα