Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λατρευω τα ποπ κορν & λεω να παρω μια μηχανη να γλιτωνω τις κατσαρολες :P υπαρχουν πολλες στο αμαζον, αλλα εχω δει καποιες και εδω, σε παραπλησιες τιμες.

Εχω διαβασει οτι ειναι καλυτερες αυτες που λειτουργουν με θερμο αερα, χωρις λαδι/βουτυρο. Ποσο γευστικα θα ειναι ομως;; Εχει καποιος να μου προτεινει καποια, να μου πει αν πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο?

Πχ αυτη http://www.praktiker.gr/p/syskeyi-pop-korn-severin-pc-3751-23958 θα ηταν καλη?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το βούτυρο και το πολύ αλάτι κάνουν τα ποπ κορν γευστικά δεν παίζει ρόλο το μηχάνημα. Είχα παλιά ένα τέτοιο αλλά το πρόβλημα είναι οτι βγάζει μια μικρή ατομική μερίδα. Αν το θες για παρέα δεν αξίζει εκτός αν έχουν βγει και μεγαλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε ένα μεγάλο μεταλλικο μπολ που αντέχει την ζέστη ενός ματιού. Βάζεις το καλαμπόκι εκεί με το λάδι, καλυπτεις με αλουμινοχαρτο καλά, κανείς μικρές τρύπες με ένα μαχαίρι και το φτιαχνεις κουνώντας συχνά το μπολ πάνω στο μάτι.

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω,χωρις βουτηρο και αλατι δεν εχει γευση το ποπκορν,εγω παντως θα ελεγα οτι μια χαρα ειναι οι κατσαρολα,τι το κακο εχει?

Δημοσ.

Το βούτυρο έχει γάλα μέσα, και ζάχαρη του καίγεται πολύ γρήγορα. Λυόμενο στο τέλος πάνω από το ποπκορνακι. Αλλά βούτυρο όχι βιταμ και λοιπές αηδίες

Δημοσ.

φίλε μου ΜΗΝ πάρεις αυτή την συσκευή ή οποιαδήποτε παρόμοιά της.

- Κάνει απίστευτη φασαρία.

- Η μερίδα είναι μετά βίας μικρή ατομική/παιδική.

- Για να μην καεί το μηχάνημα επιβάλλεται 5-10' off ανά μερίδα (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο).

- Μην τολμήσεις και βάλεις βούτυρο στο "ειδικό κουταλάκι"! Πολλοί το έκαναν με δυσάρεστα αποτελέσματα καψίματος & λεκέδων.

- Το χειρότερο είναι ότι στριφογυρίζει τα ποπκορν με αποτέλεσμα να μην πέφτουν μέσα στο μπολ, αλλά με ταχύτητα διαγώνια προς τα έξω. Ούτε με μεγάλη κατσαρόλα δεν τα συγκρατείς και μετά τα μαζεύεις απο όλη την κουζίνα.

Αυτά απο εμένα που είμαι παθών. Μετά απο αυτό κατσαρολίτσα χίλιες φορές.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

το καλοκαιρι πήρα απο το lidl μηχανη ποπκορν ετσι για τη πλακα.προσωπικά δεν με χαλαει να τρωω το ποπκορν αναλατο ετσι με βολεψε πολυ βεβαια καμια φορα βαζω και βουτυρακι απο το ειδικο κουταλακι.ειναι τα καλυτερα 15 ευρω που εδωσα.

φίλε μου ΜΗΝ πάρεις αυτή την συσκευή ή οποιαδήποτε παρόμοιά της.

- Κάνει απίστευτη φασαρία.

- Η μερίδα είναι μετά βίας μικρή ατομική/παιδική.

- Για να μην καεί το μηχάνημα επιβάλλεται 5-10' off ανά μερίδα (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο).

- Μην τολμήσεις και βάλεις βούτυρο στο "ειδικό κουταλάκι"! Πολλοί το έκαναν με δυσάρεστα αποτελέσματα καψίματος & λεκέδων.

- Το χειρότερο είναι ότι στριφογυρίζει τα ποπκορν με αποτέλεσμα να μην πέφτουν μέσα στο μπολ, αλλά με ταχύτητα διαγώνια προς τα έξω. Ούτε με μεγάλη κατσαρόλα δεν τα συγκρατείς και μετά τα μαζεύεις απο όλη την κουζίνα.

Αυτά απο εμένα που είμαι παθών. Μετά απο αυτό κατσαρολίτσα χίλιες φορές.

-ναι οντως κανει φασαρια αλλα σε 5 λεπτα εχεις ποπκορν αρα σιγα τα αυγα..

-δεν νομιζω οταν βαζω 4 κουταλιες που ειναι το οριο γεμιζω 2 μεσαια προς μεγαλα μπολ εκτος αν αυτη που πηρες ειναι τοσο μικρη

-ειναι αληθεια.θελει προσοχη

-ποτε μα ποτε δεν εβγαλε προβλημα σε εμενα το βουτυρο εκτος και αν βαζεται ενα κιλο εε τοτε ρε παιδια ζεστανετε το στα μικροκύματα.

-χαχαχαχ αυτο ειναι αληθεια εχει τρομερη πλακα!!βεβαια για να συγκρατήσω την επιθεση χρησιμοποιω αυτο το το πραγμα που ειναι σαν σιτα και το βαζουμε στο τηγανι για να μην πεταει το λαδι.ειναι σαν ασπιδα και κανει δουλεια..

αν τη βρεις σε καλη τιμη(16-17 ευρω max) εγω λεω τσίμπα τη.

Δημοσ.

And the war begins! :-D

Για το βούτυρο υπάρχουν αρκετά posts σε ξένα forums/reviews που λένε το πρόβλημα. Τα κάνει μαντάρα. Δεν το δοκίμασα ποτέ και προτίμησα να μην το διακινδύνευσω.

Η μερίδα ρε συ είνα πολύ μικρή. Τι στο καλό πώς βολεύεσαι με δυο κουταλιές ποπ κορν? Αν δεν είναι ένα μικρό κατσαρολάκι ανά μερίδα δεν λέει...

Την πατεντιά με την "επίθεση" δεν την σκέφτηκα. Μήπως να το ξεθάψω?

ΥΓ Αν η φίλη margaritagr βρίσκεται σε περιοχή Πειραιά ενημέρωσε να στο δώσω. Δεν το χρησιμοποιώ πλέον.

Δημοσ.

οταν λεω κουταλιες εννοω με το ειδικο κουταλακι του βουτυρου.IE_71572wk27NInew_02_v.jpg

κι εγώ αυτό χρησιμοποιούσα, δυστυχώς είναι μικρό :( τουλάχιστον για την ποσότητα που ήθελα.

Δημοσ.
Υπάρχουν στο σουπερ μαρκετ ετοιμα σακουλάκια τα βαζεις στο φούρνο μικροκυμάτων και σε 1 λεπτο εχει τέλεια ποπ κορν.

Μπλιαχ

Δημοσ.

Υπάρχουν στο σουπερ μαρκετ ετοιμα σακουλάκια τα βαζεις στο φούρνο μικροκυμάτων και σε 1 λεπτο εχει τέλεια ποπ κορν.

Αυτα ειναι αθλια,δεν ξερω απλο καλαμποκι θα μου πεις αλλα γινονται τοσο αθλια

Δημοσ.

Αυτα ειναι αθλια,δεν ξερω απλο καλαμποκι θα μου πεις αλλα γινονται τοσο αθλια

Όταν βαριέμαι να φτιάχνω ποπ κορν πετάω μια τέτοια σακούλα και δε ξέρω... αλλά μια χαρά τα τρώω.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι στην Αθήνα που κατέβηκα μία φορά, δε ξέρω αν έφταιγε το μικροκυμάτων ή η μάρκα του ποπ κορν, βγήκαν χάλια (και δοκίμασα 2 σακούλες... να πω ότι έτυχε). Εδώ που μένω εγώ από αυτή που παίρνω πάντως μια χαρά γευστικά βγαίνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...