Προς το περιεχόμενο

H Nintendo αναθεωρεί τις προβλέψεις των πωλήσεων του Wii U

z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mario Kart τετραπλό φιλε μου... και εχεις ενα απο τα καλυτερα multiplayers που υπαρχουν..

Αν θελω κατι πιο "αιμοβορικο"... απλα ριχνω το Twisted Metal 2 ή το TM: Black.

Απο την αλλη πλευρα.. την ιδια ικανοποιηση που θα εχω με το Manhunt 1 (Θεε μου τι παιχνιδαρα) και το RE4 , θα εχω και με το SM 64 ή το FFVII

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τραγωδια ηταν παντα ta Nintedo, απορω πως υπαρχουν ακομα στην αγορα ,βεβαια για χαζοχαρουμενα γιαπωνεζακια και παιδακια ειναι αριστα αλλα μεχρι εκει δεν ειναι για παραπανω.

ε όχι και πάντα. παλιά ήταν σε τεράστιες δόξες,και μάλιστα είχε κατηγορηθεί και για μονοπώλειο.

κι όμως η Nintendo ήταν η πρώτη εταιρία που έβγαλε standards και άρχισε να κρίνει τι θα βγει στη κονσόλα της και τι όχι.

Αυτό την εποχή που βγήκε το NES ήταν μεγάλο πράγμα,γιατί μέχρι πριν αυτό που ίσχυε στις κονσόλες όπως το Atari ήταν πως ο κάθε "Μήτσος" που ήξερε να φτιάχνει μερικά πίξελ έβγαζε cartridges για το Atari με παιχνίδι,με αποτέλεσμα τα περισσότερα του να είναι shovelwhare. Τι να θυμηθώ τώρα,εκείνο το τραγικό παιχνίδι του Atari που είσαι cowboy και σκοπός του παιχνιδιού είναι να βιάσεις όσες περισσότερες Ινδιάνες μπορείς ?  :huh:

Η Nintendo είναι η πιο παλιά εταιρία στο χώρο του hardware κονσολών που εξακολουθεί να παράγει hardware ακόμα.

Στο χώρο των φορητών κονσολών ειδικά,απ τη στιγμή που άρχισε να βγάζει το ασπρόμαυρο gameboy τη δεκαετία του 1980 εώς σήμερα είναι πάντα πρώτη. Απ το Ν64 άρχισε να πέφτει λίγο,κυρίως επειδή αντί να προχωρήσει στους οπτικούς δίσκους που είχαν μεγαλύτερη χωρητικότητα παρέμεινε στις κασσέτες,και έτσι βγήκε μπροστά το Playstation σε 3rd party υποστύριξη.

Τα παιχνίδια της δεν είναι μόνο για "χαζοχαρούμενα γιαπωνεζάκια" όπως λες,αλλά "για όλη την οικογένεια".

Μπορεί να μην έχουνε βία,αλλά σαν gameplay πάντα άξιζαν. Το "κακό" δεν είναι ότι τα παιχνίδια είναι 'χαριτωμένα'. Το κακό είναι πως απ το Wii και μετά δεν είδαμε και πολλή εξέλιξη σε αυτά. Εξέλιξη σε διάφορους τρόπους,τεχνική,σεναρίου,οτιδήποτε.

Ίσως να είναι δυσκολότερο να διακρίνουμε μια αλλαγή ή εξέλιξη,αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα παιχνίδια είναι κακά.

Για εμένα που παίζω τις σειρές απ τα 7 μου (18 χρόνια) ίσως να μην ενθουσιάζομαι εύκολα μιας και έχω συνηθίσει και μάθει απ έξω κάποια πράγματα,αλλά για κάποιον που θα παίξει π.χ. το νέο Mario που θα βγει και δεν έχει παίξει προηγούμενα για να διαπιστώσει αυτό το πράμα,το Mario θα του είναι πολύ διασκεδαστικό.

Το πρόβλημα δεν είναι το 'target audience' των παιχνιδιών,αλλά το ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν αρκετά παιχνίδια για την νέα κονσόλα,και η αμφιβολία για το αν η νέα κονσόλα θα προσφέρει κάτι αρκετά διαφορετικό ώστε να δικαιολογεί την μετάβαση από μια προηγούμενη σε αυτή.

Mario Kart τετραπλό φιλε μου... και εχεις ενα απο τα καλυτερα multiplayers που υπαρχουν..

Αν θελω κατι πιο "αιμοβορικο"... απλα ριχνω το Twisted Metal 2 ή το TM: Black.

Απο την αλλη πλευρα.. την ιδια ικανοποιηση που θα εχω με το Manhunt 1 (Θεε μου τι παιχνιδαρα) και το RE4 , θα εχω και με το SM 64 ή το FFVII

Οι ώρες που έχω σπαταλήσει στο Mario Kart 64 άνετα αναμετριούνται και ίσως είναι και λιγάκι περισσότερες από τις ώρες που έχω σπαταλήσει για το Battlefield 3. Επίσης το multi του super smash bros mellee είναι κορυφαίο και καταγράφει ώρες παιχνιδιού που μετριούνται σε εκατοντάδες...

ασχετα με τα games aπο specs vs xbox360 και ps3 τι λεει;

παντως αν ειναι καλυτερο επρεπε να κανουν λιγο διαφημηση

Eιναι λιγο καλυτερο οπως γραφεται.

Οπως το Wii ηταν καπως ανωτερο απο τα NGC, PS2, DC, XBOX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...