bluesattack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Εχω καποια προβληματα με αποσυνδεσεις-αποσυγχρονισμο (υποθετω).Ψαχνοντας , καλωδια,φιλτρακι ,ενα splitter κλπ που εχω , παρατηρησα οτι αυτα μαλλον σταματουν οταν βγαλω μια τηλεφωνικη συσκευη.Φυσικα μπορει να ειναι απλως συμπτωση.Οι ερωτησεις : 1.Oταν εχω το ρουτερ σε μια τηλεφωνικη πριζα και ενα δυο τηλεφωνα σε αλλες πριζες...πρεπει να βαλω σε ολα φιλτρακια (μιλαω για κεινα τα διαχωριστικα phone-dsl ) ? και αν οχι που πρεπει να βαλω και που οχι ? Μπορει ενα προβλημα αποσυνδεσης να εχει σχεση με ολα αυτα ? 2.Ενα απλο splitter 5 port , θα λειτουργει η δεν θα λειτουργει η μπορει να ειναι χαλασμενο ακομα και οταν τα λαμπακια του δειχνουν αναμενα κανονικα ?
makfil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Σίγουρα, μια κακή συνδεσμολογία μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο router. Από την κεντρική πρίζα πρέπει να ξεκινάει το splitter και από από την έξοδο phone θα ξεκινήσει η γραμμή που θα τροφοδοτεί όλα τα υπόλοιπα δωμάτια, χωρίς άλλα splitter, ενώ στην έξοδο adsl θα συνδεθεί το router.
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 1. Συνδέεις το router στην μπρίζα που θέλεις να ειναι με η χωρίς splitter εξαρτάται αν θέλεις η οχι τηλέφωνο επάνω σε αυτην την μπρίζα, και απο εκει και πέρα σε ολα τις αλλες που έχεις συσκευή βάζουμε φιλτράκια. 2. Μήπως ενοείς switch 5 port ? Υπάρχουν πολλές αιτίες που μπορείς να εχεις αποσυγχρονισμό , αποσυνδέσεις κτλπ, περιέγραψε πιο αναλυτικά το πρόβλημα για να βοηθήσουμε, τι router έχεις και αν υπήρχε παντα το πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Εχω καποια προβληματα με αποσυνδεσεις-αποσυγχρονισμο (υποθετω).Ψαχνοντας , καλωδια,φιλτρακι ,ενα splitter κλπ που εχω , παρατηρησα οτι αυτα μαλλον σταματουν οταν βγαλω μια τηλεφωνικη συσκευη.Φυσικα μπορει να ειναι απλως συμπτωση.Οι ερωτησεις : 1.Oταν εχω το ρουτερ σε μια τηλεφωνικη πριζα και ενα δυο τηλεφωνα σε αλλες πριζες...πρεπει να βαλω σε ολα φιλτρακια (μιλαω για κεινα τα διαχωριστικα phone-dsl ) ? και αν οχι που πρεπει να βαλω και που οχι ? Μπορει ενα προβλημα αποσυνδεσης να εχει σχεση με ολα αυτα ? 2.Ενα απλο splitter 5 port , θα λειτουργει η δεν θα λειτουργει η μπορει να ειναι χαλασμενο ακομα και οταν τα λαμπακια του δειχνουν αναμενα κανονικα ? γιατι μπλεκουμε τις αποσυνδεσεις με switch 5 port και τετοια. για να βγει ακρη. α.αν εχεις καπου ενα τηλεφωνο σκετο βαζεις φιλτρο οχι splitter. β.αν εχειςκαπου μονο το ρουτερ δεν βαζεις κατι στο ρουτερ γ.αν εχεις καπου και το ρουτερ και τηλεφωνο βαζεις splitter adsl over pstn ολα αυτα για αναλογικες γραμμες (annex a/pots) και οχι για annex b (isdn bra). αν εχεις συναγερμο /φαξ/56κ modem θελει φιλτρο. επισης αλλο φιλτρο αλλο splitter αλλο switch αλλο τηλεφωνικος διακλαδωτης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα