Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοιτητές της ασοεε μαζί με τον Αλέξανδρο Κοντοπίδι και Άλεξ Τιτκοβ, προσπάθησαν να φιάξουν ένα χιουμοριστικό βιντεάκι-Parody του επίσημου τηλεοπτικού διαφημιστικού spot  για την παιδεία. Mπορείτε να το παρακολουθείσετε μέσω youtube παρακάτω. Aφείστε τα σχόλειά σας.

Επεξ/σία από ΣτέλιοςΝ
Δημοσ.

προσωπικα δε το βρηκα καθολου αστειο.σορυ παιδια.

υ.γ. μας φταινε ολα τα αλλα εκτος απο εμας,και στην προκειμενη το σποτακι..

καντε κ ενα σποτακι με αυτον που μπηκε με τσιγαρακι στο μονο καλο αμφιθεατρο που εχουμε.ωραιοι.

Δημοσ.

προσωπικα δε το βρηκα καθολου αστειο.σορυ παιδια.

υ.γ. μας φταινε ολα τα αλλα εκτος απο εμας,και στην προκειμενη το σποτακι..

καντε κ ενα σποτακι με αυτον που μπηκε με τσιγαρακι στο μονο καλο αμφιθεατρο που εχουμε.ωραιοι.

Το ότι δεν σου άρεσε οκ, σεβαστό. Aυτό που λες όμως για το τσιγάρο, εφόσον δεν άναψε ποτέ μέσα στην αίθουσα για ποιο λόγο το σχολίασες αρνητικά;

Δημοσ.

^^αμα για σενα ειναι οκ,τοτε εγω παω πασο.

*δεν ειμαι σοβαροφανης.απλα αν οι ιδιοι οι φοιτητες δεν σεβονται τους χωρους του πανεπιστημιου,τοτε γιατι να το κανουν οι μπαχαλακηδες?

• Like 1
Δημοσ.

Υπερβολικό σε βρίσκω νικοςγιανν. Κι εγω είμαι κατα του τσιγάρου μεσα στις αίθουσες (οσο δεν φαντάζεσαι), αλλά εφόσον το τσιγάρο ήταν εκεί για το βιντεάκι και μάλιστα σβησμένο, είναι απλά υπερβολή η αναφορά του.

Τώρα για το βιντεάκι, να πω την αμαρτία μου ούτε εμένα μου άρεσε. Καλή η ιδέα για σατυρισμό της συγκεκριμένης διαφήμησης αλλά η υλοποίηση έπασχε λίγο. Ασύνδετα μεταξύ τους πράγματα και νιώθω σαν να παρακολούθησα τα bloopers από ένα βιντεο που δεν είδα τελικά.

Όπως και να έχει, συγχαρητήρια για την προσπάθεια.

Δημοσ.

*δεν ειμαι σοβαροφανης.απλα αν οι ιδιοι οι φοιτητες δεν σεβονται τους χωρους του πανεπιστημιου,τοτε γιατι να το κανουν οι μπαχαλακ

*δεν ειμαι σοβαροφανης.απλα αν οι ιδιοι οι φοιτητες δεν σεβονται τους χωρους του πανεπιστημιου,τοτε γιατι να το κανουν οι μπαχαλακηδες?

Δεν κάναμε καμία απολύτως ζημιά στο χώρο του πανεπιστημίου και δεν παρεμποδίσαμε σε καμία περίπτωση τη λειτουργία του. Σεβαστήκαμε τους χώρους του.

Δημοσ.

ok my mistake,

επρεπε ο σχολιασμος μου να μεινει στα επιπεδα του βιντεο αυτου καθε αυτου κ  μονο..

καλη συνεχεια παιδια,καντε και κανενα αλλο,μην μεινετε μονο σε αυτο.. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...