Kidonis29 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Στις 22-1-2013 έστειλα το κινητό μου Htc one X με courier στο service της Htc (arvato).Είχα ενα πρόβλημα στην οθόνη και το έστειλα για να μου πουνε κόστος μιάς και το κινητό είναι εκτός εγγύησης.Αφού έγινε έλεγχος απο την arvato(service της htc) μου είπανε ενα κόστος το οποιο δεν δέχτηκα και έτσι ζήτησα να μου επιστραφεί το κινητό ως έχει.Πραγματικά στις 31-1-2013 μου επέστρεψε η courier το κινητό πληρώνοντας το αντίτιμο των 18,50 ευρώ που αφορούσε τον έλεγχο που έγινε απο την arvato.Πλήρωσα κανονικά και αμέσως μετά άνοιξα το κουτί του για να δω το κινητό.Αυτό που αντίκρισα με έκανε έξω φρενών αφού ο "τεχνικός" της arvato μου είχε γρατζουνίσει την οθόνη μου στο κάτω δεξί μέρος όπως και δεν έιχε συναρμολογήσει σωστά το κινητό με αποτέλεσμα να προεξέχει η οθόνη.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ γεγονός,εγω είχα στείλει το κινητό σε άριστη κατάσταση και δεν είχα σκοπό να κάνω καταγγελία αν μου το επιστρέφανε όπως το είχα στείλει.Έχω στην κατοχή μου φωτογραφίες απο την κατάσταση του κινητού μου όταν μου το επιστρέψανε όπως επίσης και το όνομα του υπέυθυνου επικοινωνίας της Htc.Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο ΙΝΚΑ και στην Γενική Γραμματεία καταναλωτή
Unabomber Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 εκτος εγγυησης ???? Tον Μαιο του 2012 βγηκε το κινητο. λογικα εχεις μεχρι τον μαιο του 2014.
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Στις 22-1-2013 έστειλα το κινητό μου Htc one X με courier στο service της Htc (arvato).Είχα ενα πρόβλημα στην οθόνη και το έστειλα για να μου πουνε κόστος μιάς και το κινητό είναι εκτός εγγύησης.Αφού έγινε έλεγχος απο την arvato(service της htc) μου είπανε ενα κόστος το οποιο δεν δέχτηκα και έτσι ζήτησα να μου επιστραφεί το κινητό ως έχει.Πραγματικά στις 31-1-2013 μου επέστρεψε η courier το κινητό πληρώνοντας το αντίτιμο των 18,50 ευρώ που αφορούσε τον έλεγχο που έγινε απο την arvato.Πλήρωσα κανονικά και αμέσως μετά άνοιξα το κουτί του για να δω το κινητό.Αυτό που αντίκρισα με έκανε έξω φρενών αφού ο "τεχνικός" της arvato μου είχε γρατζουνίσει την οθόνη μου στο κάτω δεξί μέρος όπως και δεν έιχε συναρμολογήσει σωστά το κινητό με αποτέλεσμα να προεξέχει η οθόνη.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ γεγονός,εγω είχα στείλει το κινητό σε άριστη κατάσταση και δεν είχα σκοπό να κάνω καταγγελία αν μου το επιστρέφανε όπως το είχα στείλει.Έχω στην κατοχή μου φωτογραφίες απο την κατάσταση του κινητού μου όταν μου το επιστρέψανε όπως επίσης και το όνομα του υπέυθυνου επικοινωνίας της Htc.Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο ΙΝΚΑ και στην Γενική Γραμματεία καταναλωτή Θα έπρεπε να πάς ο ίδιος στην αρβάτο και να απαιτήσεις πριν το αφήσεις να σου δώσουν δελτίο παραλαβής με την ακριβή κατάσταση του κινητού που παραδίδεις.ΚΑΝΟΝΑΣ. δουλευα σε σερβις και γνωρίζω. επίσης όντως 1 χρόνο εγγύηση έχει μόνο ;
Kidonis29 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Εγγύηση δεν έχει διότι ο πρωην κάτοχος του κινητού το είχε πάει σε μη εξουσιοδοτημένο service... ειμαι Κρήτη και δεν μπορώ να το πάω ο ίδιος.Ξαναμίλησα με Arvato το μεσημέρι και ίσως βρούμε άκρη Απο την Htc πάντως που με πήρανε το πρωι ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά τους και εριστική.έχω κρατήσει το όνομα του. Η απαντηση του ήταν οτι επειδη δεν ήταν γνήσια η οθόνη γιαυτο ραγισε.....τραγικος......
bill987 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Και εγω την έχω πατήσει έτσι με ένα τηλέφωνο της lg αφής, αυτό που κατάλαβα είναι ότι κράτησαν την δικιά σου που ήταν αψεγάδιαστη και έβαλαν πάνω μια παλιά!!!
Kidonis29 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το εχουν κανει και σε μενα και τι εκανες εσυ μετα?βρηκες ακρη?
Giorgos09 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 και τι εκανες εσυ μετα?βρηκες ακρη? Δεν ηταν τοσο τραγικες οι γρατσουνιες. Στην HTC που πηρα μου ειπαν οτι εγω εφταιγα που δεν ζητησα δελτίο παραλαβής με την ακριβή κατάσταση του κινητού
geekas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε εύχομαι καλή επιτυχία, πιστεύω θα βγάλεις άκρη στην τελική. Τιπ (μίλα στο facebook στην σελίδα της htc, ακούνε ) 1
Kidonis29 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε εύχομαι καλή επιτυχία, πιστεύω θα βγάλεις άκρη στην τελική. Τιπ (μίλα στο facebook στην σελίδα της htc, ακούνε ) Ευχαριστω φιλε.Δευτερα το στελνω παλι πισω ,θα ενημερωσω οταν εχω νεα....
dimos47ki7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Όπου βρεθώ διαβάζω τραγικές ιστορίες με αυτή την arvato...και όχι μόνο για HTC, μιας και έχει το.σέρβις αρκετών εταιριών από ότι κατάλαβα...πολύ απάτη πρέπει να είναι οι άνθρωποι και απορώ πως ανέχονται τόση δυσφήμιση οι εταιρείες από.ένα άθλιο σέρβις...καλά ξεμπερδέματα Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio με τη χρήση Insomnia App
steveevo Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ρε παιδια επειδη εχω και γω ενα προβλημα με τα ακουστικα beats που ητανε μαζι με το κινητο μου, πηρα τηλεφωνο στην htc για να μου τα αλλαξουνε και μου ειπανε πως για τα ακουστικα της htc ισχυει 1 χρονος εγγυηση νομιζω πως μου λενε ανοησιες τι να κανω.
8-bitMUSIC Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αν μπορείς ανέβασε την φωτο να δούμε πως σου το έκαναν. Ελπίζω να βγάλεις άκρη
jmirko15 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ρε παιδια επειδη εχω και γω ενα προβλημα με τα ακουστικα beats που ητανε μαζι με το κινητο μου, πηρα τηλεφωνο στην htc για να μου τα αλλαξουνε και μου ειπανε πως για τα ακουστικα της htc ισχυει 1 χρονος εγγυηση νομιζω πως μου λενε ανοησιες τι να κανω. Δυστυχώς κάτι τέτοια "extra" (ακουστικά, μπαταρίες κτλ) λένε αρκετοί 1 year εγγύηση..
kataramenos32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Καταγγελία στην αρβατο και τις τραγικές υπηρεσίες της πρέπει να κάνεις μάλλον και όχι στην htc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα