gamer hd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια πως γινεται να γινει καποιος reviewer ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Αποκτά βαθιά γνώση στο αντικείμενο για αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δυο acc έχεις? http://www.insomnia.gr/topic/471813-εγγυηση-απο-την-εταιρεία/?p=52143743 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια πως γινεται να γινει καποιος reviewer ? Πρωτα κοβει το trolling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή βρίσκομαι σε ένα παραπλήσσιο χώρο ας στο εξηγήσω. (News Editor) Ο Reviewer, φροντίζει αρχικώς να έχει καλές σχέσεις με τις εταιρείες για να του δίνουν δείγματα προς παρουσίαση στη ιστοσελίδα για την οποία γράφει. Για να του δωσουν δειγματα πρεπει να δειξεις οτι εκανες το review ειδάλλως δεν ξαναβλέπεις δειγμα τσακιστο. Πρεπει να φροντισεις να γραφεις ορθα ελληνικα ως προς την συνταξη ( η ορθογραφιοα διορθωνεται με το ορθογραφο του firefox). Reviewer θεωρεισαι και τωρα αμα γραψεις ενα review και το δημοσιευσεις στην σελιδα του insomnia. Το userstatus στο δινει ο admin επισημοποιωντας ετσι την ιδιοτητα σου, κρινοντας αν ο κοπος σου αξιζει. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ πρεπει να εχεις μερακι για αυτό που κάνεις και αγάπη για την ιστοσελίδα που θελεις να γραψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δυο acc έχεις? http://www.insomnia.gr/topic/471813-εγγυηση-απο-την-εταιρεία/?p=52143743 Οχι ρε αλλος ειμαι, μην λετε τετοια και φαμε κανα ban απ το τιποτα και οι δυο. με ρωτησε και σε PM http://prntscr.com/r633e 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχα κλαίω με το πμ... σίγουρα και στην ocz 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχα κλαίω με το πμ... σίγουρα και στην ocz What??? Επειδή βρίσκομαι σε ένα παραπλήσσιο χώρο ας στο εξηγήσω. (News Editor) Ο Reviewer, φροντίζει αρχικώς να έχει καλές σχέσεις με τις εταιρείες για να του δίνουν δείγματα προς παρουσίαση στη ιστοσελίδα για την οποία γράφει. Για να του δωσουν δειγματα πρεπει να δειξεις οτι εκανες το review ειδάλλως δεν ξαναβλέπεις δειγμα τσακιστο. Πρεπει να φροντισεις να γραφεις ορθα ελληνικα ως προς την συνταξη ( η ορθογραφιοα διορθωνεται με το ορθογραφο του firefox). Reviewer θεωρεισαι και τωρα αμα γραψεις ενα review και το δημοσιευσεις στην σελιδα του insomnia. Το userstatus στο δινει ο admin επισημοποιωντας ετσι την ιδιοτητα σου, κρινοντας αν ο κοπος σου αξιζει. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ πρεπει να εχεις μερακι για αυτό που κάνεις και αγάπη για την ιστοσελίδα που θελεις να γραψεις Σκέφτομαι να κανω για τον samsung 830 που ηδη εχω και αν θεου θελοντος μου δωσουν τον 840 η καποιον παρομοιο θα γραψω για εκεινον.Ευχαριστω για τη βοηθεια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Έκανες reflow με αναπτήρα ρε μπαγάσα? Και? Τα καταφερες? Ή πήρε φωτιά? Τι σκατοτρολλ ειναι αυτος ρε παιδια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 εννοεις για τα θερμοσυστελομενα μακαρονια , δεν εκαψα κατι εκτος απο το χερι μου μερικεσ φορες το εστριβα λιγο πλαγια και .. αουτςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Και πίστευα ότι τα έχω δει όλα... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkheretic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Και πίστευα ότι τα έχω δει όλα... ΚΑΡΑΛΟΛ :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 What??? Σκέφτομαι να κανω για τον samsung 830 που ηδη εχω και αν θεου θελοντος μου δωσουν τον 840 η καποιον παρομοιο θα γραψω για εκεινον.Ευχαριστω για τη βοηθεια . για τον samy εχουν γινει απειρα. μην κανεις για αυτον. κανε ενα για τον Gentle typhoon αντε και βλεπω σε λιγο καιρο να γινεις και mod στο ειδικο section που θα δημιουργηθει μονο για σενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Να κανω για τους aerocool shark που ειναι και καινουριοι? Να βγαλω και βιντεο με τον ηχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τί να πεις για ανεμιστηρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις