Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μετακόμισα στο νέο σπίτι(έχει γραμμή άπλα όχι ενεργή, αφού την έκοψε ο τελευταίος νοικάρης) και λόγω οικονομικών λέω να βάλω μόνο internet χωρίς σταθέρο γιατί τα 70-90 ευρω τέλη ενεργοποίησης+νέα γραμμή που έχουν είναι λίγο τσουχτερά.Αν βάλω π.χ.HOL internet 24 mbps στα 15 ευρω που έχει δώρο το τέλος ενεργοποίησης, θα πληρωσω και τα 50 ευρω για ενεργοποίηση νέας γραμμής;Γιατί κανένας πάροχος δεν αναφέρει την χρέωση νεας γραμμής στα πακέτα σκέτου internet.

Δημοσ.

Μόλις μετακόμισα στο νέο σπίτι(έχει γραμμή άπλα όχι ενεργή, αφού την έκοψε ο τελευταίος νοικάρης) και λόγω οικονομικών λέω να βάλω μόνο internet χωρίς σταθέρο γιατί τα 70-90 ευρω τέλη ενεργοποίησης+νέα γραμμή που έχουν είναι λίγο τσουχτερά.Αν βάλω π.χ.HOL internet 24 mbps στα 15 ευρω που έχει δώρο το τέλος ενεργοποίησης, θα πληρωσω και τα 50 ευρω για ενεργοποίηση νέας γραμμής;Γιατί κανένας πάροχος δεν αναφέρει την χρέωση νεας γραμμής στα πακέτα σκέτου internet.

Γίνετε να βαλεις ίντερνετ χωρις γραμμή?

Δημοσ.

Η ερώτηση μου ήταν αν εχει καποιος προσωπική εμπειρία γιατί όπως προανέφερα στον τιμοκαταλογο καμία εταιρεία δεν αναφέρει τέλος ενεργοποιησησ νέας γραμμής στο απλό πακέτο Ίντερνετ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Και μένα η ερώτηση ήταν για να καταλάβεις οτι δεν μπορείς να έχεις ίντερνετ χωρίς γραμμή.

Αν πχ πας στην ΗΟL να κάνεις ον λινε αίτημα μόνο για ίντερνετ σε ρωτάει:

διατήρηση τηλεφωνικού αριθμού
διατήρηση τηλεφωνικού αριθμού από άλλη διεύθυνση (μετακόμιση)
νέος τηλεφωνικός αριθμός

Τι θα απαντούσες στα παραπάνω

http://www.hol.gr/GR/home/AvailabilityTool/Pages/default.aspx

(Η διεύθυνση είναι τυχαία)

Παντως καν' τους ενα τηλεφωνο δεν χανεις κατι

Δημοσ.

Και μένα η ερώτηση ήταν για να καταλάβεις οτι δεν μπορείς να έχεις ίντερνετ χωρίς γραμμή.

Αν πχ πας στην ΗΟL να κάνεις ον λινε αίτημα μόνο για ίντερνετ σε ρωτάει:

διατήρηση τηλεφωνικού αριθμού
διατήρηση τηλεφωνικού αριθμού από άλλη διεύθυνση (μετακόμιση)
νέος τηλεφωνικός αριθμός

Τι θα απαντούσες στα παραπάνω

http://www.hol.gr/GR/home/AvailabilityTool/Pages/default.aspx

(Η διεύθυνση είναι τυχαία)

Παντως καν' τους ενα τηλεφωνο δεν χανεις κατι

Λες βρε Νίκο να μην ξέρω οτι χωρίς γραμμή δεν έχει ιντερνετ......????....Τόσα χρόνια πληροφορική.....Τέλοσπάντων, εννοούσα μήπως για κάποιο λόγο(π.χ.προσέλκυση πελατών) οι εταιρείες σ'αυτά τα πακέτα δεν χρεώνουν το τέλος αυτό και μόνο αυτό.Κ για να μην εμπλεκα με τηλέφωνα είπα μήπως κάποιος έχει ιδία εμπειρία.

Δημοσ.

Το νταβατζιλίκι ("τέλος ενεργοποίησης") πάει στον ΟΤΕ, νομίζω, οπότε δεν παίζει να το "κάνουν δώρο" (εκτός κι αν βγει κάποια συγκεκριμένη προσφορά λόγω χαμηλών τους εσόδων, για περιορισμένο χρονικό διάστημα κλπ).

Αλλά και λάθος να νομίζω, προφανώς τότε λειτουργεί ως "ελάχιστη εγγύηση" (όπως σε ρεύμα και νερό), οπότε αν τους τογκάρεις κάτι να τους μείνει ή και αποτρεπτικά ώστε να μην θέλεις να τους τογκάρεις...

Υπο κανονικές συνθήκες δεν το γλυτώνεις πάντως (=να βρεις παροχή Ίντερνετ μόνο, χωρίς δηλαδή το συγκεκριμένο νταβατζιλίκι). Στον ΟΤΕ που είχα ρωτήσει προ μερικών μηνών "το πληρώνεις σε όποιον πάροχο και να πας" μου είχαν πει.

..Επίσης, μάλλον η λύση σου είναι να ψάξεις να τα βρεις με κανέναν γείτονα με ασύρματο, να μοιράζεστε το μηνιαίο κόστος χρήσης ίντερνετ, αν αυτό βέβαια βολεύει κατ' αρχάς εσένα, κι αν φυσικά βρεις διαθέσιμο (και συνεννοήσιμο) γείτονα για κάτι τέτοιο - αφού τίθεται οικονομικό ζήτημα για 'σένα (αν δεν ετίθετο, νομίζω δεν θα το συζήταγες, σωστά; ). Και στη χειρότερη, το μοιράζεσαι χωρίς...να ρωτήσεις κανέναν (αφού είσαι πληροφορικάριος, θα έχεις τον τρόπο σου...).

Γενικά πάντως, ο σκοπός των εταιριών είναι να σου παίρνουν "ένα στάνταρ ποσό" (τουλάχιστον μεταξύ 20 με 30€ το μήνα), κι ας σου παρέχουν περισσότερες υπηρεσίες για χρύσωμα του χαπιού (δωρεάν σταθερά, δωρεάν κινητά, δωρεάν υπηρεσίες "ταινιοθήκης", δωρεάν κανάλια IPTV, δωρεάν το ένα-δωρεάν το άλλο...Αρκεί να βάζουν περίπου το ποσό που είπαμε, στην τσέπη. Από το ποσό ξεκινάνε, και τον..τρόπο τον βρίσκουν στην πορεία, έστω κι αν οι δωρεάν παροχές υπηρεσιών, μοιάζουν να είναι "με το στανιό"... Τουτέστιν, λίγο δύσκολα θα βρεις (και μελλοντικά ακόμα) αυτό που θες : μια συγκεκριμένη δηλαδή, μόνο, υπηρεσία, να την πληρώνεις στο κόστος και τέλος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...