SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα Έδωσα σε εναν φίλο που μένει στην γερμανία και εχει adsl το συγκεκριμένο router (που μου ειχε δώσει η forthnet) μιας και εγω δεν το χρησιμοποιώ για να το βάλει αντι μιας μούφας που του έχουν δώσει. Σήμερα τον ρώτησα και μου ειπε οτι το adsl link δεν ανάβει καν τίποτα απολύτως. Μου έκανε περιέργεια εκτος και δεν ειναι συμβατές οι γραμμές εκει στο βερολίνο με της ελλάδας , η αν ειναι θέμα firmware οποτε να του πώ να περάσει κάποιο αλλο και βλέπουμε. Αν ξέρει κάποιος ας δώσει τα φώτα του τι μπορώ να του πω να δοκιμάσει Ευχαριστώ
caasi70 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Είναι Annex B το modem αυτό; Στη Γερμανία το DSL δίνεται μόνο πάνω από ISDN (Annex B )
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το firmware που φοράει τώρα ειναι το 7.4.4.7. Θα τον ρωτήσω γιατι και αυτος δεν εχει καν συσκευή τηλεφώνου επάνω και δεν ξέρει τι του έχουν βάλει (annex a η , μου λεει οτι στο router που εχει τώρα δεν μπορεί να δει πληροφορίες γιατι συνδέεται μεσω modem ( αυτο που του εχουν δώσει ειναι modem προφανώς) Θα μάθω και αλλες πληροφορίες και θα επανέλθω Τελικά εχει modem που υποστηρίζει και annex a και b (http://gersis.eu/var/upload/file/albis_broadband_ds_gersis.pdf) το πρώτο πανω πανω ειναι, οποτε απο εκει δεν μπορεί να βγάλει άκρη τι annex εχει. Του ειπα να τους πάρει ενα τηλέφωνο να τους ρωτήσει για να βγάλουμε άκρη
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 συνηθως annex b παιζουν.στο thomson δεν εχω δει crossflash αφου τα firmware για annex a Και annex b ειναι τα ιδια .αρα η διαφορα ειναι στο chipset Τους.και για το Linksys Οταν εμπαινες γερμανια εβρισκες μονο annex b firmwares.οποτε αν δεν συγχρονιζει τοτε... απλα αλλο το να μην συγχρονιζει αλλο το να μην παιρνει Ip.αν δεν παιρνει Ip σιγουρα θελει αλλο vpi vci (Νομιζω 0/38)
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα Ναι μου ειπε οτι δεν ανάβει καν το λαμπάτι οχι να προσπαθεί να συγχρονίσει οποτε του ειπα και εγω οτι μαλλον ειναι annex b , απλα μου λεει αν ηταν annex b δεν .επρεπε να μου ειχαν δώσει κατι αλλο φάση netmod δηλαδή ? Θα το κοιτάξει απο δευτέρα παλι και θα μου πει, οχι τιποτα αλλο αλλα μου έκανε περιέργεια γιατι ξέρεις λεω αποκλίεται να μην λειτουργεί το thomson και σε γερμανική γραμμή Όχι τιποτα αλλο αλλα αν εχει annex b nα του δώσω το 2710 μου που μετά την αλλαγή σε annex a αράζει μεσα στην ντουλάπα λογω του annex b που ειναι
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα Ναι μου ειπε οτι δεν ανάβει καν το λαμπάτι οχι να προσπαθεί να συγχρονίσει οποτε του ειπα και εγω οτι μαλλον ειναι annex b , απλα μου λεει αν ηταν annex b δεν .επρεπε να μου ειχαν δώσει κατι αλλο φάση netmod δηλαδή ? Θα το κοιτάξει απο δευτέρα παλι και θα μου πει, οχι τιποτα αλλο αλλα μου έκανε περιέργεια γιατι ξέρεις λεω αποκλίεται να μην λειτουργεί το thomson και σε γερμανική γραμμή Όχι τιποτα αλλο αλλα αν εχει annex b nα του δώσω το 2710 μου που μετά την αλλαγή σε annex a αράζει μεσα στην ντουλάπα λογω του annex b που ειναι ΄ναι λογικα θα πρεπε να ειχε κατι σαν Netmod απλα δεν το εχω ψαξει παραπανω.εκτος αν εχει προβλημα το thomson.τωρα αν δεν ξερει αυτος τις γραμμες εχουν εκε τι να σου πω.,μην μας πει στο τελος οτι ερχεται καλωδιο Utp στο σπιτι του και δεν εχει καν τηλεφωνικη πριζα και ψαχνουμε να βρουμε γιατι δεν παιζει αλλιως ναι δωστου να κανει δοκιμη το 2710.στο Thomson crossflash δυστυχως nope.το λεω για το λαμπακι και ειπα για το utp μην προσπαθει να βαλει κανα Utp σε καμια ethernet και μετα λεει δεν αναβει το broadband.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα