Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum!

Λοιπόν, το θέμα έχει ως εξής...

Αγόρασα εναν καινούριο δίσκο, σφραγισμένο κτλπ για τον αδερφό μου. Δοκίμασα να τον βάλω αλλα τα windows και το bios δεν τον εβρισκαν, και καμια φορα δεν ανοιγε κιολας αμα τον ειχα συνδεμενο....

Επειδή δεν τον χρειάστηκε δεν ασχολήθηκα παραπάνω, σήμερα όμως που πηγα να τον χρησιμοποιήσω εγώ, μου κάνει και εμένα τα ίδια. Ο υπολογιστής μου δεν ανοίγει κάν οταν τον έχω συνδεμένο, σταματάει στο screen που μου λέει για το AHCI mode (έχω SSD στο δικό μου pc)

Να αναφέρω οτι εχω δοκιμάσει άλλα καλώδια SATA, και επίσης οτι στον υπολογιστή μου αυτη την στιγμή έχω εναν SSD και έναν HDD ακόμα.

Παίζει να ειναι πρόβλημα του δίσκου? Αμα ειναι ετσι να τον πάω με την εγγύηση για αλλαγή!

Καλημέρα και πάλι :)

Δημοσ.

Αν δεν τον βλέπει το bios και δεν ανοίγει καν και ο υπολογιστής καμιά φορά με τον δίσκο συνδεδεμένο τότε σίγουρα τον πας για αλλαγή.

Δημοσ.

Άσχετο λίγο αλλα να ενημερώσω έτσι για να ξέρουμε...

Ο δίσκος ο οποίος μου είχε πουληθεί για σφραγισμένος καινούριος, απο ατομο του forum, είχε αγοραστεί το 2008 και τον Δεκέμβρη του 2012 ειχε σταλθει για αντικατασταση γιατι είχε χαλάσει. Οποτε ο δισκος που μου πουληθηκε ηταν και ποιο παλιο μοντελο αλλα και ο αντικαταστατης του χαλασμενου, ο οποιος ηταν και αυτος χαλασμενος. Το χαρτι που μου δωθηκε μαζι δεν ηταν αποδειξη αγορας αλλα το δελτιο επιστροφης απο το service γι αυτο και δεν ανεφερε επανω τιμη.

Το θεμα ειναι οτι ειναι πλεον εξαντλημενος (και λογικο αφου ειναι 2008 μοντελο) και απο τα e-shop μου ειπαν θα μου κανουν πιστωση, τα λευτα πισω δηλαδη για να αγορασω κατι αλλο  αλλα η τιμη δεν θα ειναι ιδια με την τιμη που αγοραστηκε το 2008, αλλα προφανός μικρότερη.

Οποτε αναμενω να μαθω ποσα θα παρω απο την πιστωση...

Καλο ειναι να προσεχουμε παραπανω, αν το ηξερα δεν προκειτε να τον αγοραζα, αλλα δεν μου πηγε το μυαλο εκει... Και ολα αυτα απο ατομο με δήθεν καλές αξιολογήσεις... Τί να πώ, τζάμπα κόπος και μέρες αναμονής τώρα...

Δημοσ.

Σωστό πρέπει να προσέχουμε κ να ελέγχουμε,το e-shop όποιο κ να είναι είναι υποχρεωμένο η  να σου πιστώσει το ποσόν που αγοράστηκε η να στον αλλάξει με καλύτερων χαρακτηριστικών δίσκο.

Οπότε οι μομφές είναι 3 μια στον πωλητή που έγραφε καινούριος και δεν έδωσε την σωστή απόδειξη,μια σε όποιον παρέλαβε τον δίσκο και δεν έλεγξε σωστά την απόδειξη αλλά η κυριότερη στο κατάστημα που δεν τηρεί τον νόμο.

Θα το γράψω για τελευταία φορά,γιατί πραγματικά το έχω γράψει άπειρες ότι είσαστε χρήστες Ιντερνετ είσαστε αγοραστές και επιβάλλεται να έχετε βρει όλοι τον νόμο κ να τον έχετε τυπώσει ώστε α)  ν' αποφεύγονται αυτά κάθε φορά και β) να μην δημιουργείται ενός είδους δεδικασμένου η επιλογής στα καταστήματα για το πως θ'αντιδρασουν κατά περίπτωση και όχι κατά νόμο και στην τελική να την πληρώνουν και όλοι οι ενημερωμένοι υπόλοιποι.. 

Δημοσ.

Τελικά πιστώθηκε το ποσό των 55e, το οποίο ήταν κιόλας το ποσο αγοράς του δίσκου, δεν ηταν 72 οσο μου είχε πεί η κοπέλα που με ειχε εξυπηρετήσει!! :)

Δημοσ.

Οχι δεν ειχα την αποδειξη, ειχα το δελτιο επιστροφης που δεν εγραφε πανω τιμη! Απλα μου ειπανε απο το τηλ. οτι ο δισκος αγοραστηκε 55e και αυτο ειναι και το ποσο επιστροφης

Δημοσ.

Καλό θα ήταν βέβαια να μας έλεγες και το άτομο που σου έκανε τη στραβή για να προσέχουν οι επόμενοι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...